SEB – Enkla Lånet

seb-150Erbjudandet ej aktivt

SEB ser som sin uppgift att finnas till för människor som vill göra verklighet av sina drömmar och ambitioner genom att tillgängliggöra kunskap och vara en betrodd partner i goda såväl som i sämre tider. Hos SEB får du goda råd i det dagliga – men också hjälp med att förutse framtida behov.

Enkla lånet är en flexibel låneprodukt med bra villkor från SEB. Du kan låna till precis vad du vill, själv bestämma amorteringstid och lösa lånet i förtid när som helst utan kostnad.

För att ansöka om SEB Enkla Lånet måste du;

– Ha fyllt 18 år

– Ha en tillsvidareanställning och en inkomst på minst 180 000 kronor om året

– Ha en ordnad ekonomi. Du kan inte ansöka om du har betalningsanmärkningar.

Fördelar med SEB Enkla Lånet

Välj återbetalningstid

Ingen avviavgift

Lös eller höj lånet när som helst

Enkla lånet – upp till 350.000 kronor

Med enkla lånet från SEB kan du låna pengar från 20 000 – 350 000 kronor utan säkerhet i upp till 12 år. Räntan, som är rörlig, är för närvarande lågt att enkla lånet med fördel kan användas för att lösa dyrare lån.

Vad du använder pengarna till är din ensak och vill du lösa lånet i förtid kostar det inget extra.

Enkla lånet SEBLåna pengar enkelt

Ibland kan man bara inte vänta eller så ha man hamnat i en ekonomisk situation där lösningen är att låna pengar för att reda upp situationen. Att låna pengar var förr i tiden inte alltid en enkel process men idag finns det enkla låneprodukter som gör det både snabbt och smidigt att få ett lån.

Den stora fördelen med en enkel blancokredit är att hela låneprocessen är nästan helt automatisk och datoriserad. Det är ingen banktjänsteman som funderar och bedömer huruvida du kan tänkas vara en pålitlig kund eller inte. Alla parametrar matas in i ett datorprogram som tillsammans med offentliga uppgifter om din inkomst och andra faktorer bedömer om du ska få lånet eller inte – enkelt och rättvist.

Om du blir beviljad ett lån får du först hem ett låneavtal som skall skrivas på och returneras till banken. När det är gjort kommer pengarna in på ditt konto ofta inom bara några dagar.

Oavsett hur mycket eller lite du behöver låna har det aldrig varit lättare att låna pengar idag förutsatt att du har någorlunda ordning på din ekonomi, en fast inkomst och inte är för slarvig med att betala dina räkningar.

Mer om SEB

SEB är en ledande skandinavisk bankkoncern som bildades efter sammanslagningen av Skandinaviska Banken (Göteborg) och Enskilda Banken (Stockholm). Koncernen har c:a 16 000 anställda.

SEBs Sociala media

SEB på Facebook

SEB på Twitter