Tonerlagret erbjudanden billiga bläckpatroner och toner

2024-02-26
Faktaruta: Tonerlagret.se

Tonerlagret.se är en onlinebaserad butik specialiserad på försäljning av tonerkassetter och bläckpatroner till skrivare.

De erbjuder ett brett utbud av produkter från olika tillverkare och möjliggör enkel beställning samt snabb leverans av förbrukningsmaterial för utskriftsbehov.

Tonerlagret
Tonerlagret.se
⭐ Betyg 4.5 / 5.0
🖨 Produkter 10 000+
🚛 frakt 49 Kr
🎁 Erbjudande Bläck 1 kr

Tonerlagret.se är en enkel, trygg och billig kanal för att att handla toner, bläckpatroner och papper. De har levererat toner och bläck till  företagskunder sedan 2002. Sedan 2007 hanteras order från företag och privatpersoner i nätbutiken på Tonerlagret.se.Med ett större sortiment än någonsin spelar det ingen roll om du har en ny eller gammal skrivare. Tonerlagret har det mesta på lagret.

Tonerlagret strävar efter att erbjuda lägre priser och snabbare leveranser än sina konkurrenter. Det kan de göra tack vare en effektiv online baserad orderhantering.  Deras fokus är att kunden ska få ett trevligt bemötande av en krångelfri bläck- och tonerleverantör.

Genom att erbjuda låga priser och pressa inköpspriser blir priset för konsumenten det lägsta tänkbara.

Tonerlagret.se är en webbutik för kontorsmaterial och skrivartillbehör. Verksamheten har sitt säte i Karlstad med lager både i Karlstad, Göteborg, Stockholm och Jönköping. Företaget kan därför erbjuda expressleveranser i såväl Stockholm som Göteborg.

Fördelar med att handla hos Tonerlagret

Fördelar Tonerlagret

Enkelt, tryggt och billigt

Hos Tonerlagret är det enkelt och tryggt att handla toner, bläckpatroner till HP och kontorsmaterial. Oavsett om din skrivare är splitter ny eller en gammal trotjänare så är deras målsättning att du ska hitta tillbehören utan krångel. Tonerlagret är en nätbutik som gör sitt yttersta för att pressa marginaler och inköpspriser så att slutpriset ska bli så lågt som möjligt och för att deras kunder ska göra en bra affär.

Guide innan, under eller efter ett köp

Hos Tonerlagret får kunden hjälp, både via telefon och e-post. Om du undrar något, vill göra en beställning eller få råd kan du kontakta deras kundtjänst som lovar att göra sitt yttersta för att hjälpa till. Ett tips är att läsa deras guide ”Hitta rätt toner eller patron till din skrivare”.

60 dagar pengar-tillbaka garanti

Alla kan göra fel och hos Tonerlaget går det alltid att ångra sig i efterhand. Du kan alltid skicka tillbaka beställda varor inom 60 dagar för att få pengarna tillbaka eller göra ett byte om du inte har brutit förpackningen.

Köp fria leveranser under ett år

Handlar mycket och vet att du kommer att du kommer att göra flera beställningar under året? Då kan det vara en bra idé att köpa fria leveranser under ett år till en fast kostnad. Det är ett smart sätt att spara in på fraktkostnaden. Fri frakt gäller under ett år på både små och stora order.

Bläckpatroner och tonerkassetter till låga priser

Bläck-toner-tonerlagretTonerlagret.se levererar vi ett komplett utbud av skrivarbläck- och tonerkassetter från alla större skrivartillverkare inklusive HP, Brother, Lexmark, Canon bläck och många fler. Deras priser är mycket konkurrenskraftiga.

Om du letar efter billiga ersättningskassetter som ska användas som en del av företagets utskriftsarbeten kan de förse dig med kostnadseffektivt bläck och toner som garanterar den allra bästa prestandan från din laserskrivare. De erbjuder ett urval av original tonerkassetter samt kompatibla tonerkassetter, så att du effektivt kan hantera dina utskriftskostnader.

Tonerlagret.se för hem- eller kontorsskrivaren

Tonerlagret erbjuder hem- eller företagsskrivare bläck eller tonerkassetter till låga priser så att du kan glädjas åt högkvalitativa dokument och fotografier varje gång du trycker på ”print”. Med ett produktsortiment som spänner över ett stort antal bläckstråle- och laserskrivaremodeller kan du säkert hitta billiga produkter som garanterar enastående utskriftresultat.Oavsett om du letar efter HP-bläck och toner, Canon-patroner, Brother-skrivarfärg eller förbrukningsvaror för en Epson-skrivare är chansen god att Tonerlagret har de bästa produkterna till de bästa priserna.

Billiga toners för populära laserskrivare

Tonerlagret har billiga toners som passar alla de vanligaste laserskrivarna på marknaden. Oavsett om det gäller Epson, HP, Canon, Brother, Dell, Samsung eller någon annan tillverkare. Använd sökfunktionen som finns högst upp på deras hemsida för att söka efter de senaste erbjudandena på skrivarpatroner för din enhet.

Mer än bara bläck och toner

Tonerlagret säljer mycket mer än bara toner och bläckpatroner. I deras sortiment finns även sjukvård och omsorgsartiklar. I sortimentet hittar du bland annat Munskydd, handsprit, visir och andningsskydd mot virus och droppsmitta.

Frågor och svar

Tonerlagret har sitt huvudkontor i Karlstad. Tonerlagret Sverige AB Faktorigatan 19B 65221 Karlstad Orgnr 556831-1095
Enhetsfrakt om 49 kronor inkl moms oavsett beställningens storlek.
Tonerlagret erbjuder betalning mot kort från MasterCard, Visa och American Express. Kortbetalningar hanteras av vår betalningspartner PayEx.
För att få kredit krävs att du uppger ditt personnummer eller ditt företags organisationsnummer. Vi genomför kreditupplysningar men denna kontroll registreras normalt inte i något register och är därför inte synlig för andra kreditgivare.

I den här artikeln

Redaktionen

Stig Eskilsson är skribent och expert inom området för bläckpatroner och toner. Med sin gedigna kunskap och passion för ämnet bidrar han regelbundet med informativa och insiktsfulla artiklar.

Mer om oss

Bläckbloggen

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-23

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network