GFMoney kontokredit ger snabb tillgång till pengar

2024-06-21
Flexibel kontokredit
GFMoney
GFMoney 🔗
Alltid tillgängligt
Kostar bara vid behov
Ansökan utan krångel

Erbjudande

1 000 - 30 000 Kr

Ränta: 39.8 %

Villkor

Inkomstkrav: 50 000 Kr

Ålder: 18 år - 72 år

Avgifter

Uppläggning: 280 Kr

Aviavgift: 45 Kr

Vanlig kreditsituation: En kontokredit utnyttjad om 15 000 kr till 39.8 % rörlig ränta som återbetalas på 12 avbetalningar på 1 787 kr i snitt, 280 kr i uppläggningsavgift, 45 kr i månads/aviavgift och 95 kr i uttagsavgift ger en effektiv ränta på totalt 58,91 %. Totalt att återbetala 21 430 kr

Högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Statistik GFMoney

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 39,80 % (plats 34 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 16,13 % [enheter] högre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (39,80 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 15 000 kr (plats 23 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 56 188 kr lägre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (15 000 kr) motsvarar 50,0 % av GFMoneys högsta lånebelopp (30 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 280 kronor är 120 kronor lägre än genomsnittet (400 kr) för de 26 långivare som tar uppläggningsavgift.
Aviavgift 45 kronor är 10 kronor högre än genomsnittet (35 kr) för de 22 långivare som tar uppläggningsavgift.
Trustpilot Ej betygsatt på Trustpilot.

Frågor och svar

GFMoney erbjuder en kontokredit.
För att vara berättigad till ett lån från GFMoney måste du vara minst 18 år gammal, ha en fast inkomst, ha en svensk folkbokföringsadress, ett svenskt bankkonto och giltigt ID.
GFMoney strävar efter att betala ut pengar till ditt konto inom 24 timmar efter att din ansökan har godkänts.
Ja, det finns möjlighet att förlänga ditt lån hos GFMoney, men det tillkommer extra kostnader och ränta. Det är viktigt att du kontaktar GFMoney i förväg om du inte kan betala tillbaka ditt lån i tid.
GFMoney

Vad är GFMoney kontokredit?

GFMoney är ett finansiellt företag specialiserat på att erbjuda kontokreditlösningar till sina kunder. De strävar efter att erbjuda flexibel finansiering med snabba beslut och smidig hantering av kapitalbehov.

När det gäller gäller att snabbt få tillgång till lite extra pengar går det bra att vända sig till GFMoney. De erbjuder en enkel och bra lösning genom en kontokredit.

Kontokrediten är ett flexibelt lån med en kreditram från 1000 kr upp till 30 000 kr. Lånebeloppet som du är berättigad till beror på din kreditvärdighet, dina inkomster och utgifter och andra faktorer som GFMoney tar hänsyn till när de bedömer din låneansökan.

Vad innebär en kontokredit?

En kontokredit är en form av kredit som ger kunderna tillgång till en förutbestämd kreditgräns. Istället för att låna en specifik summa pengar erbjuds kunden en flexibel kreditlinje som kan användas vid behov. Kunden betalar bara för den faktiska användningen av krediten.

Hur fungerar GFMoneys kontokredit?

GFMoneys kontokredit fungerar genom att kunden ansöker om en kreditgräns baserat på deras ekonomiska förhållanden och behov. När kreditgränsen har fastställts kan kunden använda pengarna efter behov och betala endast för den använda summan. Ränta och eventuella avgifter tillkommer bara på den utnyttjade krediten.

  • Flexibel återbetalning

En fördel med GFMoneys kontokredit är flexibiliteten i återbetalningen. Kunden kan välja att betala tillbaka hela kreditbeloppet på en gång eller dela upp återbetalningen över en längre tidsperiod. Genom att betala tillbaka kan kunden återställa kreditgränsen och ha möjlighet att använda krediten igen vid behov.

  • Snabba beslut

GFMoney strävar efter att erbjuda snabba beslut och enkel hantering av kontokrediten. Genom deras digitala plattform kan kunder enkelt ansöka om och hantera sin kredit direkt online. Detta sparar tid och gör det möjligt att snabbt få en utbetalning av lån och tillgång till det kapital som behövs.

  • Fördelar för låntagare

GFMoneys kontokredit kan vara till fördel för privatpersoner som behöver täcka oväntade utgifter, hantera skulder eller förbättra sin likviditet. Genom att ha tillgång till en flexibel kreditlinje kan kunder hantera sina ekonomiska behov på ett mer effektivt sätt.

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network