Air Optix

Är du en kontaktlinsanvändare med ett pressat schema? Säkert har du många gånger upplevt tillfälliga behov av att ta en time out från en hektisk dag med en uppfriskande tupplur. Problemet är att det är lätt att glömma att ta ur linserna. Att glömma linserna i ögonen medan du sover kan vara acceptabelt från tid till annan men det finns en risk att du kan få problem med ögonen om undantagen blir en vana. Vore det inte bra om det fanns en kontaktlins som man inte behöver ta ur och som kunde tillgodose alla dina krav?

Här kan du beställa Air Optix kontaktinser

LenswayGaranterat lägst pris - leverans inom 24 timmarOm Lensway
LensstoreSolglasögon på köpetFri fraktOm Lensstore
Lenson50 kr rabatt till nya kontaktlinskunderSnabb leverans Om Lenson
NetlensKöp nu betala senare - prismatchning garanterar lägst prisOm Netlens

Aktiva människor kräver en kontaktlins som är kompatibel med deras livsstil och de har lite tålamod för livets tråkiga göromål (t.ex. linsskötsel). Många linsanvändare har hittat lösningen i Air Optix Night & Day Aqua, en månadslins som har godkänts för upp till 30 nätter av kontinuerligt användande.

Om kontaktlinsmärket låter bekant beror det på att Ciba Vision har ändrat varunamnet på sin kontaktlinsserie från Focus Night & Day till Air Optix Night & Day Aqua. Många aktiva kontakta bärare inser snabbt fördelarna med detta nya varumärke, en mjuk lins med betoning på komfort. Air Optix Night & Day Aqua erbjuder samma passform som Focus Night & Day, med tillägg av Ciba: s ”Aqua Moisture System”. Genom en innovativ silikonhydrogelteknologi får linsen sex gånger mer syre än det tidigare varumärket och uppnå på så vis en hög ”andningsförmåga” som bidrar till friska ögon. Linserna är fuktigare med en yta som minskar uppbyggnad av avlagringar. En kombination som dramatiskt sänker uttorkning och obehag som kan inträffa i slutet av dagen. Resultatet är en kontaktlins som kan bäras under sömnen och som förutom bekvämlighet ger fördelen av att vakna upp med klar och tydlig syn!

De som använder Air Optix Night & Day Aqua är ofta entusiastiska över den naturliga känslan vilket påtagligt ökar friheten eftersom bärarna inte behöver bry sig om att de faktiskt har linser. Dessutom minskar problemen med röda ögon eller irritation samtidigt som den färska känslan som följer av det fria syreflödet ökar komfortkänslan.

Om du är en upptagen mamma, frekvent affärsresenär, eller en aktiv student, eller bara vill få mindre krångel i ditt liv, då kan Air Optix Night & Day Aqua vara en kontaktlins för dig.

Varumärken och tillverkare

Cooper Vision
Air Optix
Biomedics
Acuvue