Lensway - Se klart med expressfart

Köp linser från lensway

Innan du beställer linser måste du ha ett recept från en optiker. När du vet vilken styrka linserna ska ha beställer du dem enkelt genom Lensway.

Fördelar med att handla kontaktlinser från Lensway

Bekvämt

När du beställer kontaktlinser från Lensway skickas de direkt hem till dig. Om du beställer idag kan därför ha dina nya linser redan imorgon.

Billigt

LensWay erbjuder låga priser och säljer bara originalprodukter från välkända tillverkare. Lensway har Nordens största lager av kontaktlinser och kan därför erbjuda väldigt konkurrenskraftiga priser.

Tryggt

Som kund hos LensWay har du alltid full returrätt på produkterna. Du kan även betala med faktura – dDärför är det tryggt att handla av LensWay!

Köp linser från lensway

Lensway Kontaktlinser

Om Lensway

LensWay strävar efter att alltid erbjuda det bekvämaste sättet att köpa kontaktlinser. Det målet uppnås genom marknadens mest genomtänkta hemsida för kontaktlinser, snabba leveranser och en serviceinriktad kundtjänst. Lensway strävar efter att utveckla och förbättra sina tjänster för att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt att använda kontaktlinser.

Lensways filosofi

Många synfel kan lätt åtgärdas och därför är kontaktlinser en del av många människors vardag. Ibland kan dock linser kännas som ett hinder för att leva ett fritt liv. Lensway har som mål är att göra livet med kontaktlinser så enkelt som möjligt. Du ska inte behöva anpassa dig till ett liv med kontaktlinser – linserna skall anpassas efter ditt liv.

LensWay bildades 2000 och är idag marknadsledande i Europa på kontaktlinser. Företaget ingår i Coastal Contacts-koncernen som är noterad på Torontobörsen.

Mer om Lensway

Blogg

Linser kan korrigera de flesta synfel, betydligt fler synfel än som kan korrigeras med vanliga glasögon. Man kan idag korrigera allt från vanlig när- och långsynthet, till astigmatism (brytningsfel) och presbyopi (åldersynthet).

Ögonlinser är billigare att köpa på nätet än hos den lokala optikern. Linser är billiga att tillverka och det går att spara mycket pengar på att välja en online optiker som med stora volymer kan erbjuda lägre priser.

Det är säkert och bekvämt att handla kontaktlinser på nätet och de levereras hem till dig när du själv önskar - du sparar både tid och pengar. Här har vi samlat information om de vanligaste linstyperna med tips om var du kan handla billiga linser.

Varumärken och tillverkare

Cooper Vision
Air Optix
Biomedics
Acuvue