Säkerfinans – säker kredittjänst med snabba besked

2024-06-23
Små enkla lån när du behöver dom
Säkerfinans
Säkerfinans 🔗
Flexibel kontokredit
Lägre kostnad
Delbetalning

Erbjudande

1 000 - 30 000 Kr

Ränta: 39 %

Villkor

Inkomstkrav: 150 000 Kr

Ålder: 20 år - 75 år

Avgifter

Uppläggning: 295 Kr

Aviavgift: 35 Kr

Vanlig kreditsituation: Exempel (beräknat 2023-01-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Statistik Säkerfinans

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 39,00 % (plats 30 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 15,33 % [enheter] högre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (39,00 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 10 000 kr (plats 26 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 61 188 kr lägre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (10 000 kr) motsvarar 33,3 % av Säkerfinanss högsta lånebelopp (30 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 295 kronor är 105 kronor lägre än genomsnittet (400 kr) för de 26 långivare som tar uppläggningsavgift.
Aviavgift 35 kronor är 0 kronor lägre än genomsnittet (35 kr) för de 22 långivare som tar uppläggningsavgift.
Trustpilot Ej betygsatt på Trustpilot.

Frågor och svar

SäkerFinans är en online-långivare som erbjuder privatlån till kunder i Sverige. De erbjuder lån från 10 000 kr upp till 500 000 kr.
SäkerFinans erbjuder blancolån, vilket innebär att lånet inte är kopplat till någon specifik säkerhet eller borgen.
För att kunna ansöka om lån hos SäkerFinans måste du vara minst 18 år gammal, ha en fast inkomst och vara bosatt i Sverige.
Du kan låna från 10 000 kr upp till 500 000 kr från SäkerFinans, beroende på din kreditvärdighet.
Räntan på lån från SäkerFinans varierar beroende på din kreditvärdighet och lånets storlek. Du kan se den ränta som gäller för dig när du ansöker om lån.
Om du ansöker om lån hos SäkerFinans på vardagar innan kl. 13.00 och din ansökan blir godkänd kan du få pengarna samma dag. Annars tar det normalt 1-2 bankdagar.
Du ansöker om lån hos SäkerFinans på deras webbplats. Du fyller i dina uppgifter och skickar in din ansökan. SäkerFinans kommer sedan att göra en kreditupplysning på dig och ge dig besked om du blir beviljad lån.
Ja, SäkerFinans är en säker långivare. De använder sig av säkerhetsåtgärder som kryptering av data för att skydda dina personuppgifter.

Säkerfinans – ett säkert snabblån

Säkerfinans är en svensk långivare som erbjuder lån med hög grad av flexibilitet och anpassning till kundens behov. Här är några av fördelarna med att låna från Säkerfinans.

Säkerfinans

Flexibla lånealternativ

Säkerfinans erbjuder olika lånealternativ för att passa olika kundbehov. Du kan ansöka om lån från 5000 till 300 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 15 år. Detta gör det möjligt för dig att hitta en låneform som passar din ekonomiska situation och behov.

Enkel ansökningsprocess

Säkerfinans har en enkel och användarvänlig ansökningsprocess som kan genomföras helt online. Du behöver bara fylla i ansökningsformuläret på deras hemsida och skicka in det. Du får sedan snabbt besked om du är beviljad eller inte.

Snabba utbetalningar

Säkerfinans erbjuder snabba utbetalningar, vilket innebär att du kan få dina pengar inom några dagar efter att din ansökan har godkänts. Detta gör att du kan hantera dina ekonomiska problem eller göra större inköp snabbt och enkelt.

Inga dolda avgifter

Säkerfinans är transparenta med sina priser och avgifter, vilket innebär att du vet exakt vad ditt lån kommer att kosta. Det finns inga dolda avgifter eller kostnader som kan överraska dig senare.

Anpassade räntor

Säkerfinans erbjuder anpassade räntor för sina lån, vilket innebär att räntan du betalar baseras på din kreditvärdighet och din ekonomiska situation. Detta gör att du kan få en lägre ränta om du har en god kreditvärdighet och en stabil ekonomisk situation.

Hög säkerhet

Säkerfinans tar säkerheten på allvar och använder sig av den senaste tekniken för att skydda dina personuppgifter och din ekonomiska information. De använder sig av SSL-kryptering för att skydda din information och de lagrar all information på säkra servrar.

Kundservice i världsklass

Säkerfinans har en professionell och hjälpsam kundservice som är tillgänglig för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar. Du kan kontakta dem via telefon eller e-post och de svarar vanligtvis inom några timmar.

Säkerfinans en pålitlig och flexibel långivare som erbjuder lån med hög grad av flexibilitet och enkelhet. Med flexibla lånealternativ, snabba utbetalningar, anpassade räntor och hög säkerhet kan du känna dig trygg och säker när du ansöker om ett lån från Säkerfinans.

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network