InkClub – Bläck och toner

2024-04-24
Faktaruta: Inkclub

Inkclub är en onlinebaserad återförsäljare av bläckpatroner, tonerkassetter och andra skrivartillbehör.

De erbjuder ett brett utbud av produkter till förmånliga priser samt möjligheten att prenumerera på bläckleveranser för att underlätta för kunderna att hålla sina skrivare försedda med bläck.

Inkclub

Bläck & toner från Inkclub

InkClub startades år 2000 och är en pionjär inom e-handel. Företaget har som affärsidé att sälja billiga bläckpatroner och lasertoner på postorder via Internet. Sedan dess har företaget utvecklats snabbt till att idag vara en av världens ledande online återförsäljare av bläckpatroner.

När det gäller att köpa bläckpatroner och tonerkassetter till din skrivare är det viktigt att hitta en pålitlig återförsäljare. Ett företag som har etablerat sig som en betrodd partner för förbrukningsmaterial är Inkclub. Med sin breda produktportfölj och förmånliga erbjudanden har Inkclub blivit populärt bland kunder som vill få högkvalitativa patroner till överkomliga priser.

 

Över tre miljoner kunder, spridda över hela Europa har hittills handlat färgpatroner, lasertoner, fotopapper och andra skrivartillbehör från Inkclub.

Under de senaste åren har InkClub breddat verksamheten och säljer idag även dammsugarpåsar, batterier och skönhetsprodukter.

I nätbutiken finns det Epson, Hp, Brother, Lexmark och Canon bläckpatroner, lasertoner och andra skrivartillbehör till låga priser.

InkClub
⭐ Betyg 4.5 / 5.0
🖨 Produkter 10 000+
🚛 frakt 49 Kr
🎁 Erbjudande Gratis bläck

Nätförrådet InkClub

Inkclub är ett av Sveriges mest framgångsrika e-handelsföretag. Redan år 2000 började de sälja bläckpatroner och lasertoners i Sverige via internet. Idag har de mer än 5 miljoner kunder i 10 europeiska länder. Förutom förbrukningsvaror till skrivare som hp bläckpatroner de säljer de idag allt från kaffekapslar till dammsugarpåsar.

Företagets webbplats är till för alla som vill göra smarta val både för hushållet och jobbet. I deras e-handelsbutik kan enkelt klicka hem de små vardagliga sakerna som är så viktiga för att vardagen ska flyta på. Hur irriterande är det inte när bläcket, dammsugarpåsarna eller det inte finns några glödlampor.

InkClub är förrådet på nätet där det går snabbt att beställa allt som behövs innan det tar slut. På deras hemsida är det snabbt, billigt och enkelt att handla det som behövs.

Fördelar med Inkclub

Kvalitet och kompatibilitet

Inkclub erbjuder bläckpatroner och tonerkassetter av hög kvalitet som är kompatibla med en mängd olika skrivarmärken och modeller. Oavsett om du har en HP, Canon, Epson eller annan skrivare, kan du vara säker på att hitta rätt förbrukningsmaterial hos Inkclub. Produkterna är tillverkade med noggrannhet för att säkerställa utmärkt utskriftskvalitet och problemfri funktionalitet.

Attraktiva priser

En av de mest lockande fördelarna med att välja Inkclub är deras konkurrenskraftiga prissättning. Jämfört med originalpatroner och tonerkassetter kan du spara betydande pengar genom att köpa från Inkclub utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Inkclub strävar efter att erbjuda överkomliga alternativ till originalprodukter och gör det enklare för användare att hålla sina utskriftskostnader under kontroll.

Snabb leverans

Inkclub förstår vikten av snabb leverans när det gäller bläckpatroner och toner. Genom att använda pålitliga logistikpartners kan Inkclub erbjuda snabb leverans inom 1-3 arbetsdagar efter beställningen. Detta gör det möjligt för dig att få dina förbrukningsmaterial i tid och undvika onödig väntetid.

Enkelt att beställa

Att köpa bläckpatroner och tonerkassetter från Inkclub är enkelt och bekvämt. Du kan enkelt navigera på deras webbplats och använda deras sökfunktion för att hitta rätt produkt för din skrivare. Genom att ange din skrivarmodell eller bläckpatronens modellnummer får du snabbt och exakt information om vilka produkter som är kompatibla med din enhet. Beställningsprocessen är smidig och tar bara några minuter att slutföra.

Miljövänligt

Inkclub tar sitt ansvar gentemot miljön på allvar. De erbjuder ett återvinningsprogram för bläckpatroner och tonerkassetter, där du kan skicka tillbaka dina tomma patroner för återvinning.

Allt till hem och företag

InkClub är perfekt för dig som behöver kontorsmaterial till företaget. I det breda sortimentet finns allt från kopiering- och utskriftspapper till kuvert. Med flexibla leveransalternativ väljer du själv hur varorna ska skickas. Alla kunder har alltid 30 dagars öppet köp.Hos inkClub hittar du ofta produkter som du inte gärna vill lägga tid och energi på att springa runt och leta efter i butiker, t.ex. batterier, glödlampor, dammsugarpåsar och mycket mer. Istället får du förbrukningsvarorna hemskickade till dig på posten till ett riktigt bra pris. Om du beställer innan klockan 19 på vardagar skickas varorna ut redan samma dag.

Ledord

  • Helhjärtad närvaro
  • Ständig förbättring
  • Smart förenkling
  • Tiden är värdefull

Erbjudande InkClub

Nykundserbjudande

Nya kunder får köpa ett paket fotopapper eller en bläckpatron för en krona. Tonerkunder erbjuds ett paket HP kontorspapper.

Snabb leverans

Varor som beställs innan kl 19.00 en vardag skickas samma dag och levereras normalt dagen efter. Expeditionsavgiften är 49 kr oavsett beställningens storlek.

Brett sortiment

InkClub har det största sortimentet. Hittar du inte din produkt här gör du det antagligen inte någon annanstans heller.

Enkelt att beställa

InkClub har ett brett sortiment av bläck och lasertoner till alla stora märken. De har även kompatibla ersättningspatroner som är mycket billigare än originalprodukterna.

Samhall

samhall-logo

InkClub strävar efter att driva ett hållbart företag och i det ingår bland annat att ta ett socialt ansvar. Ett led i deras hållbarhetsarbete är att erbjuda personer med funktionsnedsättning möjligheten att bli en del av arbetsmarknaden. Redan 2001 startade de ett samarbete med Samhall och idag arbetar hela 92 Samhallanställda med distribution och logistik på deras lager samt med lokalvård i vårt kontorslandskap. Samhall är en integrerad del av företaget.

Inkclub: Börjar bläcket ta slut?

Frågor och Svar

När du beställer bläckpatroner hos Inkclub får du köpa en patron för en krona. Erbjudandet gäller en gång per kund.
Telefon 018 - 10 02 11 vardagar mellan 10.00 - 16.00. [email protected]
Visas ett felmeddelande efter att patronen monterats? Kontrollera om det försvinner genom att klicka på fortsätt utskriften, OK eller liknande. Prova att att torka chipet, patronens kontaktyta, med rent hushållspapper. Starta om skrivaren och gör ett nytt försök så ska det fungera.
Inkclub erbjuder bläckpatroner för en rad olika skrivarmärken, inklusive HP, Canon, Epson, Brother och många fler.
Du kan använda Inkclubs sökfunktion på deras webbplats för att söka efter bläckpatroner genom att ange din skrivarmodell eller bläckpatronens modellnummer.
Inkclub erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och högkvalitativa produkter. De har även ett återvinningsprogram för bläckpatroner.
Inkclub accepterar vanliga betalningsmetoder som kreditkort, faktura och delbetalning genom Klarna.
Leveranstiden kan variera beroende på din plats, men vanligtvis tar det 1-3 arbetsdagar att få dina bläckpatroner från Inkclub.
Ja, Inkclub erbjuder en retur- och återbetalningspolicy om du inte är nöjd med dina köpta bläckpatroner. Kontakta deras kundtjänst för att ordna returen.
Ja, Inkclub erbjuder en prenumerationstjänst där du kan få dina bläckpatroner regelbundet levererade.
Ja, Inkclub erbjuder ofta prisvärda alternativ till originalpatroner, vilket kan hjälpa dig att spara pengar utan att kompromissa med kvaliteten.

 

Redaktionen

Stig Eskilsson är skribent och expert inom området för bläckpatroner och toner. Med sin gedigna kunskap och passion för ämnet bidrar han regelbundet med informativa och insiktsfulla artiklar.

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-23

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network