Lån med Creditsafe

2024-06-20
Konsument studerar Creditsafe rapport

Ett lån med Creditsafe kreditupplysning är smart eftersom långivaren får tillgång till tillräcklig information utan att upplysningen negativt påverkar kreditvärdigheten, vilket ökar chanserna att få positivt lånebeslut även på framtida kreditansökningar.

Chansen för ett positivt beslut med upplysning från Creditsafe är ofta högre. Detta leder ofta till ett snbbare godkännande och bättre lånevillkor för låntagaren.

Lån med creditsafe

Förklaring: Lån med Creditsafe
Att få ett lån kan vara en utmaning, men genom att välja en långivare som använder Creditsafe kreditupplysningar ökar du dina möjligheter att få lånet beviljat.

Creditsafe är ett pålitligt kreditupplysningsföretag som ger långivare den nödvändiga informationen för att fatta kloka beslut, vilket öppnar upp för fler möjligheter för dig som låntagare.

Enklare lån med Creditsafe

Med Creditsafe kreditupplysningar blir låneansökningsprocessen enklare och snabbare.Långivarna får tillgång till sammanfattning om kundens privatekonomi, som innehåller kreditvärdighet, betalningshistorik, och eventuella tidigare skulder.

Detta gör att långivarna snabbt kan bedöma din förmåga att hantera ett lån, vilket leder till snabbare beslut och mindre väntetid för dig.

Långivare med Creditsafe

Trustpilot Minbelopp Maxbelopp Ränta från Ränta till Utbetalning Startavgift Aviavgift Upplysning
Ferratum Högst beviljandegrad 3.8 1 000 50 000 40,5 40,5 Direktutbetalning till de fyra storbankerna. 0 0 Creditsafe Högkostnadskredit
Viaconto Pengar samma dag 3.8 1 000 20 000 39,5 39,5 Vardagar samma dag. 380 45 Creditsafe Högkostnadskredit
Binly Just nu! Gratis lån - 2 000 50 000 39,5 39,5 Direkt - dygnet runt 485 60 Creditsafe Högkostnadskredit
SMSPengar Utbetalning 24/7 4.6 1 000 30 000 39,8 39,8 Direktutbetalningar 24/7 280 45 Creditsafe Högkostnadskredit
GFMoney Alltid tillgängligt - 1 000 30 000 39,8 39,8 Fem minuter med konto i storbank. 280 45 Creditsafe Högkostnadskredit
Daypay Snabb handläggning - 1 000 20 000 39 39 Vanligen inom några timmar 276 39 Creditsafe Högkostnadskredit
Lumify Snabba beslut - 2 000 70 000 40,25 40,25 Direktutbetalningar 24/7 685 60 Creditsafe Högkostnadskredit

Statistik lån Creditsafe

Statistik (antal lån)

Antal lån 7
Lägsta belopp 1 000 Kr
Högsta belopp 70 000 Kr
Snitt exempelbelopp 10 286 Kr
Lägst ränta 39,0 %
Högst ränta 40,5 %
Snitt exempelränta 40,2 %
Startavgift 6
Aviavgift 6
Utan UC 7
Anmärkning OK 3
Högkostnad 7
Låg ålder (-20) 6
Pensionärslån (+65) 6

Räntespann lån Creditsafe

Ferratum
Viaconto
Binly
SMSPengar
GFMoney
Daypay
Lumify

Hur fungerar Creditsafe kreditscore?

Om en upplysning från Creditsafe visar en låg scoring är det på grund av låg inkomst eller betalningsanmärkningar. Det gör det det svårare att få godkänt på en låneansökan. Det kan tyckas omöjligt att få låna pengar med liten inkomst.

Att få godkänt på de billiga lån som annonseras av bankerna blir praktiskt taget omöjligt och att skicka in ansökningar som leder till avslag drar bara ytterligare ner kreditbetyget.

Alternativen för den som har en dålig Creditsafe scoring är begränsade men det finns flera möjligheter att få ett hyfsat lån. En credit scoring innebär att du har en svagare ställning och ett dåligt förhandlingsläge gentemot en långivare.

Om du absolut måste låna pengar får du acceptera de erbjudanden som du kan få. Det finns dock ingen anledning för dig att acceptera villkor som är så ogynnsamma att de riskerar leda till en ännu värre situation.

Då är det bättre att tacka nej och vända sig någon annanstans. Många svenskar med dålig kreditvärdighet tror att sms lån är den enda låneformen som är tillgänglig för den som behöver låna pengar snabbt.

De har betydligt mjukare godkännandekriterier än bankerna men det är ett dyrt sätt att få kontanter på.

Smslån har hög ränta och ännu högre förseningsavgifter för den som missar en återbetalning. Den som tar ett sådant lån måste vara säker på att kunna betala tillbaks i tid annars kan det bli riktigt dyrt.

Fördelar med Creditsafe lån

Creditsafe är en alternativ kreditupplysningsbyrå som, liksom andra kreditupplysningsföretag, ger ut information om en persons eller företags ekonomiska status. Det kan i vissa fall vara smart att välja ett lån som använder Creditsafe som kreditupplysning, beroende på den individuella situationen.

10 tillfällen för lån med Creditsafe

 1. När du redan har många kreditförfrågningar hos de större kreditupplysningsföretagen och vill undvika ytterligare förfrågningar som kan påverka din kreditpoäng.
 2. Om du tidigare har haft problem med betalningsanmärkningar men har ordnat upp din ekonomi och vill visa det genom en alternativ kreditupplysningskälla.
 3. När du söker ett mindre lån och traditionella banker eller långivare inte godkänner din ansökan på grund av mindre kreditproblem.
 4. Om du vill behålla din kreditförfrågning privat och inte vill att den ska delas med andra långivare.
 5. När du är ny i kreditmarknaden och saknar en lång kredithistorik hos de större kreditupplysningsföretagen.
 6. Om du är egen företagare och vill undvika personliga kreditupplysningar och istället fokusera på ditt företags kreditstatus.
 7. När du vill ha en snabb och enkel kreditupplysningsprocess utan komplicerade krav.
 8. Om du föredrar att använda tjänster som är mer flexibla och anpassningsbara i sin kreditvärderingsprocess.
 9. När du vill ha en mer detaljerad och transparent inblick i hur din kreditupplysning bedöms.
 10. Om du letar efter nya och moderna sätt att hantera och förstå din kreditstatus.

Personupplysning Creditsafe

I personupplysningarna från Credisafe ges varje person en kreditscoring som visar hur sannolikt det är att en person kommer kunna betala sin skuld i framtiden.

Creditsafe använder sig av en skala på 1–100, och ju högre siffra en person får, desto mer kreditvärdig är personen och det är större sannolikhet att skulden kommer att betalas.

Nya lån med Creditsafe

Lättast nya lån  fungerar i många fall helt utan UC kreditupplysning genom nya lån med Creditsafe. Det betyder att information istället för från UC hämtas från Bisnode, Creditsafe eller Safenode istället för via Upplysningscentralen.

Anledningen till att dessa lån är lättare att få igenom är att de helt enkelt ställer lite lägre krav på sina kunder.

Genom att ansöka om lån hos företag som har egna lösningar för att bedöma kunden går det smidigare att få ett lån som också kan bli utbetalt direkt, istället för efter några dagar.

Direktutbetalning av lån kan göras med direktutbetalning till Nordea, Handelsbanken, SEB och det går även att få snabb utbetalning till Swedbank.

 • Bättre lånevillkor
  En långivare som använder Creditsafe kreditupplysningar är mer benägen att erbjuda dig bättre lånevillkor. Eftersom de har en tydligare bild av din ekonomiska situation och kreditvärdighet, kan de erbjuda mer konkurrenskraftiga räntor och flexiblare återbetalningsplaner.

  Det innebär att du kan spara pengar på lång sikt och ha en mer hanterbar låneupplevelse.

 • Minska risken för avslagNär du ansöker om ett lån är det alltid en oro att få avslag, vilket kan påverka din kreditvärdighet negativt. Genom att välja en långivare med Creditsafe kreditupplysningar minskar du risken för avslag.

  Långivarna kan göra en mer grundlig bedömning av din ekonomiska situation och se förbi eventuella små problem i din kreditvärdighet som andra kanske inte skulle upptäcka. Det ger dig en bättre chans att få ditt lån beviljat och komma ett steg närmare dina finansiella mål.

 • Tillgång till exklusiva lånerbjudandenLångivare som använder Creditsafe kreditupplysningar erbjuder ibland exklusiva lånerbjudanden för kunder med stark kreditvärdighet. Genom att välja en sådan långivare kan du ha möjlighet att ta del av förmånliga erbjudanden och specialpriser, som kan spara dig ännu mer pengar. Det kan vara allt från lägre räntor till avgiftsfria lån, vilket ger dig ännu större fördelar som låntagare.

  Genom att välja en långivare som använder Creditsafe kreditupplysningar ökar du dina möjligheter att få lånet beviljat. Du kan förvänta dig en enklare ansökningsprocess, bättre lånevillkor och minskad risk för avslag. Dessutom kan du ha chansen att få tillgång till unika lånerbjudanden.

Frågor och svar

Creditsafe är en internationell kreditupplysningsbyrå som tillhandahåller kreditinformation till företag och privatpersoner.
Creditsafe fokuserar på modern teknik snabbhet och flexibilitet i sin rapportering snabbhet och flexibilitet i sin rapportering och kan ibland ha en annorlunda värdering än traditionella kreditupplysningsföretag.
Det beror på långivaren. Vissa långivare kan bevilja lån trots anmärkningar men det kan påverka räntan och lånevillkoren.
Ja Creditsafe är en respekterad kreditupplysningsbyrå. Men det är alltid viktigt att undersöka långivarens villkor och se till att man förstår dem innan man tar ett lån.
En kreditförfrågning kan ha en liten temporär påverkan på din kreditpoäng. Men många förfrågningar inom kort tid kan ha en större negativ effekt.
Ja du har rätt att begära en kopia av din kreditrapport från Creditsafe vanligtvis en gång per år utan kostnad.
Långivare kan välja Creditsafe för dess snabba rapportering moderna teknologi globala täckning eller specifika tjänster som inte erbjuds av andra kreditupplysningsföretag.
Ja Creditsafe tillhandahåller även kreditupplysning för företag och många företagslångivare använder deras tjänster för att bedöma företags kreditvärdighet.
Räntan bestäms av långivaren och inte av kreditupplysningsföretaget. Men beroende på din kreditrapport från Creditsafe kan räntan variera.
Lagringstiden för kreditinformation kan variera beroende på jurisdiktion och typ av information men det är vanligtvis mellan 2-5 år för kreditrelaterade händelser.

Redaktionen

Claes Bengtsson

Claes Bengtsson guidar våra besökare till optimala beslut. Claes utbildning kombinerat med praktisk erfarenhet garanterar kvalificerad rådgivning.

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network