Brixo – enkelt och pålitligt

2024-05-24
Hur mycket vill du låna?
Brixo
Brixo 🔗
Låna pengar enklare
Låna pålitligt
Ingen UC

Erbjudande

10 000 - 75 000 Kr

Ränta: 19.95 %

Villkor

Inkomstkrav: 180 000 Kr

Ålder: 18 år -

Avgifter

Uppläggning: 475 Kr

Aviavgift: 25 Kr

Vanlig kreditsituation: Krediten har 19,95 % nominell bunden årsränta, 475 kr i uppläggningsavgift och 25 kr månatlig administrationsavgift. En exempelkredit på 50 000 kr som återbetalas med 1 233 kr per månad under 72 månader har en effektiv årsränta på 23,4 %. Det innebär en total kostnad för krediten om 38 776 kr. Löptid från 3 till 6 år.

Brixo Trustpilot

Omdömen: 1530

Trustpilot betyg: 4,5 av 5 (90 %)

Trustpilot ger Brixo betyg 4.5 av 5

2023-07-27

Kunde höja krediten när jag verkligen…

Kunde höja krediten när jag verkligen behövde det. Allting gick smidigt och hyfsat fort.

Kund Brixo omdöme 5

2023-07-13

Snabbt hanterat och bra upplägg att man…

Snabbt hanterat och bra upplägg att man kan låna mer när man visat att man sköter sina betalningar

Kund Brixo omdöme 5

2023-06-14

Det är lite förtidigt för mig att säga…

Det är lite förtidigt för mig att säga nått, men jag kan säga att det känns bra, och det är bra att det går via autogiro och att ni drar pengar på en bra datum.

Kund Brixo omdöme 5

Statistik Brixo

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 19,95 % (plats 16 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 3,72 % [enheter] lägre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (19,95 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 50 000 kr (plats 15 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 21 188 kr lägre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (50 000 kr) motsvarar 66,7 % av Brixos högsta lånebelopp (75 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 475 kronor är 75 kronor högre än genomsnittet (400 kr) för de 26 långivare som tar uppläggningsavgift.
Aviavgift 25 kronor är 10 kronor lägre än genomsnittet (35 kr) för de 22 långivare som tar uppläggningsavgift.
Trustpilot 4,5 poäng är 10:e högsta Trustscore av 14 långivare betygsatta på Trustpilot.

Frågor och svar

Brixo är en online-plattform som erbjuder konsumentlån till privatpersoner.
Hos Brixo kan du låna mellan 10 000 och 75 000 kr.
Brixo erbjuder en kontokredit vilket innebär att du beviljas ett utrymme. Lånet kan användas och återbetalas flexibelt.
För att få ett lån från Brixo måste du vara över 18 år, ha en fast inkomst och vara bosatt i Sverige.
Brixo har en fast ränta på 19,95 %
Du kan ansöka om ett lån från Brixo genom att besöka deras webbplats och fylla i en online-ansökan.
Utbetalning sker samma dag som krediten beviljas.
Om du inte kan betala tillbaka ditt lån i tid kan det leda till extra avgifter och högre räntekostnader. Det är viktigt att du kontaktar Brixo så snart som möjligt för att diskutera eventuella problem med återbetalning.
Brixo

Brixo är enkla lånepengar

Brixo erbjuder lån utan krav på säkerhet och med en enkel ansökningsprocess som gör det lätt för kunden att få pengarna de behöver. Dessutom har Brixo konkurrenskraftiga räntor och flexibla betalningsalternativ för att möta kundens behov och förutsättningar.

Att låna pengar från Brixo är ett smart val för den som behöver extra pengar för att finansiera en större investering eller för att betala av en oväntad kostnad.

Men innan du hoppar in i Brixos låneprocess och börjar drömma om alla saker du kan köpa med dina nya lånepengar, är det viktigt att förstå både fördelarna och nackdelarna med att låna från dem.

Fördelarna med att låna från Brixo är många. För det första erbjuder de konkurrenskraftiga räntor och snabba utbetalningar av lån, vilket gör att du kan få tillgång till pengarna du behöver på ett smidigt och enkelt sätt.

Brixos låneprocess är också enkel och tydlig, vilket betyder att du inte behöver spendera timmar på att fylla i pappersarbete eller vänta på att din ansökan ska godkännas.

Men precis som med alla lån finns det också nackdelar med att låna från Brixo. En av de största nackdelarna är att de bara erbjuder lån till personer som har en fast anställning.

Detta innebär att om du är egen företagare eller arbetar som konsult kan du ha svårt att få ett lån från dem. En annan nackdel är att Brixo erbjuder lån med höga belopp, vilket kan göra det frestande att ta på sig mer lån än du kan betala tillbaka.

Så om du överväger att låna pengar från Brixo, se till att du noga överväger både fördelarna och nackdelarna innan du tar beslutet. Se till att du har råd att betala tillbaka lånet i tid och att du inte tar på dig mer lån än vad du kan hantera.

Brixo en bra långivare för den som behöver extra pengar och vill ha en snabb och enkel låneprocess. Men som med alla lån är det viktigt att se till att du har en sund ekonomisk strategi och att du bara tar på dig lån som du verkligen behöver.

En annan fördel med Brixo är deras flexibla återbetalningsplaner. Du kan välja mellan flera olika återbetalningstider och kan därför anpassa återbetalningen efter din ekonomiska situation. Detta gör det lättare att betala tillbaka lånet utan att behöva oroa sig för att din ekonomi kommer att lida.

Fördelar med Brixo

Om du behöver låna pengar och letar efter en pålitlig långivare med rimliga villkor, kan Brixo vara ett bra alternativ för dig. Här är några av fördelarna med att låna pengar från Brixo:

  1. Snabbt och enkelt: Brixo erbjuder snabba och enkla låneprocesser som gör det lätt att ansöka om och få en beviljad låneansökan. Du kan ansöka om ett lån online genom deras hemsida och få svar på din ansökan inom några minuter.
  2. Flexibla villkor: Brixo erbjuder sina kunder flexibla villkor för att passa olika behov och ekonomiska situationer. Du kan välja en återbetalningstid som passar dig bäst och även anpassa lånebeloppet efter dina behov.
  3. Inga dolda avgifter: Brixo har inga dolda avgifter eller kostnader, vilket innebär att du vet exakt vad du kommer att betala för ditt lån. De erbjuder även en lånekalkylator på sin hemsida som gör det lätt att se hur mycket ditt lån kommer att kosta i slutändan.
  4. Bra kundservice: Brixo är känt för sin goda kundservice och professionella bemötande. Du kan alltid räkna med att få hjälp och stöd från deras kundtjänst om du har några frågor eller behöver hjälp med din låneansökan.

Brixo är en pålitlig och fördelaktig långivare för dig som behöver låna pengar. Med snabba och enkla låneprocesser, flexibla villkor, bra kundservice och höga lånebelopp kan Brixo erbjuda en lösning som passar dina behov och ekonomiska situation.

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network