Låna 1000 kr? få in en tusenlapp på kontot redan i dag – enkel ansökan

Låna 1000 kronorLåna 1000 kronor med pengar på kontot redan idag? Idag går det utan problem på ett enkelt sätt låna så små belopp som en femhundring eller en tusenlapp och få pengar insatta på kontot redan samma dag. Den digitala utvecklingen har lett till dramatiskt sänkta kostnader för att hantera låneansökningar. Faktum är hela processen ofta är helt automatisk från att ansökan skickas in via ett webbformulär till det att utbetalningen sker några minuter senare.

Här kan du låna tusen kronor

Vivus

Hos Vivus får nya kunder låna upp till 6000 kronor helt räntefritt och utan avgifter. Åldersgräns 18 år.

Risicum

Nya kunder lånar upp till 4000 kronor räntefritt i 30 dagar. Uppläggningsavgift 200 kronor.

Mobillån i Sverige

Hos Mobillån kostar det 185kr att låna en tusenlapp i 30 dagar

Kundfinans

Kundfinans: 200kr i avgift för att låna 1000kr i 30 dagar.

ExpressKredit

Expresskredit: En tusenlapp kostar 220kr att låna i 30 dagar Ingen UC Godkänner betalningsanmärkningar.

Frogtail

Att låna tusen kronor i en månad kostar 395kr.

Meddelandelån

Meddelandelån: SMS lån utan UC och med direkt utbetalning till Nordea och Handelsbanken Avgift: 220kr för ett lån på 1000kr i 30 dagar.

Ferratum

Enkelt 30 dagarslån av en tusenlapp kostar 250kr

Daypay

Pris för att låna 1000 kronor i 30 dagar hos Daypay 295kr. Ingen UC, direkbetalning till Swedbank och Handelsbanken.

Snabbfinans

Ett lån på 1000 kronor i 61 dagar kostar hos Snabbfinans 320kr

Nätlån: Låna 1000kr i 30 dagar – Avgift 365kr

Kredit 365

Betalningsanmärkning behöver inte vara något problem 1000 kronor i 30 dagar kostar hos Kredit365 395kr i avgift

Ett lån på 1000 kronor som ska återbetalas efter 61 dagar kostar hos Nanoflex 440kr

Lånbutiken

Att låna 1000 kronor i 61 dagar kostar 447kr i avgift.

(Listade i  kostnadsordning, räntefritt lån endast för nya kunder)

Att ”vigga en tusing” på nätet

Även den mest ekonomiskt lagde kan inte alltid se in i framtiden och förutse oväntade utgifter. Om du råkar ut för en oplanerad utgift och inte vill låna från banken eller från familj och vänner, går det enkelt och anonymt att via nätet ta ett kortlån på 1000 kronor så att du kan hantera din finansiella situation snabbt och ansvarsfullt. Du behöver inte ens ha ett högt kreditbetyg. Mindre kreditinstitut specialiserade på små krediter gör ofta en samlad bedömning av den sökandes totala ekonomi och då behöver en p-böter som genom slarv blivit en betalningsanmärkning hos kronofogden inte vara ett hinder.

Det bör dock noteras att kostnaden för att låna ett så litet belopp som en tusenlapp är hög i jämförelse med ett större banklån som kan fås till en betydligt lägre ränta. Hos många långivare går det att ta ett gratis lån första gången. Normalt kostar det några hundra kronor i avgift för att låna 1000 kronor i en månad. För att göra en ansökan och få tillgång till kontanter direkt behöver du bara ditt bankkonto och personnummer. Grundkraven är att den sökande har fyllt 18 år och är folkbokförd i Sverige. Det tar ofta bara några minuter att fylla i en ansökan online.

Små ekonomiska behov kan lösas genom att låna 1000 kronor

Även om du bara behöver låna 1000 kronor bör du vara säker på innan du tar ut lånet att den kommande utgiften i form av återbetalning av krediten inte innebär att din framtida finansiella situation förvärras. Genom att ta ett mikrolån där räntor och kostnader redovisas tydligt slipper du bekymmer med oväntade extra avgifter som du inte hade förväntat dig.

Det är gratis att ansöka om ett tusenkronorslån och så länge du betala tillbaka i tid blir inte avgiften mer än högst några hundralappar. Omräknat till årsränta  blir dock den årsbaserade effektiva räntekostnaden skyhög vilket är en aning missvisande då den faktiska kostnaden för lånet inte är speciellt hög.

Om behovet av en kassaförstärkning inte är alldeles akut kanske du känner att den här typen av kredit inte är värt besväret men processen är trots allt betydligt snabbare än be din bank om en kontokredit. Kreditgivare på nätet kan ge ett svar nästan omedelbart och de gör utbetalningar under kontorstid inom 15 minuter.

Återbetalning av tusenlappen

Svaga betyg i en kreditupplysning behöver inte behöver inte längre hindra någon från att ansöka om ett litet sms lån men du bör aldrig mer låna mer än vad du känner dig trygg med att du kommer att kunna betala tillbaka. Att ha en skuld hängande över sig är aldrig en bra känsla även om det rör sig om ett litet belopp

Efter att du fått pengarna och betalat den nödvändiga utgiften gäller det sedan att betala tillbaks så snabbt och enkelt som möjligt så du kan gå vidare och förhoppningsvis göra vissa ändringar i budgeten så att situationen inte uppstår igen. Återbetalning av en liten kredit är en enkel match. Seriösa långivare har inget intresse av att se sina kunder missa betalningen och dra på sig höga påminnelseavgifter.

För att undvika förvirring och hjälpa sina kunder så mycket det går skickar många kreditgivare ett påminnelsemeddelande via mejl eller sms ett par dagar innan lånet ska återbetalas.

För mer information om en tilltänkt kreditpartner kan det vara bra att läsa igenom avdelningen för vanliga frågor (FAQ) som finns på respektive kreditgivares hemsida.