Extra pengar med Extralånet snabblån

2024-06-19
Ett bra extra lån åt alla
Extralånet
Extralånet 🔗
Ett extra bra lån
Bättre än SMS-lån
Lös utan avgift

Erbjudande

10 000 - 50 000 Kr

Ränta: 24.95 %

Villkor

Inkomstkrav: 150 000 Kr

Ålder: 18 år - 70 år

Avgifter

Uppläggning: 0 Kr

Aviavgift: 0 Kr

Vanlig kreditsituation: 20 000 kr i annuitetslån på 1 år med 24,95% nominell ränta, 28,01% effektiv ränta, kostar 1 901 kr/mån (12 ggr). Att återbetala: 22 805 kr inkl. alla avgifter.

Statistik Extralånet

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 24,90 % (plats 21 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 1,23 % [enheter] högre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (24,90 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 30 000 kr (plats 18 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 41 188 kr lägre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (30 000 kr) motsvarar 60,0 % av Extralånets högsta lånebelopp (50 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 0 kronor i uppläggningsavgift (37 % av alla långivare tar ingen startavgift).
Aviavgift 0 kronor i aviavgift (46 % av alla långivare tar ingen aviavgift).
Trustpilot Ej betygsatt på Trustpilot.

Frågor och svar

Extralånets lån har återbetalningstider på upp till 10 år.
Extralånet har en professionell och kunnig kundtjänst som kan kontaktas via telefon eller e-post för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem.
Extralånet erbjuder lån från 10 000 kr upp till 50 000 kr, beroende på din kreditvärdighet.
Du måste vara minst 18 år gammal, ha en fast inkomst och vara folkbokförd i Sverige.
Nej, Extralånet kräver inte några säkerheter för att bevilja ett lån.

Extralånet  – Snabblån utan UC

Extralånet erbjuder snabblån utan UC. Dessa låneprodukter skiljer sig åt i termer av lånebelopp, räntor och återbetalningstider, vilket ger kunderna flexibilitet och valmöjligheter att välja det lån som passar bäst för deras behov.

En av de främsta fördelarna med Extralånet är att deras låneprocess är snabb och enkel. Ansökningsprocessen kan göras online och tar vanligtvis bara några minuter att fylla i.

Extralånet kräver inte några säkerheter för att bevilja ett lån, vilket innebär att du inte behöver lämna några tillgångar som säkerhet för lånet.

Extralånet är ett lån utan UC är vilket innebär att ditt kreditbetyg inte påverkas av att du ansöker om ett lån.

För att vara berättigad till ett lån från Extralånet måste du uppfylla vissa grundläggande krav, som att vara minst 18 år gammal, ha en fast inkomst och vara folkbokförd i Sverige.

Ansökningsprocessen är enkel och du behöver bara fylla i några grundläggande uppgifter om dig själv och din ekonomi för att ansöka om ett lån.

När det gäller räntor och avgifter varierar de beroende på vilken typ av lån du väljer och hur stort lånebelopp du ansöker om. Extralånet erbjuder konkurrenskraftiga räntor och avgifter, och du kan enkelt jämföra olika låneprodukter för att hitta det som passar dig bäst.

En annan fördel med Extralånet är deras kundsupport. De har en professionell och kunnig kundtjänst som är redo att hjälpa dig med alla frågor eller problem du kan ha. Du kan kontakta dem via telefon eller e-post för att få personlig hjälp.

Snabba extra pengar med lån från Extra lånet

Extralånet erbjuder lån till alla utan säkerhet med konkurrenskraftiga räntor och en enkel ansökningsprocess som gör det lätt för kunden att få pengarna de behöver. Dessutom har Extralånet en flexibel återbetalningsplan som möjliggör anpassning efter kundens förutsättningar och behov.

Det är en svensk långivare som erbjuder snabba och enkla lån till privatpersoner som behöver extra pengar för att täcka olika utgifter och projekt. Deras låneprodukter är utformade för att vara flexibla och anpassningsbara, vilket gör det möjligt för låntagare att skräddarsy sina lån efter sina individuella behov och önskemål.

En fördel med Extralånet är deras flexibla återbetalningsplaner. Du kan välja mellan flera olika återbetalningstider, vilket gör det lättare att hitta en återbetalningsplan som passar din ekonomi. Detta gör det också möjligt för dig att betala av lånet i en takt som passar dina behov och önskemål.

Något som är bra med att låna från Extralånet är deras enkla och snabba låneprocess. Du kan ansöka om ett lån online och få besked om din ansökan inom några minuter. Detta sparar tid och gör det möjligt för dig att snabbt få tillgång till de pengar du behöver.

En annan fördel med Extralånet är deras flexibla återbetalningsplaner. Du kan välja mellan flera olika återbetalningstider, vilket gör det lättare att hitta en återbetalningsplan som passar din ekonomi. Detta gör det också möjligt för dig att betala av lånet i en takt som passar dina behov och önskemål.

Extralånet har också en hög grad av säkerhet för sina lån. De använder den senaste teknologin för att skydda dina personuppgifter och kryptera all kommunikation mellan dig och deras plattform. Detta ger dig en trygg och säker upplevelse när du ansöker om ett lån från dem.

Men precis som med alla lån finns det också nackdelar med att låna från Extralånet. En av de största nackdelarna är att de har högre räntor än vissa konkurrenter, vilket kan göra lånet dyrare på lång sikt. En annan nackdel är att de har strikta krav för att bevilja lån, vilket innebär att vissa personer kan ha svårt att få godkänt.

För att vara berättigad till ett lån från Extralånet måste du ha en fast anställning och en god kreditvärdighet. Detta kan vara ett hinder för vissa personer som arbetar som egen företagare eller frilansare. Men om du uppfyller deras krav kan du dra nytta av deras snabba, enkla och säkra låneprodukter.

Extralånet är en bra långivare för den som vill ha en snabb och enkel låneprocess, flexibla återbetalningsplaner och hög säkerhet. Men det är också viktigt att du överväger både fördelarna och nackdelarna med att låna från dem.

Det är också viktigt att notera att Extralånet erbjuder olika typer av lån för olika ändamål. Dessa inkluderar bland annat konsumtionslån, bil- och båtlån samt renoveringslån. Detta ger låntagare möjlighet att välja det lån som passar deras specifika behov och önskemål.

Fördelar med Extralånet

Extralånet är en långivare som erbjuder lån till privatpersoner. Det finns många fördelar med att vända sig till Extralånet för att låna pengar, och i denna artikel kommer vi att titta närmare på några av dem.

  • Flexibla lånevillkor

Extralånet erbjuder flexibla lånevillkor, vilket innebär att de kan anpassa lånen efter varje kunds individuella behov. Det finns möjlighet att låna både små och stora belopp, och lånetiden kan variera från en månad upp till flera år. Dessutom har Extralånet en hög beviljandegrad för lån, vilket innebär att de är villiga att titta på varje ansökan individuellt och göra sitt bästa för att hitta en lösning som passar kunden.

  • Snabb utbetalning

En annan fördel med att vända sig till Extralånet är att de erbjuder snabb utbetalning av lån. När en låneansökan har godkänts kan pengarna vanligtvis överföras till kundens konto inom några timmar, vilket är en stor fördel för de som behöver pengarna snabbt.

  • Inga dolda avgifter

Extralånet är transparenta med sina kostnader och tar inga dolda avgifter. Kundens enda kostnad är räntan på lånet och eventuella aviseringsavgifter. Dessutom erbjuder de gratis återbetalning av lån i förtid, vilket innebär att kunderna inte behöver betala extra för att bli av med lånet snabbare.

  • Låga räntor

Extralånet erbjuder konkurrenskraftiga räntor på sina lån. Räntan är individuell och baseras på kundens kreditvärdighet, men den är alltid konkurrenskraftig på marknaden. Detta innebär att kunderna kan låna pengar till ett lågt pris, vilket är en stor fördel när man jämför med andra långivare.

  • Säkerhet

Extralånet är en säker långivare som följer alla regler och föreskrifter som finns på marknaden. De är godkända av Finansinspektionen och är medlemmar i Svenska Finansmarknadsföreningen. Detta innebär att kunderna kan känna sig trygga när de lånar pengar från Extralånet, eftersom de vet att de arbetar med en pålitlig och säker långivare.

Så tycker vi om Extralånet

Att vända sig till Extralånet för att låna pengar kan vara en fördelaktig lösning. De erbjuder flexibla lånevillkor, snabb utbetalning, inga dolda avgifter, låga räntor och säkerhet. För de som behöver låna pengar är Extralånet ett mycket konkurrenskraftigt alternativ som kan hjälpa till att lösa finansiella problem på ett snabbt och effektivt sätt.

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network