Lenson - Dina linser, alltid inom räckhåll

Hos LensOn beställer du enkelt billiga kontaktlinser. LensOn erbjuder samma kontaktlinser som optikern, men till lägre priser. Här hittar du alla sorters linser till låga priser (endagslinser, månadslinser, färgade linser, toriska linser, bifokala linser och dygnetrunt-linser) från tillverkare som Bausch & Lomb, Johnson & Johnson, CIBA Vision och CooperVision. Lenson har blivit utsedd till årets e-handlare tre år i rad.

Köp linser från Lenson

Fördelar med att handla kontaktlinser från LensOn

Låga priser

LensOn håller marknadens lägsta priser.

Brett sortiment

Brett sortiment Brett sortiment av olika typer av kontaktlinser.

Bra service

LensOn har en välutbildad och serviceinriktad kundtjänst tillgänglig för alla frågor.

Köp linser från Lenson

LensOns affärsidé

LensOns affärsidé är att erbjuda marknadens smidigaste och tryggaste alternativ vid köp av kontaktlinser samt att erbjuda en prisnivå som är den mest attraktiva på marknaden.

Hos LensOn är det enkelt att beställa likadana kontaktlinser som hos optikern fast till lägre priser. LensOn säljer endast kontaktlinser från stora internationella och välkända tillverkare.
Hos Lenson kombineras billiga linser med snabba leveranser.

Lenson erbjuder kontaktlinser till riktigt låga priser – både enkelt och snabbt!

Om LensOn

LensOn är ett svenskt ehandelsföretag med säte i Stockholm LensOn grundades 2004 med affärsidén att erbjuda billiga kontaktlinser och en bekvämare linsvardag. LensOn har avtal med de internationellt största och mest välkända tillverkarna av kontaktlinser. Genom inköp av stora volymer samt fokusering på försäljning av enbart kontaktlinser, kan de erbjuda så låga priser.

Varumärken och tillverkare

Cooper Vision
Air Optix
Biomedics
Acuvue