InkClub – Bläck och toner

inkclub

InkClub startades år 2000 och är en pionjär inom e-handel. Företaget har som affärsidé att sälja billiga bläckpatroner och lasertoner på postorder via Internet. Sedan dess har företaget utvecklats snabbt till att idag vara en av världens ledande online återförsäljare av bläckpatroner.

Över tre miljoner kunder, spridda över hela Europa har hittills handlat färgpatroner, lasertoner, fotopapper och andra skrivartillbehör från Inkclub.

Under de senaste åren har InkClub breddat verksamheten och säljer idag även dammsugarpåsar, batterier och skönhetsprodukter.

I nätbutiken finns förutom till ett fullsortiment av förbrukningsvaror till Epson, Hp, Brother, Canon och även mindre vanliga varumärken samt lasertoner och andra skrivartillbehör till låga priser.

InkClub
⭐ Betyg 4.5 / 5.0
🖨 Produkter 10 000+
🚛 frakt 49 Kr
🎁 Erbjudande Gratis bläck

Nätförrådet InkClub

Inkclub är ett av Sveriges mest framgångsrika e-handelsföretag. Redan år 2000 började de sälja bläckpatroner och lasertoners i Sverige via internet. Idag har de mer än 5 miljoner kunder i 10 europeiska länder. Förutom förbrukningsvaror till skrivare som hp bläckpatroner de säljer de idag allt från kaffekapslar till dammsugarpåsar.

Företagets webbplats är till för alla som vill göra smarta val både för hushållet och jobbet. I deras e-handelsbutik kan enkelt klicka hem de små vardagliga sakerna som är så viktiga för att vardagen ska flyta på. Hur irriterande är det inte när bläcket, dammsugarpåsarna eller det inte finns några glödlampor.

InkClub är förrådet på nätet där det går snabbt att beställa till och allt som behövs innan det tar slut. På deras hemsida är det snabbt, billigt och enkelt att handla det som behövs.

InkClubs Hemsida

Hos inkClub hittar du ofta produkter som du inte gärna vill lägga tid och energi på att springa runt och leta efter i butiker, t.ex. batterier, glödlampor, dammsugarpåsar och mycket mer. Istället får du förbrukningsvarorna hemskickade till dig på posten till ett riktigt bra pris. Om du beställer innan klockan 19 på vardagar skickas varorna ut redan samma dag.

Allt för

InkClub är perfekt för dig som behöver kontorsmaterial till företaget. I det breda sortimentet finns allt från kopiering- och utskriftspapper till kuvert. Med flexibla leveransalternativ väljer du själv hur varorna ska skickas. Alla kunder har alltid 30 dagars öppet köp.

Ledord

  • Helhjärtad närvaro
  • Ständig förbättring
  • Smart förenkling
  • Tiden är värdefull

Fördelar med att handla hos InkClub

Nykundserbjudande

Nya kunder får köpa ett paket fotopapper eller en bläckpatron för en krona. Tonerkunder erbjuds ett paket HP kontorspapper.

Snabb leverans

till som beställs innan kl 19.00 en vardag skickas samma dag och levereras normalt dagen efter (förutsatt att produkten finns i lager). Expeditionsavgiften är 49 kr oavsett beställningens storlek.

Brett sortiment

InkClub har det största sortimentet. Hittar du inte din produkt här gör du det antagligen inte någon annanstans heller.

Enkelt att beställa

InkClub har ett brett sortiment av bläck och lasertoner till alla stora märken. De har även kompatibla ersättningspatroner som är mycket billigare än originalprodukterna.

Samhall

samhall-logo

inkClub strävar efter att driva ett hållbart företag och i det ingår bland annat att ta ett socialt ansvar. Ett led i deras hållbarhetsarbete är att erbjuda personer med funktionsnedsättning möjligheten att bli en del av arbetsmarknaden. Redan 2001 startade de ett samarbete med Samhall och idag arbetar hela 92 Samhallanställda med distribution och logistik på deras lager samt med lokalvård i vårt kontorslandskap. Samhall är en integrerad del av företaget.

Inkclub: Börjar bläcket ta slut?

Frågor och Svar

Har Inkclub erbjudande för ?

När du beställer till får du köpa bläck eller toner för en krona. Erbjudandet gäller en gång per kund.

Vad är Inkclubs garantitid på till ?

Alla Inkclubs patroner kvalitetstestas i fabrik och har 3 års garanti samt 100% nöjdkund garanti.

Hur kontaktar jag inkClub?

Telefon 018 - 10 02 11 vardagar mellan 10.00 - 16.00. [email protected]

InkClub till fungerar inte

Visar din skrivare ett felmeddelande efter att patronen monterats? Kontrollera om det försvinner genom att klicka på fortsätt utskriften, OK eller liknande. Prova att att torka chipet och kontaktytan för patronen , med rent hushållspapper. Starta om skrivaren och gör ett nytt försök så ska det fungera.

Kontakt

Integritetspolicy

Villkor

© 2003-23

lastoffer network