Finansiering till företag utan krångel hos Froda

2024-04-25
Gör det enkelt att växa
Froda
➔ Froda

Fördelar

Årsränta från 3.9 %
Lägsta prisgaranti
Marknadsledande villkor

Villkor

Lån baserat på Försäljning

Årsomsättning: 0 Kr

Historik: minst 6 månader

Säkerhet: Ja

Personlig borgen: Ja

Frågor och svar

Nej, Froda hämtar kreditinformation från Creditsafe vilket inte påverkar kreditbetyget.
Ja, du kan beviljas ett företagslån hos Froda även om du har betalningsanmärkningar. Anmärkningar kan ge högre ränta kortare löptid.
Om fått ett bättre erbjudande inom 30 dagar från efter avtal med Froda, matchar de alltid det priset.
Det behövs ingen affärsplan eller annan dokumentation för att ansöka om företagslån hos Froda. Med Bank-ID kan Froda se företagets transaktionshistorik och göra en kreditbedömning.
Ja, Froda behöver inte en affärsplan för att bevilja ett lån.
Svenskregistrerat bolag. Enskild firma, HB, KB eller AB med försäljning i minst 6 månader
I genomsnitt beviljar Froda ett belopp som motsvarar en månadsomsättning.
Du får se ditt företags erbjudande direkt på skärmen och Froda återkommer med bekräftelse inom 24 timmar.
Froda Företagslån

Froda marknadsledande villkor på företagslån

Froda erbjuder finansiering till företag utan kölapp och krångel. Spara tid, pengar och kraft. Du får samma säkerhet som på banken, men utan att behöva vänta, göra pappersarbete eller ha möten vid besvärliga tidpunkter.

Du kan ansöka var som helst och när som helst och med ett ständigt uppdaterat låneutrymme blir det lätt att planera företagets investeringar.

Froda är ett företag som vill hjälpa småföretagare att växa för att förverkliga de idéer du har i ditt bolag. Banken är duktig på privatpersoner och också väldigt duktig på stora företag. Men deras modell passar ganska dåligt för en liten restaurang eller butik till exempel.

Därför har Froda byggt en modell för bra företagslån som inte tittar så mycket på kreditupplysningen utan mycket mer på företagets försäljning. Och det gör vi genom att titta på transaktions kontot.

På transaktionskontot går det att se att det kommer det in intäkter varje dag och de intäkterna avgör hur mycket företaget kan låna. Lånet blir lite av ett förskott på den framtida försäljningen.

Snabb ansökan hos Froda

Frodas ansökningsprocess tar bara 3 minuter. Du berättar hur mycket du vill låna, identifierar dig med BankID och då kommer du få en offert med ett fast pris på lånet.

Om du tycker allting ser bra ut så skriver du på med BankID och får pengarna utbetalda. Froda tar sedan betalt varje vardag, ett fast belopp som dras automatiskt. För att det ska vara enkelt att betala tillbaks och man ska slippa planera för stora tunga månadsfakturor.

Smidig återbetalning företagslån

Kunder till Froda rapporterar om att att det är så smidigt med daglig återbetalningen och är glada över att snabbt blir av med lånen. Froda kräver att du amorterar, men det gör ju också att du väldigt snabbt bli skuldfri och som kunder ofta säger utan att det riktigt märks. Du vet från början var det här lånet kostar. Händer det något på vägen så löser ni det tillsammans.

Inga påminnelseavgifter

Froda skickar inte påminnelseavgifter eller extra krav så fort man får någon utmaning. Det absolut bästa med Froda är att det faktiskt gör någonting bra för deras kunder. Många unga, både tjejer och killar, mycket tjejer och många nysvenskar, får en chans och etablera sig med ett litet företag vilket är mycket uppskattat hos många kunder.

Så funkar Froda företagslån

Redaktionen

Claes Bengtsson

Claes Bengtsson guidar våra besökare till optimala beslut. Claes utbildning kombinerat med praktisk erfarenhet garanterar kvalificerad rådgivning.

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network