Northmill – Garanterat sänkt ränta

2024-07-19
Banken som gör det bättre
Northmill
Northmill 🔗
Reduce
Besked med Bank-ID
Uttag dygnet runt

Erbjudande

1 000 - 50 000 Kr

Ränta: 7.9 - 25.9 %

Villkor

Inkomstkrav: 0 Kr

Ålder: 18 år - 70 år

Avgifter

Uppläggning: 195 Kr

Aviavgift: 19 Kr

Vanlig kreditsituation: Vid kredit om 50 000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.

Northmill Trustpilot

Omdömen: 1090

Trustpilot betyg: 4,7 av 5 (94 %)

Trustpilot ger Northmill betyg 4.7 av 5

2023-07-27

Bästa långivare

Bästa långivare. Jag hade bråttom om pengar men de gjorde det så smidigt och inom en timme var pengarna på mitt konto. Vid midnatt fanns pengarna redan på mitt konto.

Kund Northmill omdöme 5

2023-07-14

Sofias bemötande i samtalet gjorde…

Sofias bemötande i samtalet gjorde intryck på ett professionellt sätt samt bevisat att northmill är rätt finans bolag för kundens bästa, grymt bra!

Kund Northmill omdöme 5

2023-06-28

Fick beviljad kredit på 40 tusen och…

Fick beviljad kredit på 40 tusen, handläggaren berättar sedan för mig att jag kan samla mina små lån på samma UC. Samlade 150k smålån i ett enda

Kund Northmill omdöme 5

Statistik Northmill

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 15,40 % (plats 15 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 8,27 % [enheter] lägre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (15,40 %) är 7,50 % [enheter] högre än Northmills lägst annonserade ränta (7,90 %) .
Exempel: Belopp 50 000 kr (plats 14 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 21 188 kr lägre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (50 000 kr) motsvarar 100,0 % av Northmills högsta lånebelopp (50 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 195 kronor är 205 kronor lägre än genomsnittet (400 kr) för de 26 långivare som tar uppläggningsavgift.
Aviavgift 19 kronor är 16 kronor lägre än genomsnittet (35 kr) för de 22 långivare som tar uppläggningsavgift.
Trustpilot 4,7 poäng är tredje högst Trustscore av 14 långivare betygsatta på Trustpilot.

Frågor och svar

En kontokredit är en flexibel kreditgräns som du kan använda vid behov och återbetala när det passar dig. Ett vanligt lån är en engångsutbetalning med fast återbetalningstid och månadsbetalningar.
Ja, för att ansöka om kontokredit hos Northmill Bank måste du vara minst 18 år gammal, ha en fast inkomst och vara bosatt i Sverige.
En kontokredit ger dig flexibilitet att använda pengarna när du behöver dem och återbetala i din egen takt. Du betalar bara ränta på den använda krediten, inte på hela kreditgränsen.
Den maximala kreditgränsen för en kontokredit beror på din individuella bedömning och kan variera. Northmill Bank erbjuder kreditgränser upp till 50 000 kr.
Ja, du kan använda kontokrediten för att betala av andra lån eller skulder. Om det är ett större belopp är privatlånet en bättre lösning för att samla lån.
Räntesatserna för kontokrediten från Northmill Bank varierar beroende på din individuella bedömning och kreditvärdighet. Du får en specifik ränta vid beviljande av din ansökan.
Nej, Northmill Bank tillämpar inga dolda avgifter eller kostnader för kontokrediten. Alla avgifter och kostnader kommer att presenteras tydligt i avtalet.
Ja, du kan förlänga återbetalningstiden för din kontokredit genom att betala in en extra summa på krediten. Detta kan ge dig mer tid att återbetala och minska dina månadsbetalningar.

Northmill kontokredit och privatlån

Northmill erbjuder en kontokredit och privatlån med enkla lån med konkurrenskraftiga räntor och flexibla återbetalningsplaner, vilket gör det till ett bra alternativ för den som behöver låna pengar. Dessutom har Northmill en enkel och smidig ansökningsprocess som gör det möjligt för kunden att få pengarna de behöver på kort tid.

Med en kreditgräns upp till 50 000 kronor kan Northmills kontokredit användas som en flexibel buffert, där du endast lånar det du behöver och bara betalar för det du utnyttjar.

Kontokrediten fungerar ungefär som ett kreditkort, fast utan ett fysiskt kort.

Att låna pengar från Northmill bank kan vara en smart lösning för den som behöver extra pengar för att betala av skulder eller hantera oväntade utgifter.

För att vara berättigad till ett lån från Northmill bank måste du ha en fast anställning och ha en god kreditvärdighet. Detta kan vara ett hinder för vissa personer som arbetar som egen företagare eller frilansare att få ett lån utan fast anställning.

Men om du uppfyller deras krav kan du dra nytta av deras högkvalitativa låneprodukter och utmärkta kundservice.

En av de största fördelarna med att låna från Northmill bank är deras högkvalitativa kundservice. De är en onlinebaserad bank som erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att ansöka om lån.

Genom deras digitala plattform kan du ansöka om lån när som helst, var som helst och få svar inom några minuter. Detta sparar tid och gör det möjligt för dig att snabbt få tillgång till de pengar du behöver.

Northmill bank erbjuder flexibla återbetalningsplaner. Du kan välja mellan flera olika återbetalningstider och betala av lånet i en takt som passar din ekonomi. Detta gör det lättare att hantera din skuldsättning och undvika ekonomiska problem på lång sikt.

Northmill bank en bra långivare för den som vill ha en snabb och enkel låneprocess, flexibla återbetalningsplaner och högkvalitativ kundservice. Men det är också viktigt att du överväger både fördelarna och nackdelarna med att låna från dem, och att du är säker på att du kan hantera återbetalningen av lånet innan du tar på dig några skulder.

Samlingslån med Northmill

Genom att använda Northmills privatlån som ett samlingslån går det att samla och betala tillbaka dyrare med garanterat lägre ränta.

Räntekostnadsminskning

Om du har flera lån med höga räntor kan ett privatlån från Northmill erbjuda en möjlighet att samla dessa lån till en lägre ränta. Genom att betala av de dyrare lånen med ett privatlån kan du potentiellt minska dina totala räntekostnader och spara pengar över tid.

Enklare hantering

Genom att kombinera flera lån till ett enda privatlån kan du förenkla hanteringen av din skuld. Istället för att behöva hålla koll på flera olika lån och betalningar, behöver du bara hantera ett enda lån och göra en betalning varje månad.

Lägre månatliga betalningar

Om du väljer att förlänga återbetalningstiden för det nya privatlånet kan du potentiellt minska dina månatliga betalningar. Detta kan ge dig mer utrymme i din budget och göra det lättare att hantera dina ekonomiska åtaganden.

Förbättrad kreditvärdering

Genom att betala av dyrare lån och hålla sig till en enda månatlig betalning kan du förbättra din kreditvärdering. En positiv betalningshistorik och lägre skuldsättning kan ha en gynnsam effekt på din kreditvärdighet och öka dina möjligheter att få lån i framtiden till förmånligare räntor.

Fördelar med Northmill bank

Att behöva låna pengar är aldrig en rolig situation att hamna i, men ibland är det nödvändigt. Därför är det viktigt att veta vilken långivare som passar just dina behov. En långivare som du definitivt bör överväga är Northmill bank. I denna artikel ska vi titta på varför det är smart och fördelaktigt att låna pengar från denna långivare.

För det första, en av de största fördelarna med att låna pengar från Northmill bank är deras snabba och smidiga ansökningsprocess. Du kan ansöka om ett lån direkt från din mobiltelefon eller dator, och du får ett svar på din ansökan inom några minuter.

Det betyder att du inte behöver lägga timmar eller till och med dagar på att jaga pappersarbete och vänta på att få reda på om du har beviljats lånet eller inte.

Northmill bank har en hög beviljandegrad för lån. Det innebär att även om du har en mindre bra kreditvärdighet, så kan du fortfarande bli godkänd för ett lån.

Northmill bank använder sig av en individuell kreditbedömning som tittar på din nuvarande ekonomiska situation, istället för bara att bedöma dig utifrån ditt kreditbetyg.

När du lånar från Northmill bank så kommer du att ha tillgång till förmånlig och konkurrenskraftig ränta jämfört med andra långivare på marknaden.

Northmill bank har en enkel och transparent process för återbetalning av ditt lån. Du kan enkelt välja en återbetalningsplan som passar din budget och du kan alltid se exakt vad du behöver betala tillbaka varje månad. Dessutom finns det inga dolda avgifter eller överraskningar som kan dyka upp senare.

Northmill bank är en långivare med stark fokus på kundtjänst och kundnöjdhet. De är en modern och innovativ långivare som strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att låna pengar, och att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av deras tjänster.

Om du behöver låna pengar så är Northmill bank definitivt en långivare som du bör överväga. De har en snabb och enkel ansökningsprocess, hög acceptansgrad, förmånliga villkor och räntor, en transparent återbetalningsprocess, och en stark fokus på kundtjänst och kundnöjdhet.

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network