SMS lån med betalningsanmärkning – Snabblån trots kronofogden

Sms lån med betalningsanmärkningAtt få ett sms lån, snabblån eller vanligt lån med betalningsanmärkning är svårare men helt omöjligt är det inte, scrolla ner så hittar du några hemsidor där det går att få ett lån.

Här kan du få ett sms lån med betalningsanmärkning.

Svea EkonomiSVEA: Amorteringsfritt upp till 12 månader

Låna från 2000 – 4000 000 kronor ✓ Enkel ansökan ✓ Betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder

Frogtail FROGTAIL: Ansvarsfull kreditgivning

✓ Enkelt lån upp till 40 000 kronor ✓ Utbetalning till banken redan samma dag ✓ Betalningsanmärkning inget hinder

Goodcash GOODCASH: Lån utan säkerhet upp till 30 000kr

✓ Låna från 5000 kronor till 30 000 kronor ✓ Betalningsanmärkning och utmätningsförsök inget hinder.

Ferratum FERRATUM: Mer än pengar till alla

✓ Beviljar lån om det omte fomms skuldsaldo eller betalningsanmärkning yngre än 6 månader.

Kredit 365 KREDIT 365: Små lån till svenska folket

✓ Betalningsanmärkning behöver inte vara något problem ✓ SMS Lån upp till 3000 kronor utan ränta eller avgifter

Om man inte betalar sina räkningar i tid hamnar de förr eller senare hos ett inkassoföretag som tar över ansvaret för att driva in pengarna. Då tillkommer flera olika avgifter och ränta ovan på det. Om man trots uppmaning ändå inte betalar kan skulden överlämnas till Kronofogdemyndigheten och man får en s.k. betalningsanmärkning. Men det behöver inte vara helt kört att få ett lån, om skulden är betald är chansen riktigt god.

En betalningsanmärkning kan ses som ett sorts straff för att man inte skött sin ekonomi som man borde och innebär ett den personliga kreditvärdigheten ses som dålig. Normalt är man helt utestängd från alla möjligheter att låna pengar om man har en anmärkning. Banken gör oftast inte någon helhetsbedömning av en persons faktiska betalningsförmåga utan konstatera bara att man inte är att lita på och ger avslag på alla låneansökningar. Som tur är finns det många mindre aktörer som ser till helheten och kan bevilja ett sms lån till kunder som de bedömer ha betalningsförmåga.

Det finns de som inte delar det här mycket stränga synsättet. Att man har slarvat med en liten räkning, kanske för att man varit bortrest eller bytt adress betyder ju faktiskt inte att man behöver vara helt opålitlig. Det finns därför ett fåtal företag som specialiserat sig på att låna ut pengar till personer med betalningsanmärkning. De ser till helhetsbilden och har man en inkomst och i övrigt hyfsad ekonomi får man ofta ta ett snabblån eller mikrolån trots den där anmärkningen.

Prick hos kronofogden – SMS lån med betalningsanmärkning ?

kredit-med-betalningsanmarkningLångivaren som alltid ställer upp – Kredit 365. Här kan du ansöka om ett lån även om du har fått en prick (betalningsanmärkning) hos kronofogden. Lånet ska betalas tillbaka inom 30 dagar. Låna bara om du riskerar värre problem eller högre kostnader om du inte snabbt tar ett lån – inte till shopping!

Ny kund hos Kredit365? – Låna Gratis

Om du inte tidigare varit kund hos Kredit 365 kan du låna upp till 3000 kronor helt gratis. Om du gör din ansökan en vardag under kontorstid har du normalt pengarna på ditt konto samma dag.

Låna pengar med betalningsanmärkning

Betalningsanmärkning

En betalningsanmärkning, hur liten och obetydlig den kan tyckas vara och trots att skulden sedan länge är betald, förstör din kreditvärdighet i 3 år. Det finns dock möjligheter att få ett sms lån med betalningsanmärkning på mindre belopp. Om du har hamnat i en riktig knipa och behöver låna en mindre summa snabbt finns det även ett alternativ för den som har anmärkningar.

Bolån trots anmärkning?

Om du är t.ex egen företagare eller projektanställd är det svårare att bedöma din framtida inkomst och betalningsförmåga. Banken vill ju helst inte ta någon risk så det är sannolikt att du får avslag på din ansökan om bolån.

Hos Freedom Finance kan du låna pengar till bostaden trots anmärkning eller andra hinder. Du har även möjlighet att ansöka om ett vanligt blanco / privatlån.

Freedom Finance har i samarbete med flera långivare tagit fram flexibla låneprodukter som kan ge dig en ny möjlighet.

Låna pengar av Freedom Finance

Att tänka på

Krediter med kort återbetalningstid kan ibland leda till problem för låntagaren.

Mer om betalningsanmärkningar

Vad är en betalningsanmärkning?