Komplett Bank – flexibel lånelösning

2024-06-19

Komplett Bank flexibelt lån

Inget aktivt erbjudande

Komplett Banks lån utan säkerhet (blancolån) kallas”Flexibelt Lån”.

Det är en låneprodukt som ger kunden en låneram som gör att det går att låna 500 000 kr utan säkerhet. Hur stor låneram som går att få beror på kreditbedömningen.

Lånet kan användas och betalas tillbaks som kunden själv önskar. Dessutom kan du ta ut mer pengar när du vill och behöver. Det enda kravet är att du håller dig inom ramen du blir tilldelad och att du minst betalar räntan varje månad.

Flexibelt lån fungerar som en kontokredit. Du blir beviljad en låneram som innebär att det går att låna 10 000 kronor upp till 500 000 kr som man sedan kan utnyttja efter behov.  Givetvis betalas endast ränta på den kredit som utnyttjas.

Pengarna i kontokrediten kan användas som det passar och återbetalningen är flexibel. Så om du inte har något behov av lånet kostar det inte någonting.

Det flexibla lånet har en rörlig ränta som följer ränteutvecklingen i Sverige.

Hos Komplett Bank går det inte att låna pengar med låg scoring (kreditscore) eller få lån med betalningsanmärkning.

Goda chanser att samla lån med flexibilitet

Det finnas flera bra anledningar till att lösa andra lån med Flexibelt Lån från Komplett Bank. Därför att om du samlar flera lån på ett ställe kommer du endast få en månadsfaktura (med ett lägre totalbelopp).

Med den flexibilitet lånet har får du mer pengar över i plånboken. Dessutom sparar du pengar på att det blir färre månadsavgifter.

Hos Komplett Bank går det att låna pengar snabbt med lägre ränta än kreditkort. Så om du har lån på flera håll med onödiga avgifter blir det billigare att samla lån i det flexibla lån. Det fina är att Komplett Bank inte bara har det mest flexibla lånet, utan de strävar även efter att erbjuda lägst räntor och avgifter.

Trygghet med låneskydd

Komplett Banks lånekunder kan teckna ett låneskydd som går in och och betalar kostnaden lånet om du skulle bli sjuk, arbetslös eller avlida.

I det fall avtalet tecknats med medlåntagare kan båda omfattas vid dödsfall, medan endast huvudlåntagaren omfattas av resten av försäkringen.

Låneskyddet kostar 0,25 % av skuldbeloppet i slutet av månaden.

Komplett Bank

Så här fungerar det

Gå till webbplatsen – www.komplettbank.se och fyll i det webbaserade ansökningsformuläret. Sedan får du besked direkt. Vid ett positivt svar skriver du under med Bank-ID.

Vilka uppgifter krävs?

 • Lånebelopp
 • Personnummer
 • E-postadress
 • Mobiltelefonnummer
 • Boendeform
 • Civilstånd
 • Antal barn som bor i hushållet
 • Din nuvarande arbetssituation
 • Månadsinkomst (brutto)

Hur fort gör de utbetalning?

Utbetalning av pengarna sker redan samma dag.

Genom att samla dyra lån och krediter i ett hopbakslån så sparar du först och främst i avgifter. När du har flera lån har alla någon sorts avgift som tillkommer räntekostnaderna. När du samlar lån och krediter till endast ett lån så minskar mängden avgifter således också till endast en.

Samtidigt som du samlar lån och krediter kan du få en bättre ränta än du har på dina gamla lån. Din ekonomi kan ha blivit bättre sedan du tog de gamla lånen och då kan du få bättre villkor för ditt nya lån.

Mer om Komplett bank

Komplett Bank är en norsk bank som grundades år 2014. Banken har expanderat till flera länder, däribland Sverige, där den etablerade sig år 2018. Komplett Bank är en digital bank som erbjuder en rad olika finansiella tjänster, inklusive privatlån, kreditkort och sparkonton.

Banken har en hög digital närvaro och erbjuder enkel och smidig hantering av lån och andra finansiella produkter via sin onlineplattform.

Fördelar med att låna pengar från Komplett Bank

 • Låga räntor

En av de största fördelarna med att låna pengar från Komplett Bank är de låga räntorna. Komplett Bank har ett konkurrenskraftigt pris på sina privatlån, vilket kan vara ett bra alternativ för dig som söker en billigare lånelösning.

 • Snabb ansökningsprocess

Att ansöka om ett lån hos Komplett Bank är en snabb och smidig process. Banken har en enkel onlineplattform där du kan ansöka om lån och få svar på din ansökan direkt. Du kan även använda bankens digitala signaturfunktion för att underteckna låneavtalet elektroniskt.

 • Flexibla lånevillkor

Komplett Bank erbjuder flexibla lånevillkor som kan anpassas efter dina behov och ekonomiska förutsättningar. Du kan välja att betala tillbaka lånet över en period på upp till 15 år, och du har möjlighet att göra extraamorteringar eller betala av hela lånet i förtid utan extra kostnad.

 • Ingen säkerhet krävs

Komplett Bank erbjuder blancolån, vilket innebär att du inte behöver ställa någon säkerhet för att få låna pengar. Detta gör att du slipper lämna någon egendom i pant för att få lån, vilket kan vara fördelaktigt om du inte har någon säkerhet att erbjuda.

 • Personlig kundservice

Komplett Bank erbjuder personlig kundservice via telefon, e-post och chatt. Du kan även få hjälp och rådgivning av bankens kundtjänst om du har frågor eller funderingar om ditt lån eller andra finansiella produkter.

Komplett Bank är en digital bank som erbjuder konkurrenskraftiga räntor på sina privatlån och andra finansiella tjänster. Banken har enkel och smidig hantering av lån och andra finansiella produkter via sin onlineplattform.

Genom att välja att låna pengar från Komplett Bank kan du dra nytta av låga räntor samtidigt som det är enkelt att bli beviljad ett lån.

Komplett Bank erbjuder konsumentkredit- och refinansieringstjänster utan säkerhet. Banken vill växa sig större i Norden. För att det ska lyckas behöver dom fler kunder.

De vill därför erbjuda de bästa och mest flexibla låneprodukterna för att attrahera nya kunder. Banken lanserade sina produkter i Finland under 2017 och expanderar nu i Sverige.Banken har sitt säte i Norge med bankfilial i Sverige.

Komplett Bank ingår i Komplett Group som driver flera ledande nätbutiker i Norge och Skandinavien (Komplett.se, Komplett.no och Webhallen).

Komplett.se som säljer hemelektronikbutiker på nätet är bland de största i Skandinavien.

Kontaktuppgifter

Komplett Bank är registrerade och har tillstånd av Finansinspektionen.

Komplett Bank ASA

Vollsveien 2A 1366 Lysaker Norge/span>

Organisationsnummer: 998997801

Komplett Bank Facebook

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network