SevenDay – den privatlångivaren

2024-06-24
Alltid med Prisgaranti™
SevenDay
SevenDay 🔗
Lån utan säkerhet
SevenDay Prisgaranti™
Lös lånet när du vill

Erbjudande

10 000 - 500 000 Kr

Ränta: 3.95 - 12.95 %

Villkor

Inkomstkrav: 120 000 Kr

Ålder: 20 år -

Avgifter

Uppläggning: 495 Kr

Aviavgift: 0 Kr

Vanlig kreditsituation: Räntan bestäms efter kreditprövning. Effektivräntan enligt lag vid 125 000 kr och 12 år är 5,14 % beräknad på exempelränta 4,95 % och max effektivränta är 14,60 %. Återbetalningstid: 1 - 12 år

Statistik SevenDay

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 5,14 % (plats 4 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 18,53 % [enheter] lägre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (5,14 %) är 1,19 % [enheter] högre än SevenDays lägst annonserade ränta (3,95 %) .
Exempel: Belopp 125 000 kr (plats 6 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 53 813 kr högre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (125 000 kr) motsvarar 25,0 % av SevenDays högsta lånebelopp (500 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 495 kronor är 95 kronor högre än genomsnittet (400 kr) för de 26 långivare som tar uppläggningsavgift.
Aviavgift 0 kronor i aviavgift (46 % av alla långivare tar ingen aviavgift).
Trustpilot Ej betygsatt på Trustpilot.
Sevenday

Bäst kundservice bank 2023

SevenDay är den privatlångivaren som värdesätter kunden högt.Här kan du låna pengar med bra villkor och full trygghet.

SevenDay (för att man kan behöva låna pengar alla sju dagar i veckan) är fristående från gammelbanker och kan därför erbjuda både lägre ränta, bättre service och en mer prisvärd låneprodukt.

Detta eftersom de är helt specialiserade på lån och sparande samt inte har några dyra kontor som annars måste betalas av kunderna.

SevenDay har utsetts till vinnare av Brilliant Awards i kategorin bästa kundservice bank.

Sevenday erbjuder kunder många fördelar

SevenDay har som ambition att på alla sätt göra det enkelt och smidigt att låna pengar utan att lägga sig i vad pengarna skall användas till.

En relation med en långivare ska vara okomplicerad men det innebär inte en kravlös eller oansvarig utlåning.

Det ligger i både ditt och långivarens intresse att du inte lånar för mycket och att du har bra marginaler så att lånet inte blir en för tung belastning på din privatekonomi.

Seven Day tänker efter innan de lånar ut pengar men om du blir beviljad ett lån får du väldigt bra villkor, låg ränta och en bra relation till ett kreditmarknadsbolag på kundens sida.

Där kan du samla ihop gamla lån

Erbjuder bra privatlån utan säkerhet

Du behöver inte belåna din bostad när du lånar hos SevenDay – du kan ändå låna upp till 500 000 kr med ränta från låga 3,75 %.

Utmärkt lösning för att samla lån

De flesta hushåll har flera smålån och inte sällan kostar de mer än vad man tror. Det lönar sig alltid att se över sina lån och samla lån i ett ett större lån med lägre totalkostnad – även det kan de hjälpa dig med.

SevenDay har prisgaranti

SevenDay är ett svenskt fristående kreditmarknadsbolag som erbjuder lån från 10 – 300 000 kronor med prisgaranti.Prisgarantin innebär att kunden alltid får lägsta möjliga ränta.

Om en annan långivare skulle erbjuda en lägre totalkostnad för ett lån kommer de att att erbjuda minst lika goda villkor.

Tack vare prisgarantin kan den som lånar pengar alltid känna sig säker på att få Sveriges bästa villkor på lån.

SevenDay lånar inte ut pengar lättvindigt till höga räntor. Det får alltså inte att låna pengar med dålig kreditvärdighet.

Företaget är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsföretag vilket bl.a. innebär att lån bara ges efter omfattande analyser.

Det här innebär dock inte att det är krångligt att låna  – bara att de lån som beviljas får bättre villkor och en lägre totalkostnad. Det går även att spara pengar till hög ränta.

SevenDay har som mål att genom enkel och personlig hantering göra kunderna nöjda. Som kund kan du känna dig trygg med att de alltid gör sitt yttersta för att vara det självklara valet oavsett om ett lånebehov uppstår eller om man vill ha ett tryggt sparande.

Sevenday är specialister på lån utan säkerhet och attraktivt sparande sedan 2007 med huvudkontor i Stockholm. Sedan starten har de erbjudit över 200 000 lån till sina kunder och de fortsätter att växa i popularitet på grund av sin enkla ansökningsprocess och snabba utbetalningar.

Sevenday erbjuder olika typer av lån för privatpersoner, inklusive blancolån, kreditkort och snabblån. Blancolån är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver lämna någon säkerhet för att få lånet beviljat. Kreditkortet från Sevenday ger dig möjlighet att handla på kredit och betala tillbaka beloppet i rater. Snabblån är mindre lån som kan användas för akuta utgifter.

Fördelar med att låna från Sevenday

En av fördelarna med att använda Sevenday som långivare är deras snabba ansökningsprocess. För att ansöka om ett lån behöver du bara fylla i en ansökan online och vänta på godkännande. Du kan också få pengarna snabbt, ibland samma dag eller inom 24 timmar, efter att din ansökan har godkänts.

Sevenday är också transparenta när det gäller deras räntor och avgifter. De listar alltid sina räntor och avgifter tydligt på sin webbplats och i låneavtalet, så att kunderna vet exakt vad de betalar för.

En annan fördel med att använda Sevenday är att de har en bra kundservice. De har en kundtjänst som är tillgänglig via telefon och e-post för att svara på frågor och hjälpa till med problem. De har också en chattfunktion på sin webbplats som gör det enkelt att få snabb hjälp om du har frågor eller behöver hjälp.

Sevenday en pålitlig och transparent långivare som erbjuder enkel ansökningsprocess och snabba utbetalningar. De erbjuder olika typer av lån för både privatpersoner och företag, vilket gör dem till en bra alternativ för dem som söker finansiering.

Nyheter

SevenDay Privatapengar – Spar och ekonomitips

Frågor och Svar

SevenDay är specialister på privatån.
Alla som är mellan 20 och 70 år och skrivna i Sverige sedan tre år och inte har några betalningsanmärkningar kan ansöka om lån hos Sevenday.
Om du blir beviljad ett lån från SevenDay kan du vara säker på att du har det billigaste lånet tack vare SevenDay Prisgaranti.
Prisgaranti innebär att SevenDay garanterar ett lägre totalpris om kunden får ett erbjudande från en annan långivare.
Ja, det går att både låna och spara pengar.

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network