Banky – en ny metod för att få lån

2024-06-22
Utgår från din förmåga
Banky
Banky 🔗
Avgiftsfritt
BankID - svar direkt
Egen kreditupplysning

Erbjudande

20 000 - 150 000 Kr

Ränta: 29 %

Villkor

Inkomstkrav: 120 000 Kr

Ålder: 18 år -

Avgifter

Uppläggning: 0 Kr

Aviavgift: 0 Kr

Vanlig kreditsituation: Annuitetslån 5år, effektiv årsränta 33,18%. Ett lån på 55000 kr kostar då 1 746 kr/mån (60 avbetalningar), totalt 104748 kr. Ingen uppläggningsavgift / aviavgifter. 29 % nominell ränta. Rörlig ränta. Banky samarbetar med Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget. Uppdaterat 2023-07-24.

Statistik Banky

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 28,00 % (plats 24 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 4,33 % [enheter] högre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (28,00 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 50 000 kr (plats 16 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 21 188 kr lägre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (50 000 kr) motsvarar 33,3 % av Bankys högsta lånebelopp (150 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 0 kronor i uppläggningsavgift (37 % av alla långivare tar ingen startavgift).
Aviavgift 0 kronor i aviavgift (46 % av alla långivare tar ingen aviavgift).
Trustpilot Ej betygsatt på Trustpilot.

Frågor och svar

Banky erbjuder privatlån från 20 000 kr upp till 125 000 kr med en löptid på upp till 12 år.
Banky använder en automatiserad kreditbedömningsprocess som baserar sig på data från kreditupplysningsföretag och andra källor för att bedöma låntagarens kreditvärdighet. Räntan på lånet beror på individens kreditvärdighet och andra faktorer som ålder, inkomst och anställningsform.
Banky erbjuder lån med en löptid på upp till 12 år.
Nej, Banky tar inte ut några dolda avgifter eller räntetillägg och erbjuder istället en fast ränta och inga andra avgifter.
Bankys mobilapplikation möjliggör för låntagaren att följa sin låneansökan och se sin återbetalningsplan på ett enkelt och bekvämt sätt.
För att ansöka om lån hos Banky måste man vara över 18 år, ha en fast inkomst och vara folkbokförd i Sverige.
Ja, Banky erbjuder möjligheten att betala tillbaka lånet i förtid utan extra kostnad.
Ja, Banky är registrerad och reglerad av Finansinspektionen, vilket innebär att de följer strikta regler och bestämmelser för att skydda låntagarna och säkerställa en rättvis och säker låneprocess.
Banky

Det här är det nya lånet med Banky

Banky är en online långivare som erbjuder privatpersoner lån med flexibla återbetalningsvillkor. Banky är en relativt ny aktör på marknaden, men har redan etablerat sig som en pålitlig och transparent långivare.

Banky grundades 2018 och har sedan dess växt snabbt och etablerat sig på marknaden. Banky har sitt huvudkontor i Stockholm, men erbjuder sina tjänster till privatpersoner över hela Sverige. Banky har ett starkt fokus på teknologi och digitalisering, vilket har möjliggjort för dem att erbjuda en snabb och enkel låneansökningsprocess.

Bankys lån är flexibla och anpassade efter individens behov och förutsättningar. Lånen kan användas till olika ändamål, såsom renovering, bilköp eller andra stora utgifter. Banky erbjuder också möjligheten att samla befintliga lån och krediter till ett enda lån med en lägre ränta.

Banky erbjuder lån från 10 000 kr upp till 100 000 kr med en löptid från 2 till 8 år. Räntan på lånet beror på individens kreditvärdighet och andra faktorer som ålder, inkomst och anställningsform.

Banky använder en automatiserad kreditbedömningsprocess som baserar sig på data från kreditupplysningsföretag och andra källor för att bedöma låntagarens kreditvärdighet.

Fördelar med ett nytt sätt att låna

Ansökningsprocessen hos Banky är snabb och enkel. Ansökan görs online och tar bara några minuter att fylla i. Efter att ansökan har godkänts kan pengarna med en snabb utbetalning av lån finnas på kontot redan samma dag. Banky erbjuder också en mobilapplikation där låntagaren kan följa sin låneansökan och se sin återbetalningsplan.

Banky strävar efter att erbjuda en transparent och rättvis låneprocess. De tar inte ut några dolda avgifter eller räntetillägg och erbjuder istället en fast ränta och inga andra avgifter. Banky erbjuder också möjligheten att betala tillbaka lånet i förtid utan extra kostnad.

Som långivare är Banky registrerad och reglerad av Finansinspektionen. Detta innebär att de följer strikta regler och bestämmelser för att skydda låntagarna och säkerställa en rättvis och säker låneprocess.

Banky en pålitlig och transparent online långivare som erbjuder flexibla lån till privatpersoner. Bankys fokus på teknologi och digitalisering har möjliggjort för dem att erbjuda en snabb och enkel låneansökningsprocess, samtidigt som de erbjuder konkurrenskraftiga räntor och inga dolda avgifter.

Med sitt starka fokus på transparens och rättvisa har Banky etablerat sig som en av de ledande online långivarna på den svenska marknaden.

  • Beviljas online med svar direkt på skärmen
  • Tillitsbaserad kreditbedömning
  • Inga dolda avgifter – samma kostnad varje månad
  • Löptid 2 år – 8 år

Privatlån hos Banky

Nästan alla långivare använder samma gamla metoder när de ska fatta beslut om en låneansökan. Blir det nej på privatlån hos en bank kan man vara säker på att alla andra också ger avslag på en ansökan om lån.

Det är inte så konstigt när alla baserar sina beslut på gammal information och historiska data om kunden.

Hos Banky fungerar det annorlunda. De använder sig av ett unikt sätt att gör kreditprövningar utan kreditupplysning från UC och har istället ett förtroendebaserat förhållningssätt till risk vilket gör att de kan bevilja lån utan kreditupplysning där andra säger nej.

För alla långivare är det viktigaste att kunden i framtiden kan betala tillbaks sitt lån. Just därför är det framtida möjligheter och inte historiska misstag som spelar störst roll när de tittar på en ny låneansökan.

Fördelar med Bankys privatlån

  • Kan bevilja lån när andra säger nej
  • Fyll i ansökan online och få svar direkt
  • Utbetalning inom 24 timmar
  • Ingen UC
  • Raka och tydliga villkor

Ett nytt och annorlunda lånealternativ

Finansiella tjänster och artificiell intelligens utvecklas snabbt men när det kommer till kreditprövningar av lån har tiden i många fall stått still. Många konsumenter nekas lån trots att de i grunden har en god återbetalningsförmåga enbart på grund av att de haft betalningsproblem tidigare i livet.

Det var den här bristen som grundarna till Banky identifierade som ett problem på kreditmarknaden och som skulle kunna avhjälpas med ett nytt sätt att göra kreditprövningar.

Företagets ambition är att hjälpa kunder som, på grund av ett gammaldags sätt att göra kreditprövningar, inte kan hitta några lånealternativ.

Hittills har individer med svag kreditvärdighet tvingats att ta dyra högkostnadskrediter med upp till 100% i effektiv ränta, vilket såklart är på tok för dyrt och skadligt både för privatekonomin och samhället i stort.

Genom att istället grundligt och automatiskt analysera kunders ekonomi, med tonvikt på framtida betalningsförmåga kan Banky bidra till att erbjuda lån med rimliga villkor.

Låna med borgensman

Den som bäst kan bedöma dina framtida möjligheter att betala ett lån är förutom du själv någon du känner. En borgensman är en person som träder in och betalar lånet om du av någon anledning inte kan göra det själv.

En borgensman är en person som går i god för att du kommer att klara av ett lån och som är så säker på det att han eller hon är villig att själv gå in och betala om det osannolika skulle inträffa att lånet inte betalas.

Genom att lägga till en borgensman är det lätt att få låna hos Banky.

Vem kan vara borgensman?

Borgensman för lånet kan vara vem som helst som uppfyller följande krav ;

– Äga ett boende (bostadsrätt, villa/småhus eller fritidshus);
– Var minst 25 år, och högst 75 år vid lånets slut
– Ha en historik av att allmänt sköta ekonomiska åtaganden, t ex genom att betala räkningar i tid; och
– Ha möjlighet att betala månadskostnaden om det behövs.

Om Banky

En stor andel av svenska konsumenter blir trots god betalningsförmåga nekade att få lån. Många långivare använder fortfarande gammelbankernas stelbenta kreditgivningssystem gör att många kunder därför tvingas att ta högkostnadskrediter med höga räntor.

Genom att använda innovativ teknik och ett nytt sätt att se på kreditvärdighet hade Banky hittat en nisch där fler kunder kunde erbjudas lån på bättre villkor.

Genom att använda moderna tekniska lösningar som tar hänsyn till kundens faktiska återbetalningsförmåga snarare än tidigare historik och inaktuella betalningsanmärkningar kan Banky erbjuda sina kunder ett transparent lån till bättre villkor.

Banky AB är ett registrerat konsumentkreditinstitut hos Finansinspektionen. Kreditgivare är Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget.

Telefon: 08-400 609 59

Email: [email protected]

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network