Acuvue

Introduktionen av Acuvue kontaktlinser innebar ett genombrott för hela kontaktlinsbranschen. Innan hade kontaktlinsanvändare varit tvungna att använda olika kontaktlinser beroende på miljö och årstid. Besvär uppstod också efter datoranvändning resor och exponering för värme eller luftkonditionerade miljöer. Acuvue kontaktlinser togs fram för dagligt bruk och för att komma till rätta med nackdelarna med tidigare linser.

Acuvue kontaktlinser gjordes smidigare tack vare användande av högpresterande material vilket gör dem idealiska för daglig användning. Men inte bara det, bärare av Acuvue kontaktlinser har möjlighet att ta en tupplur eller sova en stund utan att behöva ta av sig linserna vilket inte var möjligt för några år sedan. Alla dessa fördelar och den ökande komforten som Acuvue linser ger, har gjort det till ett av de mest populära kontaktlinsmärkena. Du kan köper dem billigast online eller från din optiker.

LenswayGaranterat lägst pris - leverans inom 24 timmarOm Lensway
LensstoreSolglasögon på köpetFri fraktOm Lensstore
Lenson50 kr rabatt till nya kontaktlinskunderSnabb leverans Om Lenson
NetlensKöp nu betala senare - prismatchning garanterar lägst prisOm Netlens

Acuvue linser är även lämpliga för individer med ögonsjukdomar eftersom de är lätta och bekväma att använda. De fungerar perfekt för de som reser och utsätts för luftföroreningar eller en luftkonditionerad miljö och även för dem som måste tillbringa långa timmar framför datorn eller läsa. Acuvue kontaktlinser är rimligt prissatta och de flesta tycker att de är mycket prisvärda.

Acuvue linser är uppskattade hos kontaktlinsbärarna tack vare den unika teknikens många fördelar. Tack vare Acuvues linser har många övervunnit missuppfattningen att kontaktlinser inte fungerar för dem. Sköt dina Acuvue kontaktlinser noga och läs instruktionerna som kommer tillsammans med linserna. Kom bara ihåg att du måste följa anvisningarna för rengöring och underhåll av Acuvue kontaktlinser. Detta är mycket viktigt för att bevara din ögonhälsa.

Varumärken och tillverkare

Cooper Vision
Air Optix
Biomedics
Acuvue