Mobillån – små enkla lån när du behöver dom

2024-06-23
Mobillån
Låna pengar från Mobillån
Mobillån
Mobillån 🔗
Vid oväntade utgifter
Alternativ till dyra lån
En buffert utan kostnad

Erbjudande

1 000 - 30 000 Kr

Ränta: 39 %

Villkor

Inkomstkrav: 150 000 Kr

Ålder: 20 år - 75 år

Avgifter

Uppläggning: 395 Kr

Aviavgift: 35 Kr

Vanlig kreditsituation: Exempel (beräknat 2021-01-01): Beräknad med antagandet att kreditlimiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månadskostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Statistik Mobillån

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 39,00 % (plats 27 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 15,33 % [enheter] högre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (39,00 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 10 000 kr (plats 29 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 61 188 kr lägre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (10 000 kr) motsvarar 33,3 % av Mobillåns högsta lånebelopp (30 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 395 kronor är 5 kronor lägre än genomsnittet (400 kr) för de 26 långivare som tar uppläggningsavgift.
Aviavgift 35 kronor är 0 kronor lägre än genomsnittet (35 kr) för de 22 långivare som tar uppläggningsavgift.
Trustpilot Ej betygsatt på Trustpilot.

Mobillån – smidiga snabblån

Att låna pengar av Mobillån Sverige är enkelt och smidigt. Det första steget är att besöka deras webbplats och välja vilken typ av lån du är intresserad av. Mobillån Sverige erbjuder snabblån till privatpersoner.

Ansökan

När du har valt vilken typ av lån du vill ansöka om, fyller du i en ansökan online. I ansökan behöver du ange din personliga information, dina inkomster och utgifter samt önskat lånebelopp och återbetalningstid. Det är viktigt att du fyller i alla fält korrekt och noggrant, eftersom det kan påverka din chans att få lånet beviljat.

Kreditprövning

Efter att du har skickat in din ansökan kommer Mobillån Sverige att göra en kreditprövning för att bedöma din kreditvärdighet. De tittar på din inkomst, dina utgifter och din betalningshistorik för att avgöra om du är en lämplig kandidat för lånet. Om din kreditprövning är godkänd, kommer du att få ett låneerbjudande.

Låneerbjudande

Låneerbjudandet innehåller information om räntan, avgifterna och villkoren för lånet. Det är viktigt att du läser igenom låneerbjudandet noggrant innan du accepterar det. Om du är nöjd med villkoren för lånet, kan du godkänna erbjudandet online genom att skriva under med ditt BankID.

Utbetalning

När du har godkänt låneerbjudandet kommer pengarna att överföras till ditt konto inom några timmar. Det kan ta upp till en bankdag innan pengarna syns på ditt konto, beroende på vilken bank du har.

Återbetalning

Återbetalning av lånet sker enligt det avtalade återbetalningsschemat. Du behöver betala av lånet enligt villkoren för att undvika förseningsavgifter och andra kostnader. Det är viktigt att du ser till att du har tillräckligt med pengar på kontot för att betala tillbaka lånet i tid.

Sammanfattning

Att låna pengar av Mobillån Sverige är enkelt och smidigt. Du ansöker online och får svar snabbt. Om din ansökan godkänns, får du ett låneerbjudande som du kan godkänna online med ditt BankID. När du har godkänt erbjudandet överförs pengarna till ditt konto inom några timmar. Återbetalning av lånet sker enligt avtal.

Det är viktigt att du ser till att du har tillräckligt med pengar på kontot för att betala tillbaka lånet i tid.

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network