Ekonomen – gör det enkelt att hitta bäst lån

2024-04-24
Ekonomen hittar ditt bästa lån
Ekonomen
Ekonomen 🔗
Jämför 39 långivare
600 000 jämförelser
Erfarna låneförhandlare

Erbjudande

5 000 - 600 000 Kr

Ränta: 4.53 - 29 %

Villkor

Inkomstkrav: 120 000 Kr

Ålder: 18 år -

Avgifter

Uppläggning: 0 Kr

Aviavgift: 0 Kr

Vanlig kreditsituation: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25

Ekonomen Trustpilot

Omdömen: 6278

Trustpilot betyg: 4,7 av 5 (94 %)

Trustpilot ger Ekonomen betyg 4.7 av 5

2023-07-25

Det gick fort med allt

Det gick fort med allt. Blev bättre än väntat. Mycket trevlig personal som ringde upp och frågade hur det går eller om jag vill ha hjälp.

Kund Ekonomen omdöme 5

2023-07-22

Bra bemötande o ärlighet

Bra bemötande av handläggaren. Bra information kring processen. Höll tid vid uppföljande samtal. Ärliga kommentarer kring olika erbjudanden.

Kund Ekonomen omdöme 5

2023-07-27

Fin service

Fin service, duktiga låneförmedlare, klar och tydlig information. Goda råd.

Kund Ekonomen omdöme 5

Statistik Ekonomen

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 4,53 % är näst lägst exempelränta av 41 långivare som uppgett exempelränta. och 19,14 % [enheter] lägre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (4,53 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 150 000 kr (plats 4 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 78 813 kr högre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (150 000 kr) motsvarar 25,0 % av Ekonomens högsta lånebelopp (600 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 0 kronor i uppläggningsavgift (37 % av alla långivare tar ingen startavgift).
Aviavgift 0 kronor i aviavgift (46 % av alla långivare tar ingen aviavgift).
Trustpilot 4,7 poäng är 6:e högsta Trustscore av 14 långivare betygsatta på Trustpilot.

Frågor och svar

Ekonomen är experter på att hitta billigast lån och kan därför se till att deras kunder får billigare lån.
Det är enkelt att göra en ansökan hos ekonomen.se och få förslag från upp till 38 långivare. Ta del av förslagen på mina sidor och välj sedan lånet med lägst ränta och bäst villkor.
Det är helt gratis att använda låneförmedlaren ekonomen.se tjänst för att hitta billigare lån.
Alla banker och långivare gör sin individuella bedömning om hur mycket du får låna. Det högst beviljade lånebeloppet är just nu 600 000 kronor.
Bästa metoden är att ta med en medsökande. Det kan vara en partner, föräldrar eller en kompis. Det viktigt att fylla i rätt boendekostnad så att den inte blir för hög. Den som delar bostad och hyra behöver bara ange den del av hyran som faktiskt betalas och inte den totala hyreskostnaden
Ekonomen

Vad gör Ekonomen?

Ekonomen strävar efter att göra det enkelt för låntagare att hitta den bästa låneprodukten för sina behov genom att erbjuda en användarvänlig webbplats och enkel låneansökningsprocess. Genom att erbjuda enkelhet, transparens och konkurrenskraftiga räntor har Ekonomen blivit en populär låneförmedlare i Sverige.

Ekonomen erbjuder en mängd olika låneprodukter, inklusive blancolån, billån, båtlån, MC-lån och lån för renovering och ombyggnad. Dessa låneprodukter är tillgängliga från flera olika långivare, inklusive storbanker som Swedbank och Nordea, samt mindre online-långivare.

Ekonomen gör det enkelt att hitta och jämföra lån genom att erbjuda en användarvänlig webbplats där låntagare kan ange sina önskade låneparametrar och få upp de bästa lånealternativen från flera olika långivare. Låntagarna kan sedan jämföra räntor, återbetalningstider och andra villkor för att hitta den bästa låneprodukten för sina behov och ekonomiska situation.

Låneansökningsprocessen

För att ansöka om ett lån via Ekonomen måste låntagarna fylla i en enkel ansökningsblankett på webbplatsen. Ansökningsblanketten innehåller information om lånebeloppet, önskad återbetalningstid och låntagarens personliga och finansiella information. Efter att ansökan har skickats in matchas låntagaren med de bästa låneprodukterna för deras behov från flera olika långivare.

När låntagaren har valt den bästa låneprodukten för deras behov kan de ansöka om lånet direkt på långivarens webbplats. Ekonomen tar ingen avgift för sina tjänster och låntagarna betalar istället ränta och andra avgifter direkt till långivaren.

Fördelar med att använda Ekonomen som låneförmedlare

Det finns flera fördelar med att använda Ekonomen som låneförmedlare. För det första kan låntagarna spara tid och energi genom att enkelt jämföra flera olika låneprodukter från flera olika långivare på ett ställe. Genom att samarbeta med flera olika långivare kan Ekonomen erbjuda konkurrenskraftiga räntor och villkor.

Här går det att hitta lån mellan 5 000 – 600 000 kr

Löptid 1 år – 20 år

  • Jämför erbjudanden från 38 långivare
  • Ekonomens professionella förhandlare har hjälpt tusentals kunder
  • Samlingslån hos ekonomen.se

Ekonomen.se kan hjälpa till att hitta samlingslån som är en ekonomiskt effektiv metod för att få bättre ordning på sina lån. Genom att samla lånen går det att justera betalningsplanen för att lånekostnaderna bättre ska matcha den aktuella ekonomiska situationen.

Hos ekonomen går det att få hjälp med att hitta ett lån med en lägre ränta, att öka lånets längd eller att betala av lånet snabbare.

Fördelar med ett lån från Ekonomen

Förenklad betalning

Samlingslån från Ekonomen bakar ihop alla lån i ett, så du behöver bara göra en månatlig lånebetalning. Att hålla reda på ditt lån blir mycket enklare.

Lägre månadsbetalning

Genom att förlänga lånets längd sänker du dina månatliga betalningar, även om dina totala finansiella kostnader kommer att öka.

Billigare lån

Genom att shoppa runt kan du upptäcka att räntorna har sjunkit, och du kan spara mycket pengar genom att ta ett nytt lån. Din kreditpoäng är en nyckelkomponent för hur mycket bättre det nya lånet kan bli.

Befria medlåntagare

Det är vanligt att långivare kräver en medlåntagare. Om din nuvarande långivare inte släpper taget om medlåntagare kan du om din kreditpoäng blivit bättre ordna ett nytt lån utan att behöva en medlåntagare.

Att kvalificera sig för ett hopbakslån

Innan du söker hjälp hos ekonomen.se måste du samla in några uppgifter om din ekonomiska situation. För att kunna få ett nytt hopbakslån måste du först ta reda på vad du är skyldig och vad du har råd att betala varje månad. Varje långivare har egna metoder för att bedöma nya kunder. De tittar bland annat på inkomst och utgifter, skuldsättningsgrad, kredithistoria och kreditpoäng.

Ekonomen har lån med svag kreditvärdighet

Det är betydligt svårare att få ett lån med svag kreditvärdighet men chansen ökar betydligt om en medlåntagare kliver in och garanterar att lånet kommer att betalas.

Checklista – kartlägg dina befintliga lån

Gör en lista över alla dina lån och kalkylera dina lånekostnader. Separera dina privatlån från eventuella studielån. Inkludera relevant information, inklusive långivarens namn, saldo, ränta, månadsbetalning och särskilda villkor (medlåntagare, särskilda betalningsvillkor).

Hur stort samlingslån har du råd med?

Beräkna den andra sidan av ekvationen, hur mycket du har råd att betala. Gör en lista över alla dina inkomster och månatliga utgifter. Använd en personlig budget för att hjälpa dig att avgöra om du kan göra större betalningar eller behöver minska dina utgifter, inklusive dina studielån.

Kom ihåg att långivare tittar noga på din totala skuld, liksom hur mycket av din inkomst du spenderar på din bostad och återkommande skuld, till exempel kreditkort, avbetalningslån, studielån och billån. Beräkna dina skuldbetalningar, inklusive inteckning, kreditkort och annan återkommande skuld.

Lägga till en medlåntagare

Om du inte kan kvalificera dig på egen hand måste du hitta en medlåntagare. Långivaren kommer att utvärdera medlåntagarens inkomst och utgifter, kreditpoäng, precis som din. En stark medlåntagare sänker kostnaden för lånet.

En medlåntagare är ansvarig för hela lånet, under hela låneperioden, såvida det inte frigörs från lånet. Lånet rapporteras på medlåntagarens kreditrapport, så eventuell negativ aktivitet kommer att skada medlåntagarens kreditpoäng. Håll din medlåntagare uppdaterad och informera dem när du har problem med att göra en betalning.

Så fungerar det att låna från ekonomen.se

Många anslutna banker och kreditgivare ökar dina förändringar för bättre villkor och Ekonomen.se är en låneförmedlare som förnärvarande samarbetar med hela 38 långivare i SverigeSå fungerar det

  1. Fyll i och skicka in din ansökan

Oavsett om du vill ta ett nytt lån eller samla befintliga privatlån börjar du med att skicka in ett enkelt formulär på webbplatsen. När du klickar på ”Ansök nu” skickas din ansökan till de långivarna. När kreditgivarna har behandlat din ansökan kommer låneerbjudandena att finnas på ”dina sidor”.

Observera att långivare är inbjudna att ge dig ett låneerbjudande baserat på den information du lämnar. Det är bara de långivare som är intresserad av dessa bedöma ansökan som kommer att återkomma med ett förslag.

  1. Välj bästa erbjudandet

Du får vanligtvis det första svaret inom 1 minut. Svarstiden varierar mellan bankerna, men du uppdateras så fort du får ett nytt svar. Inom en arbetsdag är vanligtvis alla erbjudanden klara.

När alla svar har kommit in, välj det som passar dig bäst. Om du behöver vår hjälp finns hjälp tillgänglig via chatt och telefon.

  1. Skriv under

Nu återstår bara att signera lånedokumenten (digitalt eller för hand). I vissa fall kan mer information begäras, det är då tydligt anges i avtalet. Kort efter att du undertecknat lånedokumenten betalas lånet ut.

Jämföra lån med Ekonomen.se

Det är enkelt att jämföra lån och hitta lätta lån via ekonomen. Genom den enkla och tydliga webbtjänsten kan den som vill låna pengar få flera erbjudanden från många av de fordringsägare som ekonomen samarbetar med. När du har skickat in din ansökan visas dina erbjudanden på ”mina sidor” så att du snabbt och enkelt kan jämföra villkoren från olika fordringsägare.

Tryggt och säkert

Säkerhet är viktigt för ekonomen och en av hörnstenarna i deras tjänst. De använder säkerhetssystem och hanterar data med omsorg. För din säkerhet står Ekonomen under tillsyn av Finansinspektionen.

Om ekonomen

Ekonomen är en del av Enklare Ekonomi Sverige AB

Adress: Skeppargatan 26, 114 52 Stockholm

Telefon: 0770 33 07 77

Email: [email protected]

Redaktionen

Claes Bengtsson

Claes Bengtsson guidar våra besökare till optimala beslut. Claes utbildning kombinerat med praktisk erfarenhet garanterar kvalificerad rådgivning.

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network