Moank – Unik lånelösning

2024-07-19
Ett humant lån
Moank
Moank 🔗
Enkelt att samla lån
Två anmärkningar OK
Ansök på 2 minuter

Erbjudande

25 000 - 600 000 Kr

Ränta: 3.9 - 14.95 %

Villkor

Inkomstkrav: 150 000 Kr

Ålder: 20 år -

Avgifter

Uppläggning: 395 Kr

Aviavgift: 0 Kr

Vanlig kreditsituation: Räkneexempel: Lånesumma 100 000 kr och annuitetslån 10 år (120 ggr). Nominell ränta 6,5 % (effektiv ränta 6,79 %). Månadskostnad 1 140 kr. Totalt belopp 136 790 kr. Räntan sätts individuellt baserat på din kreditprofil. Ingen aviavgift vid autogiro, övrigt 39 kr/avi. 395 kr i uppläggningsavgift. Räntespann: 3,9 % - 14,95 %. Återbetalningstid 1-15 år. Uppdaterat: 2021-02-01.

Statistik Moank

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 6,50 % (plats 7 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 17,17 % [enheter] lägre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (6,50 %) är 2,60 % [enheter] högre än Moanks lägst annonserade ränta (3,90 %) .
Exempel: Belopp 100 000 kr (plats 9 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 28 813 kr högre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (100 000 kr) motsvarar 16,7 % av Moanks högsta lånebelopp (600 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 395 kronor är 5 kronor lägre än genomsnittet (400 kr) för de 26 långivare som tar uppläggningsavgift.
Aviavgift 0 kronor i aviavgift (46 % av alla långivare tar ingen aviavgift).
Trustpilot Ej betygsatt på Trustpilot.

Frågor och svar

Alla Moanks lån återbetalas genom annuitet vilket betyder att du betalar samma månadskostnad under hela återbetalningsperioden.
Ja, du kan använda ett privatlån från Moank för att finansiera dina trädgårdsprojekt. Privatlånet ger dig friheten att använda pengarna enligt dina behov och mål.
Ja, Moank erbjuder privatlån även till egen företagare och frilansare. De kommer att bedöma din ansökan baserat på din ekonomiska situation och betalningsförmåga.
Moank gör individuella bedömningar av ansökningar, vilket innebär att de kan bevilja lån även om du har tidigare betalningsanmärkningar. Ditt lånebeslut kommer att baseras på flera faktorer, inklusive din nuvarande ekonomiska situation.
Absolut! Moank privatlån kan användas för att finansiera olika ändamål, inklusive bröllopskostnader. Du kan använda lånet för att täcka kostnader som lokal, mat, dekorationer eller smekmånad.
Moank erbjuder förmånliga villkor för de som väljer att återbetala sina lån i förtid. Genom att återbetala lånet i förtid kan du spara pengar på räntekostnader och minska den totala återbetalningstiden.
Moank tar hänsyn till olika inkomsttyper vid bedömningen av ansökningar. Det centrala i en låneansökan är alltid om kunden kommer att ha framtida betalningsförmåga för att betala lånet.
Du kan ha upp till två allmänna anmärkningar. En allmän anmärkning är exempelvis parkeringsböter.
Moank

Vad är Moank?

Moank är en ny aktör på marknaden för personlån som genom ett unikt koncept låter kunden vara med och påverka sina villkor. Moank är ett utmärkt val för att samla lån i ett hopbakslån och ersätta dåliga lån med ett nytt och bättre.

Anslut din arbetsgivare och få marknadens lägsta ränta.

Max 2 allmänna betalningsanmärkningar Lånet betalas ut till kundens bankkonto efter ungefär en bankdag. Notera att det mot en högre ränta är möjligt att få låna pengar med betalningsanmärkning eller med låg scoring.

När det kommer till att möta oväntade utgifter eller förverkliga dina drömmar kan ett privatlån vara en användbar resurs. I dagens finansiella landskap finns det flera alternativ att välja mellan, och en aktör som sticker ut är Moank. Med sin flexibla och anpassningsbara approach till privatlån erbjuder Moank sina kunder en unik upplevelse.

Moank lånet

Med Moank lånet går det att få loss pengar eller sänka din månadkostnad på befintliga lån – ett samlingslån. De sköter hela processen. Genom att anslut din arbetsgivare går det att få en av marknadens lägsta räntor för privatlån.

Enkel ansökningsprocess

En av de mest tilltalande aspekterna med Moank privatlån är den enkla och smidiga ansökningsprocessen. Genom att använda deras webbplattform kan du snabbt och bekvämt fylla i din ansökan online. Moank strävar efter att göra processen så smidig som möjligt, vilket sparar både tid och ansträngning för sina kunder.

Anpassade lånepaket

Moank förstår att varje individs ekonomiska behov är unika. Därför erbjuder de skräddarsydda lånepaket som passar just din situation. Oavsett om du behöver låna för att täcka oväntade utgifter eller för att finansiera dina drömmar, kan Moank anpassa lånevillkoren för att passa just dig. Detta ger dig en möjlighet att få exakt den finansiering du behöver utan onödig bördan av överflödiga kostnader eller restriktioner.

Flexibel återbetalning

Moank erkänner att återbetalning av lån kan vara en utmaning för många människor. Därför erbjuder de flexibla återbetalningsalternativ som kan anpassas efter din ekonomiska situation. Du kan välja mellan olika återbetalningsperioder och anpassa dina avbetalningar för att passa din månatliga budget. Detta ger dig större kontroll över din ekonomi och minskar risken för ekonomisk stress.

Inga dolda avgifter

Med Moank kan du vara säker på att du får full transparens när det gäller lånevillkor och avgifter. De strävar efter att vara tydliga och rättvisa i sin kommunikation med kunderna. Det betyder att du inte behöver oroa dig för oväntade eller dolda kostnader som kan göra din låneupplevelse mindre gynnsam. All information om räntor, avgifter och villkor finns tydligt angivet i avtalet.

Högkvalitativ kundservice

När det handlar om ekonomiska beslut är det viktigt att kunna lita på att din långivare finns där för att stödja dig. Moank är stolta över sin högkvalitativa kundservice och dedikerade supportteam. Oavsett om du har frågor om din

Moank lån med låg kreditvärdighet

Moank erbjuder även kunder att låna pengar med lägre kreditvärdighet genom att förnya sättet på hur vi lånar pengar. Med kundens bästa som utgångspunkt har Moank arbetat fram en lösning som innebär att vi själva kan förbättra vårt lån.

Moank utgår från varje individs enskilda ekonomiska situation och erbjuder lånelösningar via en personlig digital plånbok.

Alla kunder deltar automatiskt belöningssystemet och den som tar ansvar för sitt lån får poäng som leder till en högre förmånsnivå med lägre ränta, högre kreditgräns och längre amorteringstid. Därför kan Moank även låna ut pengar till kunder som initialt har en lägre kreditvärdighet.

Moank lån med betalningsanmärkning

Hos Moank går det att låna pengar med maximalt två betalningsanmärkningar. Moank intresserar sig mer för framtida betalningsströmmar än hur historien har sett ut.Det går att låna 25 000 och upp till 600 000 kronor med Moanks kontokredit.

Ett lån med betalningsanmärkning är initialt dyrare men det finns goda möjligheter för den som betalar i tid att med tiden få lägre ränta på lån med betalningsanmärkning.

Moank kontokredit

Lånet är flexibelt och det går att när som helst höja summan till beviljat maxbelopp. Om krediten betalas enligt plan öppnar det för sänkt ränta och bättre villkor. Alla uppgifter om beviljad kredit finns i kundkontot som det går att logga in på när som helst. Den som blir beviljad en kredit betalar endast avdragsgill ränta.

Goda betalare får sänkt ränta

Den som sköter återbetalningen får via belöningssystemet ”Credification Program” en med tiden sjunkande ränta.

För pålitliga kunder kan räntan sänkas med 10 procentenheter och kreditgränsen höjas till 50 000 kronor.

Moank kontokredit

Moanks drivkraft är att förnya konsumentkreditmarknaden.

Moank – kunden i förarsätet

Många långivare hävdar att de finns där för kunden men erbjuder lösningar som både är krångliga att förstå och dyrare än nödvändigt.

Moanks mål är att låta kunden bestämma själv genom att erbjudas möjligheten att påverka sina personliga villkor.

De vill erbjuda banktjänster som är enkla att förstå och som innebär att deras kunder får en bättre ekonomi än om de lånat pengar någon annanstans.

Moanks har skapat en ny lösning både för att spara och låna pengar snabbt med låg ränta.

Nytänkande design i kombination med det unika belöningssystem Credification Program har lett fram till en helt ny produkt som är tänkt att utmana befintliga banktjänster på allvar.

Kontaktuppgifter Moank

Moank AB är ett konsumentkreditinstitut med tillstånd av Finansinspektionen.+46 (0) 8 520 059 55

Östermalmsgatan 87E, 4tr SE-114 59 Stockholm

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network