Lensstore - Kontaktlinser till lägre pris

25174_lensstore

Lensstore har erbjudit försäljning av kontaktlinser med tillbehör online sedan 2005. Nöjda kunder och ett framgångsrikt koncept har bidragit till att allt fler har valt Lensstore som sin kontaktlinsleverantör sedan starten.

Lensstores vision är att i alla led förena högsta kvalitet, med modern teknik och nytänkande. Allt för att göra ditt köp av linser både enkel, smidig och naturligtvis så billigt som möjligt. Lensstore värderar kunden högt och genom att bli medlem på hemsidan får du bland annat tillgång till regelbundna erbjudanden på kontaktlinser och tillbehör.

Hos Lensstore köper du samma kontaktlinser som din vanliga optiker. De erbjuder enbart kvalitetskontrollerade originallinser samt linsvätskor och andra tillbehör från världsledande tillverkare som Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson, Ocular Sciences och CooperVision. Lensstore samarbetar dessutom med flera optiker och har därför alltid tillgång till kompetent personal med hög kontaktlinskompetens.

Genom egen lagerhållning kan de erbjuda låga priser på kontaktlinser i Sverige. I kombination med snabba och säkra leveranser samt smidiga betalningslösningar gör det Lensstore till en bra leverantör av kontaktlinser.

Köp linser från Lensstore

Fördelar med att handla kontaktlinser från Lensstore

Låga priser

Nära samarbete med med tillverkare ger lägre priser.

Brett sortiment

Hos Lensstore kan du även köpa alla tillbehör till kontaktlinser samt solglasögon.

Kunden i centrum

Lensstore strävar efter att ge dig den maximala köpupplevelsen.

lensstore_logga

Om Lensstore

Lensstore med huvudkontor i Stockholm arbetar ständigt med utveckling av tjänster för att kontinuerligt göra lensstore.se till en ännu bättre hemsida. Du kan alltid höra av dig till Lensstore med frågor och förslag.

Mer om Lensstore

Blogg

Varumärken och tillverkare

Cooper Vision
Air Optix
Biomedics
Acuvue