Merax kontokredit

2024-06-13
Hur mycket vill du ta ut?
Merax
Merax 🔗
Transparenta priser
Lån med anmärkning
Ansök med Bank-ID

Erbjudande

3 000 - 30 000 Kr

Ränta: 43.98 %

Villkor

Inkomstkrav: 120 000 Kr

Ålder: 18 år -

Avgifter

Uppläggning: 0 Kr

Aviavgift: 0 Kr

Vanlig kreditsituation: Krediten har 43,98 % nominell bunden årsränta, 475 kr i uppläggningsavgift och 25 kr månatlig administrationsavgift. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 1 120 kr per månad under 12 månader har en effektiv årsränta på 76,8 %. Det innebär en total kostnad för krediten om 3 440 kr.

Högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Merax Trustpilot

Omdömen: 830

Trustpilot betyg: 4,5 av 5 (90 %)

Trustpilot ger Merax betyg 4.5 av 5

2022-10-15

Ganska bra

I första ansökan va allt bra, men när jag ville utöka min kredit, blev det inte som jag tänkt mig! Ville öka med 13000kr men sidan ökade bara med 3000kr istället för det jag angav!

Kund Merax omdöme 3

2023-07-04

Snabb utbetalning och hjälp trots många…

Snabb utbetalning och hjälp trots många förfrågningar

Kund Merax omdöme 5

2023-05-10

Jag tycker att det går så fort med svar…

Jag tycker att det går så fort med svar när man ansökt. Samt pengarna kommer fort in på kontot

Kund Merax omdöme 5

Statistik Merax

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 43,48 % (plats 40 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 19,81 % [enheter] högre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (43,48 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 10 000 kr (plats 30 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 61 188 kr lägre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (10 000 kr) motsvarar 33,3 % av Meraxs högsta lånebelopp (30 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 0 kronor i uppläggningsavgift (37 % av alla långivare tar ingen startavgift).
Aviavgift 0 kronor i aviavgift (46 % av alla långivare tar ingen aviavgift).
Trustpilot 4,5 poäng är 9:e högsta Trustscore av 14 långivare betygsatta på Trustpilot.

Frågor och svar

Merax kontokredit är en form av kredit som erbjuds av Merax Bank. Det ger dig möjlighet att låna upp till en förutbestämd kreditgräns och använda pengarna efter behov. Du betalar endast ränta på den faktiska summan du lånar.
Vanligtvis kräver Merax Bank att du är myndig, har en stabil inkomst och god kreditvärdighet. Det kan finnas ytterligare krav beroende på bankens policy och nationella bestämmelser.
Räntesatsen för en Merax kontokredit kan variera beroende på faktorer som din kreditvärdighet, kreditgräns och marknadsförhållanden. Det är bäst att kontakta Merax Bank direkt för att få den mest aktuella informationen.
Ja, du kan använda Merax kontokredit för att konsolidera befintliga skulder. Det kan hjälpa dig att samla dina skulder till en enda betalning och potentiellt få en mer fördelaktig räntesats.
Merax Bank kan ta ut olika avgifter för att öppna och underhålla en kontokredit. Det kan inkludera administrativa avgifter, årliga avgifter eller övertrasseringsavgifter. Se till att läsa och förstå bankens villkor innan du ansöker.
Godkännandetiden kan variera beroende på bankens interna processer och din individuella situation. De flesta ansökningar kan godkännas omedelbart, medan andra kan ta några dagar.
Ja, det kan finnas möjlighet att ändra kreditgränsen för din kontokredit efter att den har öppnats. Du kan behöva kontakta Merax Bank och lämna in en begäran om en ökning eller minskning av kreditgränsen.
Ja, om du har tilldelats en kontokreditkort från Merax Bank kan du använda det för att göra uttag från bankomater, förutsatt att du inte överstiger din tillgängliga kreditgräns.
Merax

Merax låneerbjudande

I dagens snabbrörliga ekonomi kan det vara svårt att hantera oväntade utgifter eller investera i sina drömmar utan att bryta banken. Här kommer Merax kontokredit in som en flexibel finansiell lösning som erbjuder möjligheten att låna pengar efter behov.

I denna artikel kommer vi att utforska vad Merax kontokredit är och hur den fungerar för att hjälpa dig fatta informerade beslut om din ekonomi.

Vad är Merax kontokredit? Merax kontokredit är en form av kredit som erbjuds av Merax Bank. Det är ett finansiellt verktyg som ger dig möjlighet att låna upp till en förutbestämd kreditgräns och använda pengarna efter behov.

Till skillnad från ett traditionellt lån behöver du inte använda hela kreditbeloppet på en gång. Istället kan du dra på krediten i delar och betala ränta endast på den faktiska summan du lånar.

Hur fungerar det? När du godkänns för en Merax kontokredit tilldelas du en kreditgräns baserat på din kreditvärdighet och ekonomiska situation. Kreditgränsen är den maximala summa pengar du kan låna från ditt konto.

Du kan sedan använda pengarna när du behöver dem genom att överföra från kontokrediten till ditt bankkonto eller genom att använda det tillhörande kontokreditkortet.

När du använder Merax kontokredit betalar du endast ränta på den faktiska summan du lånar, inte på hela kreditgränsen. Till exempel, om du har en kreditgräns på 30 000 kr och har lånat 10 000 kr, kommer du endast att betala ränta på de 10 000 kr.

Räntesatsen för Merax kontokredit kan variera beroende på faktorer som din kreditvärdighet och marknadsförhållanden. Det är viktigt att noga läsa och förstå bankens villkor och räntesatser innan du ansöker.

Fördelar med Merax kontokredit

  1. Flexibilitet: Du kan använda kontokrediten efter behov och dra på den i delar, vilket ger dig större kontroll över din ekonomi.
  2. Räntebesparingar: Genom att betala ränta endast på den faktiska summan du lånar kan du potentiellt spara pengar jämfört med traditionella lån där du betalar ränta på hela beloppet.
  3. Samla skulder: Du kan använda kontokrediten för att samla lån och få en mer överskådlig betalningsstruktur.
  4. Snabb tillgång till pengar: När du har blivit godkänd och tilldelats en kontokredit kan du snabbt få tillgång till pengar vid behov.

Merax lån med betalningsanmärkning

Hos Merax går det att låna trots betalningsanmärkning och dålig kreditvärdighet.

 

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network