Ferratum – lån inom 15 minuter

2024-06-21
Mer än pengar till alla
Ferratum
Ferratum 🔗
Högst beviljandegrad
Lånebesked direkt
Pengarna samma dag

Erbjudande

1 000 - 50 000 Kr

Ränta: 40.5 %

Villkor

Inkomstkrav: 0 Kr

Ålder: 21 år - 70 år

Avgifter

Uppläggning: 0 Kr

Aviavgift: 0 Kr

Vanlig kreditsituation: Ett lån om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 194 kr (snitt 1016 kr per månad). Effektiv årsränta: 48,93%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 40,4999985%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr.

Högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Ferratum Trustpilot

Omdömen: 667

Trustpilot betyg: 3,8 av 5 (76 %)

Trustpilot ger Ferratum betyg 3.8 av 5

2023-07-23

Snabb och smidig hjälp och ett STORT…

Snabb och smidig hjälp och ett STORT Pluss är att dom har den lägsta räntan när det kommer till kontokredit och du vill ta ett snabbt lån och slippa uc!

Kund Ferratum omdöme 5

2023-07-23

Smidigt och snabbt….men dyrt.

Snabb återkoppling och trevligt bemötande. Dock till ett högt pris.

Kund Ferratum omdöme 4

2023-07-26

De var trevliga och mänskliga vilket…

De var trevliga och mänskliga vilket inte min egen bank var. Jag rekommenderar dig som behöver att välja denna långivare.

Kund Ferratum omdöme 5

Statistik Ferratum

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 40,50 % (plats 37 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 16,83 % [enheter] högre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (40,50 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 10 000 kr (plats 33 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 61 188 kr lägre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (10 000 kr) motsvarar 20,0 % av Ferratums högsta lånebelopp (50 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 0 kronor i uppläggningsavgift (37 % av alla långivare tar ingen startavgift).
Aviavgift 0 kronor i aviavgift (46 % av alla långivare tar ingen aviavgift).
Trustpilot 3,8 poäng är 14:e högsta Trustscore av 14 långivare betygsatta på Trustpilot.

Frågor och svar

Ferratum erbjuder ett brett utbud av kreditprodukter, inklusive kortfristiga lån, mikrolån och kreditlinjer. Dessa produkter är utformade för att möta kundernas omedelbara finansiella behov och hjälpa dem att hantera ekonomiska utmaningar som kan uppstå i vardagen.
Ferratum har sitt huvudkontor i Helsingfors, Finland och är verksamt i över 20 länder över hela Europa, Nord- och Sydamerika samt Asien.
Ferratum använder modern teknologi för att automatisera processen för att bevilja lån och för att göra låneprocessen så enkel som möjligt för kunderna. Genom att använda en AI-baserad kreditmodell kan Ferratum göra en noggrann bedömning av en persons kreditvärdighet och förmåga att betala tillbaka ett lån.
Ferratum erbjuder flera olika sätt för kunderna att nå kundtjänst, inklusive telefon, e-post och chatt. Dessa alternativ är utformade för att hjälpa kunderna med eventuella frågor eller problem som kan uppstå.
Ferratum sätter kunden i första hand genom att erbjuda en användarvänlig webbplats och mobilapp som är lätt att använda och ger snabb åtkomst till låneprodukter och andra tjänster. Företaget erbjuder också personlig kundservice genom flera kanaler.
Ferratum är en ansvarig långivare och strävar efter att se till att kunderna är fullt medvetna om kostnaderna och villkoren för sina lån. Företaget är transparent med sina avgifter och räntor och erbjuder en detaljerad beskrivning av lånets villkor och återbetalningsplan.
Ferratum erbjuder snabba och enkla låneprodukter som är utformade för att möta kundernas omedelbara finansiella behov. Företaget är transparent med sina avgifter och räntor, har en hög grad av kundservice och använder modern teknologi för att göra låneansökningsprocessen enkel och snabb.
Det är enkelt att ansöka om ett lån från Ferratum genom deras webbplats eller mobilapp. Kunderna kan ansöka om lån och få snabba beslut direkt på plattformen.
Ferratum

Snabbast utbetalning på lån med Ferratum

Ferratum har en av de snabbaste handläggnings- och utbetalningstiderna på lån på den svenska marknaden.

Med målsättningen att göra låneprocessen så enkel som möjligt genom att använda modern teknologi för att automatisera processen och erbjuda snabba beslut har Ferratum skapat en blixtsnabb service för kontanter vid behov.

Ferratum är en internationell finansiell tjänsteleverantör med huvudkontor i Helsingfors, Finland. Företaget grundades 2005 av Jorma Jokela och är specialiserat på att erbjuda snabba och enkla lån till privatpersoner och småföretag över hela världen. Ferratum är nu verksamt i mer än 20 länder över hela Europa, Nord- och Sydamerika samt Asien och har över 2 miljoner kunder.

Ferratum erbjuder en rad olika kreditprodukter, inklusive kortfristiga lån, mikrolån, och kreditlinjer. Dessa produkter är utformade för att möta kundernas omedelbara finansiella behov och hjälpa dem att hantera ekonomiska utmaningar som kan uppstå i vardagen.

Fördelar med att låna pengar av Ferratum

En av de största fördelarna med Ferratum är dess fokus på att tillgodose kundernas behov och erbjuda en hög grad av kundservice. Ferratum sätter kunden i första hand genom att erbjuda en användarvänlig webbplats och mobilapp som är lätt att använda och ger snabb åtkomst till låneprodukter och andra tjänster.

Det finns flera olika sätt att nå kundtjänst, inklusive telefon, e-post och chatt, för att hjälpa kunderna med eventuella frågor eller problem som kan uppstå.

Ferratum är också en ansvarig långivare och strävar efter att se till att kunderna är fullt medvetna om kostnaderna och villkoren för sina lån. Företaget är transparent med sina avgifter och räntor och erbjuder en detaljerad beskrivning av lånets villkor och återbetalningsplan.

Dessutom erbjuder Ferratum gratis kreditupplysningar för att hjälpa kunderna att förstå sin kreditvärdighet och ta ansvarsfulla beslut när det gäller att ta lån.

Ferratum som en välkänd internationell finansiell tjänsteleverantör som erbjuder en rad olika kreditprodukter för privatpersoner och småföretag över hela världen. Företaget har en stark inriktning på att tillgodose kundernas behov och tillgodose ett växande behov av enkla finansiella produkter.

Ferratum erbjuder smålån från 1 000 kr – 50.000 kr utan UC eller säkerhet.

Lånen har flexibla uttag och återbetalningar och skräddarsys helt efter ditt behov.

Genom ett avancerat system kan Ferratum ge ett besked om lån inom några minuter.

Ferratum snabblån

  • Enkel ansökan med lånebesked direkt på hemsidan
  • Utbetalningar sker direkt och alla dagar i veckan.
  • Pengarna betalas direkt till bankkontot.
  • Betalningsanmärkning – inget hinder.
  • Det går att ansöka om lån om du inte har fått en ny betalningsanmärkning inom de 6 senaste månaderna.

Ferratum erbjuder en flexibel kredit på mellan 1000 och 50 000 kronor.

Att ansöka om lån tar endast några minuter och pengarna finns på kontot redan samma dag. Ferratum betalar ut lån även på helger.

Det går att få kontanter snabbt och enkelt via Ferratum utan pappersarbete.

Välj belopp och återbetalningstid, klicka på ansök och besked kommer direkt på skärmen. Ferratum har snabba utbetalningar, i vissa fall redan inom några minuter.

Så fungerar det att låna

  • Välj önskat lånebelopp och återbetalningsperiod.
    Fyll i person- och kontouppgifter samt e-postadress och mobilnummer.
    Skicka in ansökan, och vänta på godkännande.

Ferratum är en ansvarstagande kreditgivare som erbjuder lån till svenska konsumenter utan pappersarbete, långa väntetider, dolda avgifter eller krångliga villkor.

Vad kan Ferratum göra?

En godkänd kredit hos Ferratum innebär tillgång till extra pengar när och var du vill.Genom ett enkelt, transparent system får kunden tillgång till kontanter snabbare än någonsin tidigare.

Det finns inget pappersarbete inblandade och en ansökan tar vanligtvis högst fem minuter. När långt godkänts, kommer pengarna in på kontot inom en timme beroende på din bank och om ansökan görs inom kontorstid.

Ansvarig utlåning är centralt för Ferratum. De lånar inte ut mer än vad kunden realistiskt har råd att återbetala.

Jämfört med andra snabblån har de en mycket konkurrenskraftig kostnadsstruktur vilket har gjort dem till ett givet val när det behövs en snabb kreditlina.

På samma sätt som Ferratum har gjort utlåning superenkel har de sätt till att det är enkelt att betala tillbaks lånet.

När fakturan skickats ut har kunden 13 dagar på sig att betala vilket ger gott om tid och minskar risken för förseningsavgifter.

Om betalningen riskerar att bli sen är det bara att kontakta Ferratum för att hitta en lösning på situationen. Ferratum redovisar avgifter tydligt och transparent.

Därför kan du låna snabbare

Medan banker kräver kopior av lönebesked, kontoutdrag eller annan tidsödande dokumentation, använder Ferratum säker och modern datateknik som kan ge besked inom några sekunder.
Ett personnummer är i stort sett all information som behövs för att behandla en låneansökan.

Med Ferratum går det att få kontanter snabbt och lätt till ett rimligt pris.

Om Ferratum

Ferratum ingår i Multitude Bank som är licensierat som kreditinstitut av Malta Financial Services Authority. Företaget regleras av Europeiska centralbanken.

Kundservice: help.ferratum.se

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network