Lendo – Låneförmedling

2024-06-19
Jämför lån kostnadsfritt
Lendo
Lendo 🔗
Ansök på 2 min
Endast en UC
40 långivare

Erbjudande

10 000 - 600 000 Kr

Ränta: 4.7 - 33.75 %

Villkor

Inkomstkrav: 110 000 Kr

Ålder: 18 år -

Avgifter

Uppläggning: 0 Kr

Aviavgift: 0 Kr

Vanlig kreditsituation: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 6.98%. Ett lån på 200 000 kr kostar då 2032 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 292 653 kr. Ingen start-/aviavgift. 6.77% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2023-10-06.

Lendo Trustpilot

Omdömen: 2613

Trustpilot betyg: 4,6 av 5 (92 %)

Trustpilot ger Lendo betyg 4.6 av 5

2023-07-27

Jag är såå nöjd

Jag är såå nöjd, enkelt och smidigt och jag fick svar direkt från olika långivare. Det bästa var ändå att man tog endast 1 UC.

Kund Lendo omdöme 5

2023-07-21

Ni gjorde ett bra jobb och snabbt.

Ni gjorde ett bra jobb och snabbt. Men att sedan bolaget man valt gör kredit upplysning igen tycker jag inte alls om. Man vill inte ha en massa upplysningar på sig.

Kund Lendo omdöme 4

2023-07-26

Lätt och smidigt

Lätt och smidigt, får många alternativ att välja mellan. Aldrig något krångel.

Kund Lendo omdöme 5

Statistik Lendo

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 5,56 % (plats 6 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 18,11 % [enheter] lägre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (5,56 %) är 0,86 % [enheter] högre än Lendos lägst annonserade ränta (4,70 %) .
Exempel: Belopp 600 000 kr är högst exempelbelopp av 40 långivare som uppgett exempelbelopp. Det genomsnittligt beviljade beloppet är 528 813 kr högre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (600 000 kr) motsvarar 100,0 % av Lendos högsta lånebelopp (600 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 0 kronor i uppläggningsavgift (37 % av alla långivare tar ingen startavgift).
Aviavgift 0 kronor i aviavgift (46 % av alla långivare tar ingen aviavgift).
Trustpilot 4,6 poäng är 8:e högsta Trustscore av 14 långivare betygsatta på Trustpilot.

Frågor och svar

Lendo är en jämförelsetjänst som hjälper dig att hitta bästa möjliga lån eller försäkring för din situation. Du kan jämföra lån från över 30 olika banker och långivare.
Nej, Lendo är inte en långivare. Istället fungerar Lendo som en mellanhand mellan dig och långivarna för att hjälpa dig att hitta det bästa lånet för din situation.
För att använda Lendo fyller du i din information och vad du söker efter på Lendos webbplats. Därefter kommer du att få en lista över lån och försäkringar som matchar dina kriterier, och du kan välja att ansöka om det som passar dig bäst.
Det är helt gratis att använda Lendo. Lendo får istället betalt från de långivare som de förmedlar lån till.
Du kan jämföra olika typer av lån, inklusive blancolån, privatlån och bolån.
För att kunna använda Lendo måste du vara minst 18 år gammal, ha en fast inkomst och vara bosatt i Sverige.
Det beror på vilken långivare du väljer och vilken typ av lån du ansöker om. Vissa långivare kan ge dig ett besked direkt, medan andra kan ta några dagar.
Ja, Lendo är en säker och pålitlig tjänst. De använder sig av säkerhetsåtgärder som kryptering av data för att skydda dina personuppgifter.
Lendo

Låneförmedlaren Lendo

Lendo är låneförmedlaren som specialiserat sig på privatlån och att omförhandla befintliga lån.

Privatlån är det samma som ett blancolån – ett lån som ges utan säkerhet.

När du vänder dig till Lendo fyller du i vilket belopp du önskar låna i formuläret på hemsidan.

Lendo kontaktar sedan alla banker och långivare som de samarbetar med och låter kreditgivarna konkurrera om att få låna ut pengar till dig – den som bjuder lägst ränta vinner!

Genom att låta Lendos lånespecialister förhandla åt dig sparar du tid och får kostnadsfri professionell expertis på din sida.

Lendos låneexperter presenterar ditt lån på det mest fördelaktiga viset så att du får marknadens bästa villkor och lägst ränta på ditt lån.

Lendo är fristående från långivare och banker och fungerar som en marknadsplats där den som erbjuder lån med lägst ränta får låna ut pengar till Lendos kunder.

Lendo undersöker vilka villkor som kan ges hos alla banker och långivare och granskar sedan samtliga offerter som inkommit så att du sedan kan välja det erbjudande som passar dig bäst.

Fördelar med att låna pengar genom Lendo

Lendo har också en användarvänlig onlineplattform som gör det enkelt för kunderna att jämföra olika lånalternativ och välja den som passar dem bäst. Du kan enkelt fylla i din ansökan online och få en preliminär bedömning av din kreditvärdighet utan att det påverkar din kreditpoäng.

Lendo har personlig rådgivning via telefon och chatt för dem som vill ha mer information eller hjälp med att välja rätt lån.

En annan fördel med Lendo är deras snabba utbetalning av lån. När din ansökan har godkänts kan du få pengarna på ditt konto inom några dagar, vilket gör det möjligt för dig att snabbt hantera oväntade utgifter eller ta hand om viktiga inköp.

Lendo har också ett stort fokus på säkerhet och integritet. De hanterar all kundinformation på ett säkert sätt och har strikta säkerhetsrutiner på plats för att skydda kundernas personliga uppgifter. De är också transparenta med villkor och räntesatser för varje lånalternativ, vilket gör det lätt för kunden att välja det bästa alternativet.

En ytterligare fördel med Lendo är att de erbjuder en gratis låneförmedlingstjänst. Det innebär att kunderna inte behöver betala några avgifter för att använda deras tjänster, utan istället får de betalt av långivarna när en kund tar ett lån. Detta gör det möjligt för kunden att hitta rätt lån utan att behöva betala extra avgifter för att få hjälp.

Lendo en pålitlig och erfaren låneförmedlare som kan hjälpa dig att hitta det bästa lånalternativet för dina behov. Med deras breda utbud av lånalternativ och personliga rådgivningstjänst kan du vara säker på att du hittar det bästa alternativet med de mest fördelaktiga villkor och räntesatser.

Lendo är specialister på låneförmedling

Lendo erbjuder långivare en transparent marknadsplats där alla konkurrenternas erbjudanden kan ses och matchas med ett lika bra eller bättre bud.

Detta skapar en stark konkurrenssituation mellan långivarna vilket innebär lägre räntor och bättre villkor för Lendos kunder.

Eftersom Lendo har avtal med alla större långivare innebär den här arbetsmetoden många fördelar.

Lendo är en lånemäklare specialiserade på att para ihop den sökandes låneprofil med rätt långivare vilket sparar både tid och inte minst pengar.

Bara en kreditupplysning med Lendo

Genom ett unikt samarbete med UC (Upplysningscentralen) får alla långivare tillgång till samma kreditupplysning. Att ha många förfrågningar kan påverka kreditvärdigheten negativt. Att vända sig till en låneförmedlare som Lendo som bara använder en kreditupplysning när man söker efter ett nytt lån är smart av flera anledningar.

För det första minimerar det antalet kreditförfrågningar på ens kreditrapport, vilket kan vara fördelaktigt för ens kreditvärdighet. Det kan också spara tid och energi eftersom man inte behöver fylla i flera låneansökningar hos olika långivare.

Dessutom kan Lendo, med hjälp av en enda kreditupplysning, hjälpa en att hitta de bästa lånealternativen som matchar ens ekonomiska situation och ge råd om vilket lån som passar bäst. Det ger en smidigare och mer effektiv process för att hitta ett passande lån utan att riskera onödigt negativ inverkan på kreditvärdigheten.

Genom att vända sig till Lendo behövs det bara en kreditupplysning.

Det innebar att det bara registreras en fråga i registret och att det inte skickas hem omfrågandekopia från många olika banker och kreditinstitut.

Då kan man använda Lendo

Att låta Lendo förhandla fram bättre ränta på lån har flera fördelar. För det första har de kunskap om lånebranschen och kan därmed förhandla med olika långivare för att hitta de bästa räntorna och villkoren för oss.

Det sparar oss tid och möda eftersom vi slipper jämföra olika lån själva. Dessutom kan en lånemäklare som Lendo ha bättre förhandlingsmakt på grund av sitt nätverk och etablerade relationer med långivare, vilket kan leda till att vi får en mer förmånlig ränta och därmed sparar pengar på vårt lån.

Genom att använda en lånemäklare får vi en professionell rådgivare som kan hjälpa oss att fatta välgrundade beslut och säkerställa att vi får det bästa möjliga lånet för vår ekonomi.

Lendo hjälper dig personligen att låna pengar snabbt utifrån ditt lånebehov. Efter godkänd kreditprövning har du pengarna från lånet utbetalt inom några dagar.

  • Om det gäller en lösning för att lösa dyra lån

Det lönar sig oftast att samla lån  hos en långivare. Om du har många små lån finns det mycket pengar att spara på att ta ett större lån och använda pengarna till att lösa de gamla lånen.

  • Hjälp att omförhandla lån

Tycker du att räntan på ditt befintliga lån är för hög men drar dig för att själv ta upp saken med din långivare kan Lendo hjälpa dig genom att sköta förhandlingen åt dig så att du får ett nytt lån med bättre villkor och lägre kostnader.

  • Fördelar med att låta Lendo göra jobbet

Endast en kreditupplysning för erbjudanden från många långivare

Låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet

Pengarna kan användas till vad som helst

Grundkrav för att kunna använda Lendo

•    Fast inkomst av tjänst eller pension

•    Inga betalningsanmärkningar vid lån över 30 000 kr

•    Med en medsökande ökar chansen att bli beviljad ett lån

Nyheter om Lendo

Lendo bloggen

Sociala Media

Lendos Facebooksida

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network