Rocker – smartare ekonomi med app

2024-06-20
För en bättre ekonomisk hälsa
Rocker
Rocker 🔗
Spara tusenlappar
Allt på ett ställe
Förhandlar åt dig

Erbjudande

10 000 - 600 000 Kr

Ränta: 3.45 - 25.95 %

Villkor

Inkomstkrav: 120 000 Kr

Ålder: 20 år - 70 år

Avgifter

Uppläggning: 398 Kr

Aviavgift: 0 Kr

Vanlig kreditsituation: 100 000 kr i annuitetslån med 10 års löptid, nominell ränta 6.95 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.18 %. Totalt belopp att betala: 139 020 kr. Månadskostnad: 1 159 kr fördelat på 120 betalningstillfällen. Rocker AB är kreditförmedlare och din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Räntan är rörlig och sätts individuellt. Räntespann mellan: 3.45% - 25.95%

Statistik Rocker

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 6,95 % (plats 10 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 16,72 % [enheter] lägre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (6,95 %) är 3,50 % [enheter] högre än Rockers lägst annonserade ränta (3,45 %) .
Exempel: Belopp 100 000 kr (plats 7 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 28 813 kr högre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (100 000 kr) motsvarar 16,7 % av Rockers högsta lånebelopp (600 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 398 kronor är 2 kronor lägre än genomsnittet (400 kr) för de 26 långivare som tar uppläggningsavgift.
Aviavgift 0 kronor i aviavgift (46 % av alla långivare tar ingen aviavgift).
Trustpilot Ej betygsatt på Trustpilot.

Frågor och svar

Rocker hjälper kunder att hitta lån genom att förhandla mot flera banker samtidigt.
Ja, Rocker har integrerat internationella överföringsfunktioner, vilket gör det möjligt för användare att skicka pengar till utlandet med bekvämlighet och tillförlitlighet.
Genom att ansluta din vanliga bank går det att använda flera funktioner, inklusive budgetverktyg, utgiftsanalys, sparplaner och ekonomisk prognos, för att hjälpa användare att hålla koll på sin privatekonomi.
Rocker erbjuder lojalitetsprogram och belöningsprogram där användare kan få förmåner som lägre räntesatser, ökade kreditgränser och exklusiva erbjudanden baserat på deras användning och engagemang.
Ja, Rocker erbjuder sparkonto med hög ränta.
Rocker

Så funkar Rocker

Rocker är en innovativ plattform som erbjuder unika finansiella tjänster och intelligenta funktioner för att maximera privatpersoners ekonomiska potential. Med en gedigen erfarenhet av att tillhandahålla lån till individer har Rocker kontinuerligt utvidgat sitt tjänsteutbud de senaste åren för att inkludera betalningar, sparande och andra ekonomirelaterade verktyg, vilket gör det enkelt att hålla koll på sin vardagsekonomi.

Genom att använda Rockers revolutionerande lösningar kan användare dra nytta av ett brett spektrum av förmåner och möjligheter. Genom att skapa en sömlös upplevelse strävar Rocker efter att ge privatpersoner möjlighet att få ut mer av sin privatekonomi och uppnå sina finansiella mål på ett effektivt sätt.

Med Rockers lånetjänster kan privatpersoner hitta ett bra samlingslån, få tillgång till nödvändigt kapital för att förverkliga sina drömmar. Genom att erbjuda flexibla och anpassningsbara låneprodukter ger Rocker möjligheten att snabbt och enkelt få tillgång till ekonomiskt stöd, vilket ger en trygghet och möjlighet att genomföra olika projekt.

Förutom lån har Rocker integrerat betalningsfunktioner för att underlätta smidiga transaktioner. Genom enkel och säker betalningsteknologi kan användare enkelt hantera sina utgifter och skapa en sund ekonomisk balans.

Sparande är också en central del av Rockers erbjudande. Med deras innovativa sparverktyg och sparkonto med hög ränta kan användare enkelt sätta upp sparplaner, följa sina framsteg och förverkliga sina ekonomiska mål. Genom att erbjuda verktyg och insikter hjälper Rocker privatpersoner att fatta smarta beslut och maximera avkastningen på sina besparingar.

Rocker strävar efter att göra det enkelt för privatpersoner att hantera sin privatekonomi. Med deras intuitiva och användarvänliga app för lån kan användare enkelt övervaka sina inkomster, utgifter och investeringar. Genom att erbjuda en helhetslösning inom ekonomi ger Rocker privatpersoner möjlighet att ha full kontroll över sin vardagsekonomi på ett bekvämt och effektivt sätt.

Rocker erbjuder en unik uppsättning finansiella tjänster och smarta funktioner som gör det möjligt för privatpersoner att optimera sin privatekonomi. Med deras breda utbud av låneprodukter, betalningsalternativ, sparverktyg och ekonomiövervakning, hjälper Rocker privatpersoner att ta kontroll över sin ekonomiska framtid och uppnå sina mål på ett enkelt och effektivt sätt.

Samlingslån med Rocker

Att ha flera lån och krediter kan vara en belastning på ekonomin och skapa förvirring när det kommer till att hålla koll på olika betalningsdatum och räntesatser. Genom att använda Rockers app går det att hitta ett bra samlingslån som kan vara en smart lösning för att minska dina skulder och få en bättre överblick över din ekonomi.

Rocker erbjuder en proffsig lånemäklare i app som kan hjälpa dig att navigera genom låneerbjudanden och hitta det bästa samlingslånet som passar dina behov.

En av de främsta fördelarna med att använda Rocker är deras expertis och erfarenhet inom lånemarknaden. De har kunskap om olika långivare, deras produkter och villkor. Genom att utnyttja deras kunskap och nätverk kan du få tillgång till låneerbjudanden som du kanske inte skulle ha hittat på egen hand. Rocker kan guida dig genom processen, svara på dina frågor och hjälpa dig att fatta välgrundade beslut./dov

Lägre ränta på samlingslån

Hopbakslån hos Rocker

Genom att agera som en mellanhand kan Rocker hjälpa dig att spela ut olika långivare och förhandla fram bättre erbjudanden vilket sparar dig både tid och pengar.

Varje persons ekonomiska situation är unik, och det är här kan Rocker verkligen kan göra skillnad. Med deras smarta app är det enkelt att själv anpassa lösningar efter dina specifika behov och förutsättningar.

Genom att analysera din ekonomi och bedöma din återbetalningsförmåga kan lånemäklaren skapa en skräddarsydd plan för att hitta det bästa hopbakslånet för dig. Ett bra hopbakslån innebär längre återbetalningstider, lägre räntor eller andra förmåner som passar just din situation.

Inte en lösning för lån med dålig kreditvärdighet

Rocker vänder sig i första hand till privatpersoner med ordnade ekonomiska förhållanden. De använder både UC och Dun Bradstreet och för att låna pengar med dålig kreditvärdighet är det bäst att vända sig till en långivare som specialiserat sig på svårare lån och lån med betalningsanmärkning.

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network