Cash lån ger snabba kontanter

2024-07-15
Cash i handen med ett lån

Ett lämpligt tillfälle att ta ett litet cashlån är när det uppstår en oväntad och akut ekonomisk situation, t.ex. för att täcka omedelbara utgifter eller reparationer.

Ett cashlån är bara OK om låntagaren har en klar plan för att snabbt återbetala lånet och undvika höga räntekostnader, samt om möjligheten att få fram cash på andra sätt är stängd.

Här finns snabba cash lån.

Låna cash
Riskerna inkluderar höga räntor och avgifter, frestelsen att låna mer och utveckla ett negativt beteende kring skulder.
Ett cashlån är en typ av snabblån eller kortfristigt lån där du kan låna pengar kontant och få dem utbetalda direkt.
Beloppen som erbjuds för cashlån kan variera, men det brukar vara mindre belopp, vanligtvis från några tusen kronor upp till en viss maximal summa.
Återbetalningstiden för ett cashlån är oftast kort, vanligtvis några veckor till några månader. Det är viktigt att se över återbetalningsvillkoren innan du ansöker.
Skillnaden ligger i lånebeloppet, återbetalningstiden och ansökningsprocessen. Cashlån erbjuder mindre belopp, kortare återbetalningstider och har oftast en snabbare ansökningsprocess än vanliga banklån.
Kraven kan variera mellan olika långivare, men vanliga krav inkluderar att vara över 18 år, ha en regelbunden inkomst och vara folkbokförd i Sverige.
Godkännandetiden för ett cashlån kan vara mycket kort, vanligtvis inom några timmar eller till och med omedelbart. Det är en av fördelarna med denna typ av lån.
Nackdelarna med ett cashlån inkluderar högre räntor och avgifter än traditionella lån, vilket kan göra det dyrare att låna. Det är också viktigt att vara medveten om återbetalningstiderna för att undvika försenade betalningar och eventuella extra kostnader.
Vissa långivare kan erbjuda cashlån även till personer med dålig kreditvärdighet. Det kan dock vara svårare att få godkänt och räntan kan vara högre.
Du kan använda ett cashlån till vilket ändamål du behöver pengarna, till exempel oplanerade utgifter, räkningar, reparationer eller andra personliga utgifter.
Riskerna inkluderar höga räntor och avgifter, frestelsen att låna mer och utveckla ett negativt beteende kring skulder.
Belopp:
Villkor:
 • Filter:
 • Från 18 år
 • Betalningsanmärkning
 • Ingen UC
 • Swish
Visa fler

Att låna cash är lätt!

Synonymer på cashlån nästan lika många som det finns företag i branschen; vanligast är de populära snabblånen som har lägst krav på låntagaren men de kallas även mobillån, mikrolån, telefonlån, kortlån, internetlån eller webbaserade lån etc.

Ett cash lån är ett litet lån för att täcka utgifter fram till nästa löning, det är tänkt att vara tillfälligt och för en kort period. Hos lastoffer.net kan du hitta sajter på nätet som ger dig besked nästan direkt om de kan låna ut pengar.

I de flesta fall kan hela ansökan fyllas i online och de pengar du får låna kommer att sättas in på ditt bankkonto redan samma dag som du gör din ansökan.

Nätlån

Det är enkelt att låna cash från Nätlån – även med betalningsanmärkningar. Hög beviljandegrad och ingen kreditupplysning från UC.

📈 Exempelränta: 39,00 % [Högkostnadskredit]

💸 Vanligt lån: 10 000 kr

Det går att låna cash utan säkerhet, så det behövs inte något jobbigt pappersarbete med intyg om att du äger ett hus eller bil etc.

Cashlån är endast en lösning på tillfällig brist på slantar

Generellt får du när du gör din första ansökan låna ett mindre belopp upp till några tusen kronor. Å andra sidan brukar det första lånet vara ”gratis” – det ges utan ränta eller avgifter till nya kunder. Du har större chans att bli godkänd desto mindre du vill låna, så det är lämpligt att bara låna så mycket du behöver.

Om du sköter återbetalningen av lånet kan du om behov skulle uppstå längre fram låna ett större belopp. Smslån är endast en lösning på tillfälliga penningproblem.

Jämför lån - cash lån ger snabba kontanter

?
Trustpilot Minbelopp Maxbelopp Ränta från Ränta till Utbetalning Startavgift Aviavgift Upplysning
Brixo Låna pengar enklare 4.5 10 000 kr 75 000 kr 19,95 % 19,95 % Utbetalning samma dag som ansökan beviljas 475 25 Bisnode (Dun & Bradstreet Credit AB)
Banky Avgiftsfritt - 20 000 kr 150 000 kr 29 % 29 % Lånet betalas ut inom 24h 0 0 Dun-Bradstreet
Northmill Reduce 4.7 1 000 kr 50 000 kr 7,9 % 25,9 % Före kl. 13:30 samma dag 195 19
Ferratum Högst beviljandegrad 3.8 1 000 kr 50 000 kr 40,5 % 40,5 % Direktutbetalning till de fyra storbankerna. 0 0 Creditsafe Högkostnadskredit
Lånekoll Direktutbetalning 4.9 10 000 kr 600 000 kr 2,9 % 26 % Direktutbetalning – du slipper vänta 0 0 UC

Statistik cash lån ger snabba kontanter

Statistik (antal lån)

Utvalda lån 5
Lägsta belopp 1 000 Kr
Högsta belopp 600 000 Kr
Snitt exempelbelopp 52 000 Kr
Lägst ränta 2,9 %
Högst ränta 40,5 %
Snitt exempelränta 21,7 %
Startavgift 2
Aviavgift 2
Anmärkning OK 5

Räntespann cash lån ger snabba kontanter

Brixo
Banky
Northmill
Ferratum
Lånekoll

Cash lån

Det är lätt att få låna pengar med ett cashlån även om kostnaden är hög i vissa fall vara en bra lösning på ett problem. I alla fall för den som i övrigt kan hantera sin ekonomi och sina inkomster och utgifter. Frågan ställer sig då.Om man nu är så bra på att sköta sin ekonomi varför behövs då ett lån så snabbt och till en så hög kostnad? Det är inte lätt att alltid förutse alla tänkbara framtida scenarier och det finns gott om situationer i livet som är oförutsägbara.

Plötsligt en morgon på väg till ditt arbete kanske bilen går sönder samtidigt som du nås av den glada nyheten att din syster ska gifta sig denna månad. Du har inte råd att både få din bil reparerad och samtidigt närvara vid systers äktenskap.

För att slippa välja behöver du helt enkelt fylla på i kassan. Bilreparationen är helt nödvändig och du måste köpa flygbiljetter för hela familjen för att ni ska kunna närvara på bröllopet och kunna köpa en riktigt bra present.

Du har inte tillräckligt mycket sparande för att göra allt detta på samma gång. Det är inte länge sedan detta hade blivit en riktigt jobbig situation. Att vända sig till släkt eller vänner för ett låna pengar är verkligen inte något vi vill behöva utsätta oss för.

När det gäller ett lån till absolut nödvändiga utgifter kan det faktiskt vara värt det högre priset. I det långa loppet hade inte kostnaden för en missad högtidsstund med familjen eller ett förlorat arbete varit mångdubbelt större än de hundralappar som ett cashlån kostar i räntor och avgifter?

Låna Cash direkt

Om du behöver cash för en nödvändig utgift och vet att du kan betala tillbaka det inom ett par veckor, då kan faktiskt ett cashlån vara helt rätt. Akuta kostnader som inte kan vänta kan definitivt medföra en större huvudvärk än kostnaden för ett litet lån.

Det är i sådana situationer det kan vara värt att överväga den här typen av lån. Se bara till att du är säker på att kunna betala på förfallodagen och att du i fortsättningen planerar för att ha en liten budget för oväntade händelser så kan ett sådant lån bli ett beslut som du kan vara helt nöjd med.

Det kommer alltid finnas människor som behöver pengar snabbt och på kort sikt och det kommer alltid finnas någon som kommer att vara villiga att erbjuda ett sådant lån. Så länge det inte blir någon vana kan det faktiskt vara helt okej.

Enkla cashlån direkt på kontot

Om du behöver ett överkomligt lån kan du läsa här på vår sajt om de olika erbjudandena som finns. Om du lånar för första gången finns det en god chans till att du som ny kund kan få låna utan ränta och andra avgifter.

Lån kommer alltid att vara en del av livet. Människor kommer alltid att behöva låna pengar snabbt för att tillfälligt utöka sin ekonomiska frihet, betalningsförmåga och köpkraft. SMS lån är bara ännu ett sätt för människor att få tillgång till pengar

Även om det bara är kortsiktiga ekonomiska lättnader så fyller lånen en viktig funktion då de ger människor möjlighet att låna pengar utan att behöva betala tillbaka över en lång tidsperiod.

All gillar enkla cash. Otvivelaktigt finns det också en stor efterfrågan från vanliga konsumenter som vill dra nytta av alla de låneerbjudanden som nu finns tillgängliga. Många människor kan tyvärr inte bara vänta tills nästa löning, eftersom oförutsedda utgifter precis som de kallas helt enkelt inte går att förutse.

Kanske har smslån fått ett oförtjänt dåligt rykte? Snabblån fungerar som andra lån och de finns därför att människor efterfrågar och behöver dem. Givetvis finns det många oseriösa aktörer i djungeln av aktörer och det är därför Långuide finns till – för att sortera fram de bästa erbjudanden på små lån.

Cashlån kommer även fortsättningsvis vara en viktig del av den svenska kreditfloran på grund av att låneformen och servicen helt enkelt har en stor efterfrågan. Du själv kanske aldrig någonsin kommer att behöva snabba cash, men det finns många människor som någon gång kan behöva det.

Ansöka om cashlån?

För att ha någon som helst möjlighet att få ett snabblån måste du vara över 18 år samt vara folkbokförd i Sverige. Du måste också ha ett bankkonto där pengarna kan sättas in.

Det finns många företag som specialiserat sig på små krediter så även om du har en trasslig ekonomi med betalningsanmärkningar och dålig kreditvärdighet är möjligheterna ändå goda att du kan hitta en långivare där du kan få ett litet lån så länge du uppfyller ovanstående kriterier.

Sammanfattningsvis erbjuder cashlån följande fördelar;

 • Ingen Stress
 • Snabb godkännande
 • Ingen säkerhet
 • Snabbt och smidig
 • Direkt insättning på kontot
 • Flexibel återbetalning
 • Inte heller en sämre kreditvärdighet är ett hinder.

Snabba kontanter

Majoriteten av lån som ger snabba kontanter är enkla lån tillgängliga online, så det är inget krångel med att fylla i dokument eller skriva på några papper. Ansökningsprocessen är snabb och enkelt att slutföra.Den information som efterfrågas är i stort sett bara ditt personnummer, önskat belopp och kontonummer. Alla uppgifter som krävs hämtas sedan in automatiskt från olika databaser.

När du skickat in din ansökan får du ofta svar från låneföretaget inom några minuter. De kommer att meddela deras beslut via ett sms meddelande (kallas därför även för <mobillån) eller till den e-postadressen du registrerat med din ansökan.

En del långivare baserar delvis sina beslut om att låna ut pengar på hur mycket du vill låna jämfört med hur mycket du tjänar. Försök att bara låna till vad du behöver, desto mindre du lånar desto mer sannolikt är det att din ansökan kommer att godkännas. Lånet ska ofta betalas tillbaks i en klumpsumma och det blir givetvis lättare om beloppet inte är alltför stort.

Om din ansökan beviljas får du efter att du accepterat lånet ett låneavtal som visar det belopp som kommer att lånas ut, förfallodatum och vilken ränta och/eller avgifter du kommer att få betala. Låneavtalet bör innehålla alla övriga lånevillkor.

Dessa lånevillkor bör beskriva dina rättigheter enligt konsumentköplagen (bland annat ångerrätt) tillsammans med detaljer om återbetalning av lånet och användning av den personliga information du angett när du gjorde ansökan.

Hur betalar jag tillbaka ett kontantlån?

Du kommer att behöva betala tillbaka hela lånebeloppet på förfallodag som anges i låneavtalet plus räntor och avgifter. Förfallodatum är bestämt i förväg och är vanligen 30 dagar efter att lånet betalats ut men kan vara flexibelt och upp till dig själv att bestämma själv.

Förlängning av kontantlån

Kontantlån kan hos en del långivare förlängas om du hamnar i en situation där du inte kan betala tillbaks hela lånet på förfallodag. Om detta händer bör du kontakta kundservice så snart som möjligt och förklara din situation för dem.

De kommer sedan att redovisa dina alternativ och hur man gör för att förlänga. Är du osäker på om du klarar av att betala tillbaks lånet direkt bör du välja en långivare som erbjuder förlängning av smslån.

Även om du inte har möjlighet att fullt ut betala återbetalningsbeloppet, är det lämpligt att betala av så mycket som möjligt på förfallodagen. Detta hjälper dig att hålla nere kostnaderna för lånet så mycket som möjligt. Vissa företag kan debitera dig extra avgifter för att förlänga ditt lån, du bör kontrollera om detta är fallet innan du godkänner låneavtalet.

Reglering av cashlåneföretag

Som med alla finansiella produkter är det alltid klokt att kontrollera att det företag som erbjuder dig ett lån är seriöst. Ett smslåneföretag ska vara registrerat hos Finansinspektionen, de har även en ”svart lista” över företag som fått många klagomål och inte skött sig. Om du har någon tvekan om huruvida det företag du funderar på att anlita är seriöst kan ofta på några minuter få reda på en hel del genom att göra lite detektivarbete.

Redaktionen

Claes Bengtsson

Claes Bengtsson guidar våra besökare till optimala beslut. Claes utbildning kombinerat med praktisk erfarenhet garanterar kvalificerad rådgivning.

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network