Lån och Spar Bank har lägst ränta

2024-05-19
Trygga och förmånliga lån
Lånochspar
Lånochspar 🔗
Förmånliga lån
Låna till renovering
Samla lån & krediter

Erbjudande

50 000 - 600 000 Kr

Ränta: 4.95 - 10.95 %

Villkor

Inkomstkrav: 250 000 Kr

Ålder: 20 år -

Avgifter

Uppläggning: 395 Kr

Aviavgift: 0 Kr

Vanlig kreditsituation: Kreditbelopp 50 000 kr, rörlig årsränta per 2023-09-15 6,18 %, återbetalningstid 8 år, uppläggningsavgift 395 kr, aviavgift 0 kr/månad, effektiv ränta 6,58 %. Total månadskostnad 657 kr, antal avbetalningar 96 st. (annuitetslån). Totalt belopp att betala 63 467 kr. Räntan är individuell, 4,95 - 10,95 % per 2023-09-15, och beslutas efter sedvanlig kreditprövning.

Lånochspar Trustpilot

Omdömen: 998

Trustpilot betyg: 4,7 av 5 (94 %)

Trustpilot ger Lånochspar betyg 4.7 av 5

2023-07-27

Bra kundbemötande rakt igenom

Bra kundbemötande rakt igenom. Har varit kund i flera år nu och aldrig något problem

Kund Lånochspar omdöme 5

2023-04-14

Jag är väldigt nöjd med denna bank

Jag är väldigt nöjd med denna bank! Jag har lånat av LSB flera gånger under dem senaste 3 år! Jag har bara varit mycket nöjd med hantering av mina ärende hos dem.

Kund Lånochspar omdöme 5

2023-07-20

En mycket bra bank

En mycket bra bank! Rekommenderas! Ansökte om lån en söndag kväll och hade pengarna tillgängliga innan kl.15 dagen efter. De erbjuder väldigt bra räntor och inga gömda avgifter.

Kund Lånochspar omdöme 5

Statistik Lånochspar

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 4,11 % är lägst exempelränta av 41 långivare som uppgett exempelränta. och 19,56 % [enheter] lägre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (4,11 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 205 000 kr är tredje högst exempelbelopp av 40 långivare som uppgett exempelbelopp. Det genomsnittligt beviljade beloppet är 133 813 kr högre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (205 000 kr) motsvarar 34,2 % av Lånochspars högsta lånebelopp (600 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 395 kronor är 5 kronor lägre än genomsnittet (400 kr) för de 26 långivare som tar uppläggningsavgift.
Aviavgift 0 kronor i aviavgift (46 % av alla långivare tar ingen aviavgift).
Trustpilot 4,7 poäng är 4:e högsta Trustscore av 14 långivare betygsatta på Trustpilot.

Frågor och svar

Lån och spar erbjuder lån med räntegaranti.
Fördelarna med att låna från Lån och Spar Bank inkluderar konkurrenskraftiga räntor, enkel och snabb ansökningsprocess och personlig rådgivning under hela processen. LSB har också ett gott rykte för att erbjuda högkvalitativ kundservice.
Minsta lånebeloppet hos LSB är 50 000 kr och det högsta lånebeloppet är 600 000 kr.
Kraven varierar beroende på vilken typ av lån du ansöker om, men generellt kräver LSB att du är över 18 år, är svensk medborgare eller bosatt i Sverige, har en fast inkomst och inte har några betalningsanmärkningar.
Ja, hos Lån och Spar är det fördelaktigt att ta ett hopbakslån för att betala dyrare lån.
LSB erbjuder annuitetslån vilket innebär att beloppet att betala varje månad är samma under hela avbetalningstiden.
Ja, det är möjligt att lösa ditt lån i förtid utan att betala extra avgifter. Detta är en fördel för dig om du vill betala av ditt lån tidigare än planerat.
LSB erbjuder personlig rådgivning under hela processen, så du kan få hjälp av en dedikerad rådgivare om du har frågor eller behöver råd. Du kan också nå LSB via telefon eller e-post om du behöver ytterligare hjälp.
Lån och Spar Bank

Räntegaranti på lån

Visste du att även icke-medlemmar kan dra fördel av de billiga lån som den danska banken Lån och Spar Bank även erbjuder svenska kunder?Lån och spar är en digital bank nischade på medlemslån men även den som inte är medlem i en ansluten organisation kan bli beviljad ett förmånligare lån med lägre ränta än andra vad andra långivare kan erbjuda.

Alla lån omfattas av en räntegaranti som innebär att man kan vara helt säker på att ha det bästa lånet som kan erbjudas på marknaden. Om man skulle bli erbjuden ett bättre lån från en annan bank eller kreditgivare kommer Lån och Spar genast ge samma villkor samt ytterligare 0,1 % i ränterabatt.

Lån och Spar Bank fungerar som en vanlig bank med lån, sparande och kreditkort. De erbjuder mycket goda villkor på lån, enkelhet och ett personligt bemötande.

Hos banken går det att få ett blancolån, billån och ett medlemslån med extra låg ränta. Medlemslånet fungerar på samma sätt som ett vanligt blancolån men ger en lägre ränta om man är medlem i till exempel M Sverige (tidigare Motormännens riksförbund).

Medlemsavgiften i M Sverige är 570 kronor och ränterabatten 0,5 % så om man exempelvis vill låna till en investering och behöver mer än 100 000 kronor för lönar det sig att först bli medlem.

LSB erbjuder också möjligheten att samla ihop dina befintliga lån till en enda månatlig betalning med hjälp av ett samlingslån.

Att låna pengar från Lån och Spar Bank kan vara ett klokt beslut om du behöver extra kapital för att finansiera ett projekt eller hantera en oväntad kostnad.

Att tänka på innan ansökan om lån från LSB

Lånebelopp: Bestäm hur mycket pengar du behöver låna och vilken typ av lån som är bäst lämpat för dina behov.

Ränta: LSB erbjuder konkurrenskraftiga räntor med räntegaranti.

Återbetalningstid: Tänk på hur länge du vill ha på dig att betala tillbaka ditt lån och välj en återbetalningstid som passar dina ekonomiska förutsättningar.

Ansökningsprocessen: LSB erbjuder enkel och snabb ansökningsprocess och en dedikerad rådgivare kommer att hjälpa dig under hela ansökningsprocessen.

Kreditvärdighet: Din kreditvärdighet kommer att påverka både om du kan bli godkänd för ett lån och vilken ränta du kommer att få. Det är viktigt att se över din kreditvärdighet innan du ansöker om ett lån.

Lösa skulder

Ett smart drag är att ta ett större lån från Lån och Spar och använda det som ett hopbakslån för att lösa smålån och krediter. Tänk på att de tillämpar lösenkrav, vilket betyder att de ser till att hela eller delar av lånet används för att lösa skulder.

Billån

Genom att använda bilen som pant kan Lån och Spar erbjuda billiga billån till sina kunder.

Lån utan säkerhet

Blancolån är lån utan säkerhet och pengarna kan användas till det du behöver.

Medlåntagare

För lån över 350 000 kronor krävs en medlåntagare.

Standarduppgifter som sysselsättning, civilstånd, boendeform och ifall du har en medsökande anges i det digitala låneformuläret.

På hemsidan finns en låneindikator med vilket man kan räkna ut hur mycket det finns möjlighet att låna hos Lån & Spar Bank innan du skickar in ansökan.  Svar på låneansökan lämnas direkt på skärmen.

Lägst ränta på marknaden

Lån & Spar Bank erbjuder blancolån med marknadens lägsta ränta på maximalt 500 000 kronor men det krävs en fast anställning och årsinkomst över 250 000 kronor. Det får inte ha tagits fler än 5 kreditupplysningar under de senaste 12 månaderna.

För lån 350 000 kronor behövs en medsökande.

Blancolånet från Lån och Spar är ett privatlån med individuell ränta som kan användas för att finansiera exempelvis ett bilköp eller en renovering. Många av bankens kunder använder lånet till att samla andra lån och krediter för att sänka sina lånekostnader.

Banken har hjälp många kunder att sänka sina lånekostnader genom att betala av dyra och dåliga lån.

Det är ganska stränga krav för att bli beviljad ett lån. Betalningsanmärkningar accepteras inte och privatekonomin måste vara i god ordning.

Ansökan sker via hemsidan och genom att låna med Bank ID eller Mobilt Bank ID behöver man bara slå in koden för att skriva under avtalet. Mer exakt information om när utbetalning till ditt bankkonto i Lån & Spar Bank sker saknas på hemsidan. Räntan är rörlig och fastställs individuellt.

Medlemslån M Sverige

För den som är medlem i M Sverige och kanske funderar på att köpa bil, MC eller påbörja ett annat projekt går det att få medlemsränta i Lån och Spar Bank.Medlemslån innebär 0,50 procentenheter i ränterabatt hos Lån & Spar Bank.

Att köpa på kredit är också att låna pengar. Detta kan tyckas självklart men många ser inte kortkrediter och kreditköp av TV och elektronikartiklar som lån. Det är inte sällan de som köper varor med lånade pengar uttrycker att ”jag vill inte låna bra ha en kredit”. Kredit låter kanske finare och som om köparen fått ett speciellt förtroende att betala varan senare.

Och så är naturligtvis fallet. Ingen får låna pengar utan att långivaren bedömer att låntagaren är en pålitlig medborgare som kommer att göra sina avbetalningar i tid och inte förorsaka förluster.

För den som behöver låna pengar och är medlem i ett fackförbund finns det ofta möjligheter att ta ett s.k. medlemslån genom fack eller bank.

Ett medlemslån är ett lån med speciellt förmånliga villkor som kan tas i den bank som valt att samarbeta med ett visst fackförbund.

Även om medlemslån ofta är en bra affär innebär det inte att det är det garanterat bästa lånet som kan erbjudas.

Det är alltid en bra idé att först höra med någon låneförmedlare för att se om de kan hitta en långivare som kan erbjuda bättre villkor än de som facket kan ordna genom medlemslånet.

Om Lån och spar Bank

Lån & Spar Bank är en digital bank på nätet som erbjuder enkla och bra banktjänster inom lån, kreditkort och sparkonto. Lån & Spar Bank är en dansk bank grundad 1880 som finns etablerad i Sverige sedan 2006. De har en lång historia som folkrörelsebank och är även noterade på Köpenhamnsbörsen. Största ägare är de danska fackförbunden.

Kontakt

Det är lätt att få svar på frågor via live chat under kontorstid 09–17. På hemsidan finns svar på de vanligaste frågorna. I FAQ-sektionen går det att söka och finna svar på de flesta frågor.

Lån och Spar på Facebook

M Sverige: Medlemsrabatt hos Lån och Spar

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network