Goodcash Snabblån – Låna 30 000 kronor (även betalningsanmärkning)

Lån från Goodcash

Goodcash

GOODCASH: Lån utan säkerhet upp till 30 000kr

✓ Låna från 5000 kronor till 30 000 kronor ✓ Betalningsanmärkning och utmätningsförsök inget hinder.

Goodcash snabblån

Goodcash snabblån finns från 5 000 upp till 30 000 kronor har inga övriga kostnader som t.ex. årsavgift eller uppläggningsavgift. Du betalar endast ränta under tiden du har lånet.

Räntan drar du av i din deklaration och du kan när som helst välja att betala tillbaka lånet utan extra kostnader.

Fördelar med Goodcash snabblån

  • Betala tillbaks hela skulden när som helst
  • Betalningsanmärkning och gamla utmätningsförsök får finnas
  • Lätt att utöka lån
  • Inga papper behövs – signera med Bank ID
  • Utbetalning dagen efter

Villkor

  • Minst 20 år (detta år)
  • Högst 62 år
  • Ingen skuld hos kronofogden (anmärkningar kan vara okej)
  • Svenskt personnummer
  • Ej föremål för skuldsanering

Goodcash lån betalningsanmärkning

Hur godkänner Goodcash lån?

Goodcash ser till kundens framtida betalningsförmåga behöver en betalningsanmärkning inte innebära ett avslag på en ansökan om lån. Hos vanliga banker är det nästan omöjligt att få ett lån för den som gjort ett litet misstag som att inte betala en parkeringsböter i tid. Trots att alla skulder är betalda ligger en anmärkning kvar i mer än tre år. Det är tuffa villkor och ofta alldeles för hårt.
Alla kan missa en betalning eller hamna i en ekonomisk knipa. Den här långivaren ser till helheten och väger in alla faktorer.

Om du har tillgång till en Internetuppkoppling är det lätt att söka ett Goodcash snabblån. Du behöver inte skriva ut några papper utan signerar digitalt med BankID, en tjänst du får hos din vanliga bank utan kostnad.

Lån trots betalningsanmärkning?

Att få ett lån trots betalningsanmärkning har tidigare varit nästintill omöjligt. Straffet för att slarva med en räkning är hårt, en anmärkning ligger kvar i tre år och om det dyker upp på en kreditupplysning åker ansökan i papperskorgen hos de flesta långivare. Men det finns många godtagbara förklaringar till att en räkning inte blev betald i tid. Flytt till ny adress, sjukdom eller utlandsresor är några anledningar. Trots att skulden är betald och det inte finns något skuldsaldo hos kronofogden blir det dock nobben hos banken.

Goodcash är specialiserad på mindre privatlån från 5000 kronor till 30 000 kronor. De gör en individuell bedömning av varje ansökan och kan bevilja lån även till den som har en prick hos fogden. Goodcash kan erbjuda lån till personer med svag kreditvärdighet eftersom de baserar sin kreditbedömning på framtida betalningsförmåga.

Det finns några långivare som erbjuder särskilt utformade lån för personer med dålig kredit historia men många är onödigt dyra. Den som fyllt 20 år kan göra en kostnadsfri ansökan om ett lån med lägre maxränta än liknande lånelösningar.

Ett lån utan säkerhet (blankolån) baseras på låntagarens kreditvärdighet istället för någon typ av säkerheter. Eftersom denna typ av lån innebär en större risk för långivaren har de högre räntor än lån mot säkerhet som bolån eller billån.

För den som dessutom har en dålig kreditvärdighet till följd av en eller flera betalningsanmärkningar är det viktigt att förstå att lånealternativen är begränsade. Det finns inga billiga lån men det däremot lån med villkor som är acceptabla. Det gäller alltså att välja det bästa alternativet och Goodcash är ett av dem.

Risken med att låna ut pengar till personer som bevisligen slarvat med sin privatekonomi är hög. Räntan är hög eftersom de som betalar tillbaks sina lån även indirekt betalar för de som smiter ifrån sitt ansvar. Ett lån med betalningsanmärkning är aldrig lika bra som vanliga banklån men det går trots det att hitta bättre alternativ än dyra smslån eller lån från pantbanken.

Låna med bank ID

Bankid Goodcash

Hos Goodcash använder kunden BankID för att digitalt signera lånet. Det gör att handläggningen går mycket då det inte behövs någon korrespondens med pappersdokument som skickas fram och tillbaks via posten.

Goodcash erbjuder marknadsmässiga räntor utan kostsamma avgifter och är måna o m sina kunder. De har som ambition att lämna besked så fort som möjligt och så fort lånet är godkänt med e-legitimation sker utbetalningen till bankkontot utan dröjsmål.

BankID är det vanligaste digitala legitimationssättet och används av alla svenska Internetbanker och Myndigheter som CSN och Försäkringskassan. Att ansöka om ett lån med hjälp av bank-id är snabbt, enkelt och tryggt.

BankID går enkelt att beställa gratis hos den ordinarie banken. Om du inte redan har en e-legitimation är det bara att besöka den egna bankens hemsida och ladda ner den.

Om Goodcash

Goodcash är en långivare som skiljer sig från traditionella låneinstitut genom att de ser till varje individs egna möjligheter att i framtiden kunna betala tillbaks lånet istället för att bara titta på låntagarens historik med eventuella betalningsanmärkningar eller andra händelser.

Kundservice

Telefon: 031 – 755 41 00

Goodcash är bifirma till ett av Sveriges ledande finansbolag Prioritet Finans AB.

Prioritet Finans