Bläckpatroner Brother DCP J140W

Information: Bläckpatroner DCP J140W

Bläckpatroner till DCP J140W beställer man enkelt och snabbt från nätbutiker med högst kundbetyg.

Jämför pris på patroner i färgerna cyan, magenta m.fl till Brother DCP J140W bläckstråleskrivare för leverans direkt till dörren redan i morgon.

Produkter till Brother DCP J-140-W

Prisjämförelse
Brother DCP J-140-W

OPTIMUM Bläckpatron Optimum Set LC985 OPT985MP

OPT985MP

KOMPATIBEL
Pris: 576 Kr
OPTIMUM Bläckpatron Optimum Set LC985 OPT985MP

Innehåller fyra kompatibla bläckpatroner av märket Optimum. Ersätter Brother LC985BK, LC985C, LC985M och LC985Y. Passar till: DCP J125:DCP J140W:DCP J315 W:DCP J515 W:MFC J220:MFC J265:MFC J410:MFC

Frakt

Frakt 49 kr

Erbjudande

Bläck eller fotopapper en krona

Läs mer om Patroner.se

Statistik Brother DCP J-140-W

Statistik (antal produkter)

Antal produkter 18
Produkttyper 2
Färger 4
Pris 119 - 280 kronor.
Antal återförsäljare 4

Frågor och svar

Det finns två typer av bläckpatroner till Brother DCP J140W.

Brother original

Med en bläckpatron tillverkad av Brother säkerställs högsta tänkbara kvalitet.

En kompatibel produkt till Brother DCP J140W fungerar på samma sätt som en originalprodukt men har ett lägre pris. Kvaliteten är väldigt nära originalprodukten. För en vanlig användare märks ingen skillnad.

Tillverkarens artikelnummer för bläckpatroner som passar till Brother DCP J140W

LC985BKLC985CLC985MLC985Y

En bläckpatron till Brother DCP J140W kostar mellan 119 och 280 kronor.

Ja, det finns kompatibla produkter till Brother DCP J140W att beställa hos: InkClub Patroner.se Office&Print Kjell & Co.

Det finns för tillfället ingen återförsäljare som erbjuder miljövänliga produkter till Brother DCP J140W.

Brother DCP J-140-W

Brother DCP J-140-W är en pålitlig och mångsidig skrivare som är idealisk för både hemma- och kontorsbruk. Med en mängd olika funktioner och förmågor kan DCP serien producera högkvalitativa utskrifter på ett brett utbud av material.

En av de mest imponerande funktionerna hos Brother DCP skrivare är dess höga utskriftshastighet. Skrivarna kan producera upp till 27 sidor per minut (ppm) i svartvitt och 10 ppm i färg, vilket gör dem till en av de snabbaste bläckstråleskrivarna på marknaden. Den här funktionen gör att användare kan slutföra utskriftsjobb snabbt och effektivt, vilket är särskilt användbart i en hektisk arbetsmiljö.

DCP serien är också känd för sin höga utskriftskvalitet. Med en upplösning på upp till 6 000 x 1 200 dpi kan Brother DCP J-140-W bläckstråleskrivare producera skarpa och detaljerade utskrifter av både text och bilder. Detta gör skrivarna idealiska för att skriva ut allt från textdokument till färgfotografier.

En annan funktion som användare uppskattar hos Brother DCP skrivare är deras mångsidighet. Skrivarna kan skriva ut på en mängd olika pappersstorlekar och -typer, inklusive kuvert, etiketter, fotopapper och kartong.

Dessutom kan de användas som skanner och kopiatorer, vilket gör dem till ett allt-i-ett-alternativ för användare som behöver mer än bara en skrivare.

En annan fördel med Brother DCP-serien är dess enkelhet att använda. Med enkel installationsprocess och intuitiva användargränssnitt är det lätt att sätta upp och använda skrivaren direkt från lådan. Dessutom är de kompatibla med en mängd olika operativsystem, vilket gör dem till en idealisk skrivare för både Windows- och Mac-användare.

Slutligen är Brother DCP är prisvärda och är i jämförelse med många andra laser- och bläckstråleskrivare på marknaden en idealisk lösning för användare som behöver en pålitlig skrivare med bläckpatroner och toner till ett rimligt pris.

Brother DCP J-140-W är en idealisk lösning för både hemma- och kontorsbruk. Med hög utskriftshastighet, hög utskriftskvalitet, mångsidighet och enkel användning är de en pålitlig och effektiv skrivare som kommer att hjälpa dig att slutföra dina utskriftsjobb på ett smidigt och effektivt sätt.

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-23

lastoffer.net

Kakfri webbplats

DMCA Protected

lastoffer network