SMS Pengar har enklast snabblån med flexibilitet

2024-04-21
Sms-lån hos Smspengar
SMSPengar
SMSPengar 🔗
Utbetalning 24/7
Besked direkt utan UC
Kreditkort i mobil

Erbjudande

1 000 - 30 000 Kr

Ränta: 39.8 %

Villkor

Inkomstkrav: 50 000 Kr

Ålder: 18 år - 72 år

Avgifter

Uppläggning: 280 Kr

Aviavgift: 45 Kr

Vanlig kreditsituation: Lånexempel (2021-01-04): En kontokredit utnyttjad om 15 000 kr till 39.8 % rörlig ränta som återbetalas på 12 avbetalningar på 1 787 kr i snitt, 280 kr i uppläggningsavgift, 45 kr i månads/aviavgift och 95 kr i uttagsavgift ger en effektiv ränta på totalt 58,91 %. Totalt att återbetala 21 430 kr

Högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

SMSPengar Trustpilot

Omdömen: 1183

Trustpilot betyg: 4,6 av 5 (92 %)

Trustpilot ger SMSPengar betyg 4.6 av 5

2023-07-07

Först blev det något med utbetalningen…

Först blev det något med utbetalningen som gjorde att jag inte fick pengarna på kontot. Men jag ringde kundtjänst och fick det ordnat snabbt och pengarna var på mitt konto efter 5 minuter. Tack!

Kund SMSPengar omdöme 4

2023-07-08

Snabbt och enkelt pengarna komm inpå…

Snabbt och enkelt pengarna komm inpå kontot efter en liten stund bra jobbat

Kund SMSPengar omdöme 5

2023-07-10

Har inget negativt alls att säga

Har inget negativt alls att säga. När alla andra sa nej så så smspengar.nu ja. Detta trots att jag verken har lån sedan tidigare eller betalningsanmärkningar eller förseningar.

Kund SMSPengar omdöme 5

Statistik Smspengar

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 39,80 % är lägst exempelränta av 41 långivare som uppgett exempelränta. och 16,13 % [enheter] högre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (39,80 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 15 000 kr är högst exempelbelopp av 40 långivare som uppgett exempelbelopp. Det genomsnittligt beviljade beloppet är 56 188 kr lägre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (15 000 kr) motsvarar 50,0 % av Smspengars högsta lånebelopp (30 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 280 kronor är 120 kronor lägre än genomsnittet (400 kr) för de 26 långivare som tar uppläggningsavgift.
Aviavgift 45 kronor är 10 kronor högre än genomsnittet (35 kr) för de 22 långivare som tar uppläggningsavgift.
Trustpilot 4,6 poäng är högst Trustscore av 14 långivare betygsatta på Trustpilot.

Frågor och svar

Smspengar är en långivare som erbjuder snabba och enkla SMS-lån.
Smspengar erbjuder enbart kortfristiga SMS-lån med en återbetalningstid på upp till 30 dagar.
Du behöver registrera dig på deras webbplats och skicka in en ansökan om lån. När din ansökan har godkänts kan du enkelt bekräfta ditt lån genom att sända ett SMS med ditt personliga låneavtal.
Du måste vara minst 18 år gammal, ha en fast inkomst, ha ett svenskt bankkonto och ha en giltig svensk personnummer. Du måste också ha en bra kreditvärdighet för att få ditt lån godkänt.
Fördelarna med att ta ett SMS-lån från Smspengar inkluderar snabb och enkel tillgång till pengar, samt en bekväm och smidig ansökningsprocess. Det finns inget behov av att besöka en fysisk plats eller skicka in några papper.
En nackdel med SMS-lån är att de är en dyr form av kredit. Eftersom återbetalningstiden är kort kan räntorna och avgifterna bli höga om du inte kan betala tillbaka lånet i tid.
Du får dina pengar insatta på ditt bankkonto inom några timmar efter att du har bekräftat ditt lån genom att sända ett SMS med ditt personliga låneavtal.
Smspenger har en hög grad av kundservice och strävar efter att hjälpa kunderna på bästa möjliga sätt. Du kan kontakta dem via telefon eller e-post om du har frågor eller behöver hjälp med din ansökan.
Smspengar

Flexibla smslån från SMSpengar

SMSpengar erbjuder trygga SMS lån (mobillån, webblån) till alla som vill låna pengar snabbt, enkelt och säkert. SMSPengars lånetjänst vilar på tre viktiga fundament; enkelhet, snabbhet och funktionalitet.

Ibland får man en oväntad utgift som man inte planerat för och behöver snabb påfyllning för att lösa situationen.

Genom att ansöka om att låna pengar enkelt på SMSpengars hemsida kan du enkelt och raskt få hjälp med pengar.

SMS-lån är en typ av kortfristigt lån som har blivit alltmer populär bland konsumenterna under de senaste åren. Ett av företagen som erbjuder denna typ av lån är Smspengar.

Vad är ett SMS-lån?

Ett SMS-lån är ett kortfristigt lån som vanligtvis har en återbetalningstid på upp till 30 dagar. Detta lån är snabbt och enkelt att ansöka om och är utformat för att hjälpa konsumenter att hantera omedelbara ekonomiska behov.

Ett SMS-lån kan vara en praktisk lösning när man behöver pengar snabbt, men man bör vara medveten om att det kan vara en dyr form av kredit.

Hur fungerar ett SMS-lån från Smspengar?

Smspengar är en långivare som erbjuder snabba och enkla SMS-lån. Processen för att ansöka om ett lån hos Smspengar är enkel och smidig. Först måste du registrera dig på deras webbplats och skicka in en ansökan om lån.

Du behöver inte besöka någon fysisk plats eller skicka in några papper för att ansöka om ett lån.

När din ansökan har godkänts kan du enkelt bekräfta ditt lån genom att sända ett SMS med ditt privatlåneavtal. Du får därefter dina pengar insatta på ditt bankkonto inom några timmar.

Fördelarna med att ta ett SMS-lån från Smspengar

Fördelarna med att ta ett SMS-lån från Smspengar inkluderar snabb och enkel tillgång till pengar, samt en bekväm och smidig ansökningsprocess.

Det finns inget behov av att besöka en fysisk plats eller skicka in några papper. Smspengar har också en hög grad av kundservice och strävar efter att hjälpa kunderna på bästa möjliga sätt.

Vilka är nackdelarna med SMS-lån?

En nackdel med SMS-lån är att de är en dyr form av kredit. Eftersom återbetalningstiden är kort kan räntorna och avgifterna bli höga om du inte kan betala tillbaka lånet i tid. Det är viktigt att vara medveten om de exakta kostnaderna för lånet innan du ansöker om det.

Vilka krav har Smspengar för att bevilja ett SMS-lån?

För att bli godkänd för ett enkelt snabblån direkt Smspengar måste du uppfylla vissa krav. Du måste vara minst 18 år gammal, ha en fast inkomst, ha ett svenskt bankkonto och ha en giltig svensk personnummer. Du måste också ha en bra kreditvärdighet för att få ditt lån godkänt.

SMS-lån från Smspengar är en snabb och enkel lösning för konsumenter som behöver pengar snabbt. Ansökningsprocessen är smidig och enkel.

Vem kan ansöka hos SMS Pengar ?

För att få låna hos SMS pengar räcker det att vara myndig (18år).
Observera att du måste ansöka från ett telefonnummer som är registrerat i ditt eget namn.

Du kan inte ansöka från ett hemligt telefonnummer.

Hur mycket kan jag låna?

Nya kunder kan låna 1000 eller 200o kr. För att få låna mer måste man ha betalat tillbaks tidigare lån till SMSpengar.

Hur fort betalar SMS pengar ut?

Lån som beviljats innan klockan 13.00 helgfri vardag utbetalas senast 17.00 samma dag. Lån som beviljats efter klockan 13.00 betalas ut senast 09.30 nästa vardag.

Fördelar med att låna av SMSPengar

När du lånar från SMS pengar kan du vara säker på att de behandlar din ansökan diskret och att ingen får reda på att du tagit ett SMS lån.

Ansök dygnet runt

SMSpengar tar emot ansökningar dygnet runt. Utbetalning av pengar görs dock bara under kundtjänstens öppettider.

Varför ska jag ta ett smslån?

En smslån är en snabb och enkel lösning på kontantbrist. Många svenskar lever från lön till lön och har helt enkelt inte besparingar att ta av när behov uppstår.

Ett snabblån är praktiskt när man står inför en plötslig oväntad utgift som en dyr bilreparation eller annan nödsituation.

För att snabblån ska fungera som en bra lösning gäller det att till att endast använda dem som en tillfällig kortsiktig lösning och aldrig låna till mer än vad som behövs.

När det gäller akuta utgifter behöver vi ofta fatta finansiella beslut mycket snabbt och att göra ett välgrundat beslut är viktigt.

Överväg varje aspekt av lånet. Kommer du att kunna betala tillbaka det i tid? Och viktigast i det här fallet, hur snabbt behöver du kontanter?

Hur fungerar lån från sms pengar?

Lån från SMS Pengar är flexibla lån som godkänns och betalas ut. Detta i motsats till många typer av traditionella lån där godkännande och processen för utbetalning tar många dagar.

Tillgång till kontanter med hjälp av snabba lån har en uppenbar fördel när det gäller finansiella nödlägen. Det är kort väntetid mellan den tidpunkt när du inser att du behöver pengar och när du får dem, om det godkänns.

Med ett lån från SMS Pengar kan kunder få pengar samma dag.

Överföring till Danskebank. Handelsbanken och Nordea sker direkt.

När är det okej med ett smslån?

Smslån bör endast användas för brådskande och nödvändiga utgifter.

Dessa kan omfatta akuta räkningar och kritiska betalningar — vad dessa kostnader har gemensamt är är att det är helt nödvändigt att de betalas omgående.

Om du upptäcker att du inte har tillräcklig besparingar och det är för långt till nästa löning kan kan ett snabbt smslån vara en okej lösning för att lösa kortsiktiga finansiella svårigheter.

Redaktionen

Claes Bengtsson

Claes Bengtsson guidar våra besökare till optimala beslut. Claes utbildning kombinerat med praktisk erfarenhet garanterar kvalificerad rådgivning.

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network