Patroner.se

2023-11-28
Faktaruta: Patroner.se

Patroner.se grundades redan 1992 och är därmed en av de äldsta och mest väletablerade leverantörer av bläckpatroner, toner och skrivartillbehör. Affärsidén vilar på tre viktiga fundament – det ska vara billigt, snabbt och enkelt!

Patroner.se
Patroner.se
⭐ Betyg 5 / 5.0
🖨 Produkter 10 000+
🚛 frakt 49 Kr
🎁 Erbjudande Bläck 1 Kr

Fördelar med att köpa Patroner.se

Patroner.se erbjuder ett stort sortiment av bläck och tonerkassetter till alla ledande skrivarfabrikat. I de fall kompatibla ersättningsprodukter motsvarar de högt ställda kvalitetskraven erbjuds även billigare alternativ till för . Icke-originalprodukter erbjuds endast när en tillfredsställande kvalitet kan garanters. Kompatibla miljökassetter erbjuds till alla laserskrivare då utskriftskvaliteten är 100 % överensstämmande med motsvarande original.

Rabattkod Patroner.se?

Erbjudande från Patroner.se gäller alla kunder. Du behöver ingen kampanjkod.

Nykundserbjudande

Nya kunder har möjlighet att för en krona köpa en bläckpatron till de flesta Brother- Canon- och Epson skrivare alternativt ett paket fotopapper.

Lågt pris på till

Originalprodukter är betydligt billigare än i elektronikkedjor och varuhus. Genom att köpa utvalda piratpatroner går det att spara ännu mer.

Snabb leverans av

Om du beställer innan klockan 15.00 har du din beställningen redan dagen efter.

Alla betalningsalternativ

Absolut smidigast är om du betalar med kort. Det går också att betala mot faktura, i förskott eller mot postförskott (kostar 90kr).

Garantier och villkor

Om en produkt inte uppfyller utlovad kvalitet ersätts den. 12 månaders garanti lämnas på alla produkter.

Patroner.se filosofi

En målsättning och viktig del i deras affärsidé är att erbjuda låga priser. Det ska vara både bekvämare och billigare att handla förbrukningsvaror som till via deras webbsida jämfört med stormarknaden eller elektronikhandeln!

Snabbt

Patroner.se prioriterar snabba leveranser. Kunden ska ha sina varor dagen efter beställning. Ända fram till kl 19 går det att beställa och ha varorna dagen efter i brevlådan. De skickar enbart med Posten av kvalitetsskäl. Bläckpatroner går som varubrev. Toners och skrivare skickas som postpaket till privatpersoner och som företagspaket till företag.

Enkelt

Vet du bara vad din skrivare heter så kan du beställa tillbehör till den på någon minut hos oss. Det går alltid att kontakta dem (0480-770 390) under kontorstid både för support och för att beställa för den som föredrar att göra det på telefon. Det ska vara lätt att få personlig service och därför är Patoner.se mycket tydliga med alla kontaktuppgifter på webben och i all marknadsföring.

Nätbutikens sortiment omfattar bläckpatroner och tonerkassetter till alla ledande skrivarfabrikat. Såväl original som där vi tycker det fungerar bra med kompatibla patroner och miljökassetter. De säljer även fotopapper, skrivare, flashminnen mm.

Original och kompatibla produkter till

Patroner.se erbjuder bara utvalda kompatibla produkter som de visat sig fungera utan problem. Till laserskrivare är kvaliteten lika hög som originalet och därför rekommenderas miljökassetter.För bläckstråleskrivare är originalbläck rätt alternativ för en del modeller. Alla de kompatibla patroner som de erbjuder har kontrollerats för att tillse att de ger godkänt resultat.

Målsättningen med kompatibla produkter är att de ska motsvara 98 % av kvaliteten för 50 % av priset. En ekvation som är mycket attraktiv för de flesta. För professionella fotografer och mycket kräsna hobbyfotografer kan det vara värt att betala för de sista 2 procenten, men för vanliga konsumenter är det mest prisvärd med kompatibelt.

Sammanfattningsvis är Patroner.se en billig och bra leverantör av till .

Redaktionen

Stig Eskilsson är skribent och expert inom området för bläckpatroner och toner. Med sin gedigna kunskap och passion för ämnet bidrar han regelbundet med informativa och insiktsfulla artiklar.

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-23

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network