Tryggkredit – tydliga och trygga lån hos

2024-04-24
Den seriösa kreditgivaren
Tryggkredit
Tryggkredit 🔗
Lägre kostnad
Använder Bisnode
Betala av i egen takt

Erbjudande

1 000 - 50 000 Kr

Ränta: 22.5 %

Villkor

Inkomstkrav: 150 000 Kr

Ålder: 20 år - 75 år

Avgifter

Uppläggning: 0 Kr

Aviavgift: 0 Kr

Vanlig kreditsituation: Exempel (beräknat 2021-01-01): Beräknad med antagandet att kreditlimiten är 15 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 24,97 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 22,5 %, per år. Månadskostnaden är 1 407,5 kr och totalt att betala tillbaka blir 16 890 kr inkl. avgifter.

Statistik Tryggkredit

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 22,50 % (plats 20 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 1,17 % [enheter] lägre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (22,50 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 15 000 kr (plats 20 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 56 188 kr lägre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (15 000 kr) motsvarar 30,0 % av Tryggkredits högsta lånebelopp (50 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 0 kronor i uppläggningsavgift (37 % av alla långivare tar ingen startavgift).
Aviavgift 0 kronor i aviavgift (46 % av alla långivare tar ingen aviavgift).
Trustpilot Ej betygsatt på Trustpilot.

Frågor och svar

Ja, du kan använda snabblånet från Tryggkredit för att betala ett lån.
Tryggkredit beviljar lån även till personer med betalningsanmärkningar. De tar hänsyn till flera faktorer vid bedömningen av din ansökan, inklusive din nuvarande ekonomiska situation. Det är dock viktigt att komma ihåg att räntan kan vara högre för personer med betalningsanmärkningar.
Tryggkredit erbjuder möjligheten att förlänga återbetalningstiden på ditt lån. Detta kan göras genom att kontakta deras kundtjänst och diskutera dina behov och möjligheter.
Tryggkredit strävar efter att vara transparenta när det gäller sina avgifter och kostnader. Innan du accepterar lånet kommer de att informera dig om eventuella avgifter och räntor som är kopplade till lånet. Det är viktigt att läsa igenom och förstå villkoren innan du godkänner lånet.
Tryggkredit tar hänsyn till olika ekonomiska situationer vid bedömningen av din ansökan. Medan det är fördelaktigt att ha en fast inkomst, kan de även överväga andra faktorer som din betalningsförmåga och tidigare kreditvärdering.
Ja, du kan använda snabblånet från Tryggkredit för att finansiera din företagsstart. Det är dock viktigt att noga överväga din förmåga att betala tillbaka lånet och se till att det är en hållbar finansieringslösning för ditt företag.
Tryggkredit kan erbjuda större lån för återkommande kunder.
Tryggkredit

Tryggkredit har en trygg tjänst för snabblån

Tryggkredit har ett av de mest populära snabblånen i Sverige. Företaget har varit verksamt i många år och har hjälpt tusentals kunder att hitta rätt låneform och återbetalningsplan som passar kundens specifika behov. Här är några skäl till varför det kan vara en bra idé att låna pengar från Tryggkredit.

Flexibla återbetalningsplaner

Tryggkredit erbjuder flexibla återbetalningsplaner som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Du kan välja att betala av ditt lån på kort tid eller sprida ut betalningarna över en längre tidsperiod för att göra det enklare för dig att hantera din ekonomi.

Lånebelopp som passar dig

Tryggkredit erbjuder lånebelopp från  1 000 kr upp till 50 000 kr, vilket innebär att det finns en god chans att du hittar ett belopp som passar dina specifika behov. Det är viktigt att du inte lånar mer pengar än vad du behöver, så att du inte hamnar i en situation där du inte kan betala tillbaka lånet.

Inga dolda avgifter

Tryggkredit är transparenta med sina kostnader och avgifter. Det betyder att det inte finns några dolda avgifter som kan överraska dig senare. Du kommer att veta exakt vad du betalar för och hur mycket ditt lån kommer att kosta dig.

Enkel ansökningsprocess

Tryggkredit erbjuder en enkel och smidig ansökningsprocess. Du kan ansöka om ett lån online och få svar på din ansökan inom några minuter. Du behöver inte lämna in några papper eller dokument, vilket gör processen ännu enklare och mer bekväm.

Bra kundsupport

Tryggkredit har en kundsupport som är tillgänglig för dig om du har några frågor eller bekymmer. Kundsupporten är tillgänglig via telefon, e-post eller livechatt. De är också mycket hjälpsamma och kan svara på alla dina frågor och hjälpa dig att hitta en lämplig låneform som passar dina behov.

Vårt omdöme

Att låna pengar kan vara ett stort beslut, men om du gör det från en betrodd kreditgivare som Tryggkredit kan du vara säker på att du kommer att få rätt stöd och hjälp genom hela processen. Tryggkredit erbjuder flexibla låneformer, konkurrenskraftiga priser och enkel återbetalning. Om du behöver ett lån, kan Tryggkredit definitivt vara ett bra val.

Redaktionen

Claes Bengtsson

Claes Bengtsson guidar våra besökare till optimala beslut. Claes utbildning kombinerat med praktisk erfarenhet garanterar kvalificerad rådgivning.

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network