Snabbfinans – litet lån med besked direkt

2024-07-20
Små enkla lån när du behöver dom
Snabbfinans
Snabbfinans 🔗
Snabba besked
Enkel hantering
Säker kredittjänst

Erbjudande

1 000 - 30 000 Kr

Ränta: 39 %

Villkor

Inkomstkrav: 0 Kr

Ålder: 18 år - 75 år

Avgifter

Uppläggning: 398 Kr

Aviavgift: 35 Kr

Vanlig kreditsituation: Du lånar 10 000 kr i 6 mån med en ränta på 39,00 %. Räntekostnaden (1 168 kr) samt avgifter (395 kr) innebär en kostnad på 1 927 kr/mån (effektiv ränta 58,59 %).

Högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Statistik Snabbfinans

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 39,00 % (plats 29 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 15,33 % [enheter] högre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (39,00 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 10 000 kr (plats 27 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 61 188 kr lägre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (10 000 kr) motsvarar 33,3 % av Snabbfinanss högsta lånebelopp (30 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 398 kronor är 2 kronor lägre än genomsnittet (400 kr) för de 26 långivare som tar uppläggningsavgift.
Aviavgift 35 kronor är 0 kronor lägre än genomsnittet (35 kr) för de 22 långivare som tar uppläggningsavgift.
Trustpilot Ej betygsatt på Trustpilot.
Snabbfinans

Snabbfinans – små enkla lån

Snabblån och sms lån är ett bra alternativ om du vet att du snart har pengar att betala tillbaks lånet, det är inte en lämplig låneform för längre perioder.Hos

Snabbfinans som arbetar hårt för att göra det så bekvämt som möjligt att låna pengar kan du få ett enkelt  snabblån från 1000kr – 40.000kr med återbetalningstid frpn 61 till 360 dagar.

Hur får jag lån hos Snabbfinans ?

Det är enkelt att skicka in en ansökan, fyll i några uppgifter om dig själv och klicka på knappen. De ger besked inom några timmar och betalar ut lånet direkt till bankkontot.

Instruktioner Snabbfinans lån

Det är busenkelt att ta ett lån hos Snabbfinans och det är helt gratis att skicka in en ansöka om ett lån.

Det enda som krävs är att fylla i personnummer och mobilnummer i formuläret på sidan. Välj hur mycket pengar du vill låna, avbetalningstid och klicka sedan på knappen ’Ansök nu’.

Om du är ny kund måste först din identitet verifieras. Detta görs enklast genom att logga in på din bank via verifieringsföretaget Instantor. Det går också att få sin identitet verifierad genom att en kod skickas hem per post. Koden används sedan för verifiering.

Vem kan ansöka om lån hos Snabbfinans?

Du måste ha fyllt 20 år och vara folkbokförd i Sverige sedan minst tre år. Taxerad inkomst om minst 150 000kr och inga betalningsanmärkningar. Alla pengar ska såklart betalas tillbaka så låna inte mer än du klarar av. De använder inte UC utan tar en upplysning från Dun & Bradstreet istället.

Kostar det något att fråga om ett lån?

Det kostar inte någonting att skicka in en ansökan om lån, det är helt gratis att se om lånet blir beviljat innan du behöver bestämma dig för om du vill ha pengarna eller inte. Hur mycket det kostar att låna visas genom att fylla i önskat lånebelopp och kreditdagar på hemsidan.

Hur mycket kan jag låna?

Första gången kan du låna från 1000kr – 25 000kr. Om du tidigare lånat och betalat tillbaks i tid kan du nästa gång låna upp till 40 000 kronor.

Hur fort betalar Snabbfinans ut?

Under vardag 08.00 – 18.00 behandlas din ansökan inom en timme. Om du är kund hos SEB sker utbetalningen direkt. För övriga banker har du pengarna under eftermiddagen om du ansökt innan 13.30.Ansökan medellångt lån Snabbfinans

Medellång återbetalning med snabb utbetalning

Att bli beviljad ett medellångt lån från Snabbfinans innebär omedelbar till tillgång till pengar och möjlighet att lösa ett akut finansiellt problem omedelbart samtidigt som lånet kan delas upp och betalas tillbaka i upp till ett år.

Låntagare hos Snabbfinans betalar tillbaka lån med en valfri period på från två månader. Ett snabbt lån med medellång återbetalning kan enkelt åtgärda ett problem samtidigt som återbetalningen kan spridas ut.

När det gäller att hålla ordning på betalningar eller utgifter kan det ibland behövas hjälp med att få fram pengar. Ett lån som betalas ut till bankkontot redan samma dag men som kan återbetalas över en längre tid har löst många jobbiga situationer.

Medellångt lån enkelt

Att ansöka om ett medellångt lån hos Snabbfinans är enkelt och liknar ansökan om traditionella lån på så sätt att låntagaren ger grundläggande information som personnummer och bankkonto men hela processen är så mycket enklare och snabbare.

När långivare och låntagare är överens om villkor, lånebelopp, avgiften och förfallodatum, kommer pengarna direkt att bli insatt på låntagarens konto.

Storlek på ett medellångt medelstort lån

Medellånga lån hos Snabbfinans beviljas mellan tusen kronor och upp till 40 000 kronor för tidigare kunder. Låntagaren bör noga överväga lånebeloppet och bara låna så mycket som de absolut behöver eftersom kostnaden för en snabb låneservice är högre än den vanliga bankräntan.

Låna ansvarsfullt

Korta snabblån bör undvikas helt och hållet men även medellånga lån bör endast användas när det är absolut nödvändigt.

I många fall tas den här typen av lån för att låntagaren faktiskt sparar pengar på att göra det – särskilt gäller det låntagare som står inför risken att åka på inkassoavgifter och andra kostnader om inte andra akuta skulder blir betalda.

Om det går att hitta ett bra sms lån som kan hjälpa låntagaren att undvika förseningsavgifter, inkasso och även att hamna hos kronofogden vilket helt förstör kreditbetyget i tre år är det givetvis den bästa lösningen.

Den effektiva räntan för ett medellångt lån från Snabbfinans ligger på i snitt några hundra procent (räknat som årsränta inklusive alla avgifter). Det är en hög kostnad för ett lån men ändå betydligt billigare än många smslån och snabba krediter.

Om Snabbfinans

Snabbfinans drivs av S&A Sverige AB. Affärsidén är att erbjuda snabba och enkla lån till privatpersoner. Företaget står under Finansinspektionens tillsyn och följer Konsumentverkets riktlinjer.

Snabbfinans sajt använder säker krypteringsteknik för att hålla all information hemlig via VeriSign-certifierad 256-bitars kryptering SSL.

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network