Spela Bingo

Spela BingoBingo spelas för att det är kul och för att vinna pengar! Svenskbaserade bingosajter som lyder under svensk lotterilagstiftning kan dela ut lika mycket vinster som bingosajter baserade i utlandet, det är i första hand tänkt som en roligare form av välgörenhet. Att spela bingo online är lätt som en plätt. Det är bara att slå på datorn eller läsplattan och logga in på Internet. Det finns mängder av bingosajter och det är svårt även för de som arbetar i branschen att få en fullständig överblick över det enorma utbudet.

Bäst bingo?

Bäst säkerhet och vinstchanser får du om du spelar på en svenskägd bingosajt med säte i ett land som har en tillståndsmyndighet som noga övervakar att spelet går rätt och rättvist till. Många svenska bingosajter är baserade på Malta eller Cypern. Myndigheterna i dessa länder ger bara tillstånd för bingospel år seriösa aktörer. Det garanterar att du inte blir lurad och att du får dina eventuella vinster utbetalade utan krångel.

BonusBonus och erbjudanden

Det finns många bingosajter och konkurrensen om dig som ny medlem är stor. Nästan alla bingospelplatser på nätet erbjuder någon form av bonus till nya medlemmar. Ofta får du en slant att spela för när du registrerar dig, vanligen 50 – 100 kronor. När du sätter in pengar får du vid första tillfället en rejäl bonus, det kan vara från 100 % och uppåt. Värt att betänka är att insättningsbonus vanligen ges endast vid ett tillfälle (även om det numer finns sajter som erbjuder bonus på varje insättning). Det är alltså mest förmånligt att göra en så stor insättning som möjligt första gången.

Hur spelas bingo på nätet

Bingo spelas för att det är kul och för att vinna pengar! Svenskbaserade bingosajter som lyder under svensk lotterilagstiftning kan dela ut lika mycket vinster som bingosajter baserade jag utlandet, det är jag första hand tänkt som en roligare form av välgörenhet. Att spela bingo online är lätt som en plätt. Det är bara att slå på framtidens eller läsplattan och logga i på Internet. Det finns mängder av bingosajter och det är svårt även för de som arbetar jag branschen att få en fullständig överblick över det enorma utbudet.

Hur spelas bingo på nätet?

Först öppnar du ett nytt konto hos den bingosajt där du vill bli medlem. Det är mycket viktigt att du anger fullständigt korrekta uppgifter som namn, adress, telefonnummer, personnummer och e-postadress. Öppna aldrig mer än ett konto på samma spelsajt, det kan skapa stora problem och till och med göra att eventuella vinster inte betalas ut.

Gör en insättning. Sätt bara in pengar med ett bank- eller kreditkort i ditt eget namn. Eventuella vinster måste betalas ut samma väg som insättningen kom (enligt lagen om penningtvätt).


Gå till lobbyn och studera beskrivningen av de olika bingorummen. Vilket brickpris vill du betala, vad är vinsterna, finns det kanske en jackpott? Köp bingobrickor och vänta in att spelet ska starta. Nummer ropas ut slumpmässigt av en programvara, markera själv eller använd autofunktionen för att fylla i bingobrickan. Om du får bingo betalas din vinst ut automatiskt.

Läs mer om bingo här - bingopånätet.org