Omstartslån från Svea Ekonomi

2024-04-21
Vi gör det möjligt
Svea
Svea 🔗
För alla tillfällen
Räntegaranti
Amorteringsfri period

Erbjudande

10 000 - 400 000 Kr

Ränta: 5.79 - 25.95 %

Villkor

Inkomstkrav: 180 000 Kr

Ålder: 20 år -

Avgifter

Uppläggning: 395 Kr

Aviavgift: 25 Kr

Vanlig kreditsituation: Vi har räknat på ett lån på 200 000 kr med återbetalningstid på 7 år och rörlig ränta på 7,90 %. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 395 kr och en administrationsavgift för autogiro på 25 kr / månad. Det ger en effektiv ränta på 8,94 %.

Statistik Svea

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 8,94 % (plats 12 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 14,73 % [enheter] lägre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (8,94 %) är 3,15 % [enheter] högre än Sveas lägst annonserade ränta (5,79 %) .
Exempel: Belopp 200 000 kr (plats 3 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 128 813 kr högre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (200 000 kr) motsvarar 50,0 % av Sveas högsta lånebelopp (400 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 395 kronor är 5 kronor lägre än genomsnittet (400 kr) för de 26 långivare som tar uppläggningsavgift.
Aviavgift 25 kronor är 10 kronor lägre än genomsnittet (35 kr) för de 22 långivare som tar uppläggningsavgift.
Trustpilot Ej betygsatt på Trustpilot.

Frågor och svar

Ja, du kan bli kund hos Svea Ekonomi även om du har en anmärkning.
Grundkravet är att ha fyllt 20 år och ha en fast årsinkomst på minst 180 000 kronor.
Garantin innebär att Svea garanterar att du alltid får den bästa effektiva räntan på ditt lån. O du blir erbjuden ett lån av samma typ med en lägre effektiv ränta hos en annan långivare matchar de erbjudandet.
Ja, det är möjligt att lösa in ditt Svealån tidigare utan extra kostnad. Svea Ekonomi tillämpar inte några specifika avgifter för att lösa in lånet i förtid. Det innebär att om du har möjlighet att betala tillbaka hela lånebeloppet innan löptiden är slut, kan du göra det utan några extra kostnader. Detta kan vara fördelaktigt om du vill minska dina räntekostnader över tid.
Ja, Svea Ekonomi erbjuder lån som är speciellt utformade för företagare och egenföretagare.
Normalt sett är omstartslån avsedda för att hjälpa individer att samla sina skulder och komma på rätt köl ekonomiskt. Det är osannolikt att omstartslån skulle användas för att finansiera kommersiella projekt som att öppna ett kafé. Det är bättre att utforska andra finansieringsalternativ som är specifikt utformade för företag.
Vanligtvis kräver omstartslån att du har en stabil inkomst för att kunna betala tillbaka lånet. Att vara arbetslös och sakna inkomst kan vara en utmaning när det gäller att kvalificera sig för omstartslån. Det kan vara mer fördelaktigt att utforska andra ekonomiska stödprogram eller ta kontakt med myndigheter som kan ge dig råd om din specifika situation.
Omstartslån är normalt avsedda för att hjälpa till med att rensa upp bland gamla skulder och ekonomisk omstart, snarare än för att finansiera reseaktiviteter. Det finns vanliga blancolån som är mer lämpade för att täcka kostnaderna för dina resor. Det är alltid bäst att undersöka specifika låneprogram som är utformade för att möta dina resebehov.
Svea Ekonomi

Svealånet

Svealånet är ett blancolån på 10 000 – 400 000 kr som inte kräver någon säkerhet. Det går att ansöka om ett lån dygnet runt via webbplatsen och det är fritt att disponera pengarna som man själv vill. Svealånet ger möjligheter att tidigarelägga inköp och upplevelser som annars hade fått vänta på många års idogt gnetande och sparande.

Sverigelånet kan användas för att att köpa möbler till hemmet, en resa till ett exotiskt land eller för att bli av med andra dyrare och sämre lån.

Genom att  samla lån hos Svea går det att få lägre ränta och månadskostnad genom att man blir av med dyra och dåliga lån och krediter. Räntan som erbjuds baseras på uppgifterna i kreditupplysningen och ligger på 6,90 – 25,95% med en återbetalningstid på 2 – 15 år.

Svealånet är ett blancolån

Svealånet är en av många olika låneprodukter från Svea Ekonomi med ungefär samma ansökningsprocess. Fyll i det digitala formuläret på webbplatsen och börja med att välja lånebelopp, återbetalningstid samt om du vill utnyttja möjligheten till amorteringsfria månader. Efter det efterfrågas ett antal grunduppgifter om dig själv och din privatekonomi som måste fyllas i.

Efter att du lämnat samtliga uppgifter och klickat på knappen inhämtas uppgifter ur offentliga dataregister genom att en så kallad kreditupplysning.

Om lånet beviljas får du lånebesked direkt på skärmen och kan skriva under med din e-legitimation.

Svealånet är ett blancolån från Svea Ekonomi.

Typer av lån som erbjuds

Svea Bank erbjuder ett antal olika typer av lån till privatpersoner. Dessa inkluderar:

Privatlån: Ett privatlån är ett lån som kan användas för olika ändamål, till exempel att finansiera en resa eller renovera hemmet. Detta lån har oftast en fast ränta och en fast återbetalningstid.

Billån: Ett billån är ett lån som kan användas för att köpa en bil. Detta lån har oftast en ränta som är lägre än för ett privatlån och en längre återbetalningstid.

Renoveringslån: Ett renoveringslån kan användas för att finansiera renoveringar eller ombyggnader av hemmet. Detta lån har oftast en fast ränta och en längre återbetalningstid än ett privatlån.

Samlingslån: Ett samlingslån är ett lån som används för att samla flera mindre lån eller krediter till ett enda lån. Detta lån har oftast en lägre ränta än de mindre lånen och kan göra det enklare att hantera ekonomin.

Villkor och krav

För att ansöka om ett lån från Svea Bank måste du uppfylla vissa krav. Du måste vara minst 18 år gammal, ha en fast inkomst och inte ha några betalningsanmärkningar. Beroende på vilken typ av lån du ansöker om kan det finnas ytterligare krav, till exempel att bilen du köper måste vara nyare än ett visst antal år eller att du måste ha ägt ditt hem under en viss tid.

Villkoren för varje lån kan variera beroende på dina personliga förutsättningar och önskemål. Räntan beror till exempel på din kreditvärdighet och återbetalningstiden kan variera från ett par år till upp till 15 år, beroende på vilken typ av lån du ansöker om. Det är viktigt att läsa igenom villkoren noga innan du ansöker om ett lån, så att du förstår vad som krävs och vilka kostnader som är involverade.

Svealånet från Svea Ekonomi är ett lån som erbjuds till privatpersoner för att finansiera större inköp eller betala av tidigare skulder. Det är ett av de mest populära lånealternativen på marknaden idag, med konkurrenskraftiga räntor och flexibla villkor. I denna artikel kommer vi att titta närmare på vad Svealånet är, vilka villkor och krav som gäller, och hur man ansöker om lånet.

Vad är Svealånet?

Svealånet är ett blancolån, vilket innebär att det inte kräver någon säkerhet. Detta gör det enklare för många att ansöka om lånet eftersom de inte behöver erbjuda någon tillgång som säkerhet. Lånet kan användas till olika ändamål, såsom att renovera hemmet, köpa en bil eller betala av tidigare skulder.

Villkor och krav

För att ansöka om Svealånet måste du uppfylla vissa krav. Du måste vara minst 18 år gammal, ha en fast inkomst och inte ha några betalningsanmärkningar. Du måste också ha varit bosatt i Sverige i minst ett år och ha ett svenskt personnummer.

Villkoren för Svealånet varierar beroende på dina personliga förutsättningar och önskemål. Räntan på lånet beror på din kreditvärdighet och återbetalningstiden kan variera från ett par år upp till 15 år. Du kan ansöka om att låna upp till 500 000 kronor med Svealånet, vilket gör det till ett lämpligt alternativ för större inköp eller betalning av högre skulder.

Ansökningsprocessen

För att ansöka om Svealånet behöver du besöka Svea Ekonomis webbplats och fylla i en ansökan. Du behöver ange dina personliga uppgifter, inklusive din inkomst och dina utgifter, för att bedöma din kreditvärdighet och bestämma om du är berättigad till lånet.

Efter att ha skickat in din ansökan kommer Svea Ekonomi att göra en kreditupplysning för att bedöma din kreditvärdighet och fastställa vilken ränta du är berättigad till. Om din ansökan godkänns kommer du att få en offert med villkor och ränta som du kan godkänna eller avböja. Om du godkänner offerten kommer pengarna att sättas in på ditt konto inom några dagar.

Fördelar med Svealånet

Svealånet från Svea Ekonomi är ett populärt blancolån som erbjuds till privatpersoner för att finansiera olika ändamål, såsom att renovera hemmet, köpa en bil eller betala av tidigare skulder. Svealånet har flera fördelar som gör det till ett attraktivt alternativ för den som behöver låna pengar. I denna artikel kommer vi att titta närmare på några av de främsta fördelarna med Svealånet.

Ingen säkerhet krävs

En av de främsta fördelarna med Svealånet är att det inte kräver någon säkerhet. Detta innebär att du inte behöver erbjuda någon tillgång som säkerhet för att få lånet. Detta gör det enklare för många att ansöka om lånet eftersom de inte behöver oroa sig för att förlora någon tillgång om de inte kan betala tillbaka lånet i tid.

Flexibla villkor

Svealånet erbjuder också flexibla villkor som gör det möjligt för dig att anpassa lånet efter dina behov och önskemål. Du kan välja en återbetalningstid som passar din ekonomiska situation, från ett par år upp till 15 år. Räntan på lånet beror på din kreditvärdighet och återbetalningstiden, så du kan välja de villkor som passar dig bäst.

Låna upp till 500 000 kronor

Med Svealånet kan du låna upp till 500 000 kronor, vilket gör det till ett lämpligt alternativ för större inköp eller betalning av högre skulder. Du behöver inte ansöka om flera olika lån för att finansiera olika inköp eller skulder, utan kan istället få ett större lån som täcker alla dina behov.

Snabb och enkel ansökningsprocess

Att ansöka om Svealånet är en snabb och enkel process. Du behöver besöka Svea Ekonomis webbplats och fylla i en ansökan. Du behöver ange dina personliga uppgifter, inklusive din inkomst och dina utgifter, för att bedöma din kreditvärdighet och bestämma om du är berättigad till lånet.

Efter att ha skickat in din ansökan kommer Svea Ekonomi att göra en kreditupplysning och skicka en offert med villkor och ränta som du kan godkänna eller avböja. Om du godkänner offerten kommer pengarna att sättas in på ditt konto inom några dagar.

Låna utan dolda avgifter

Svealånet har inga dolda avgifter eller extra kostnader som du behöver betala. Du behöver bara betala den ränta som du har kommit överens om i låneavtalet och ingenting mer. Detta gör det enklare för dig att planera din återbetalning och undvika oväntade kostnader.</

Utbetalning Svea

Pengarna sätts in på kontot inom några dagar efter att lånet blivit beviljat.

Omstartslån från Svea ekonomi – Svealånet.

Svea Ekonomi är banken som erbjuder Svealånet, bolån och omstartslån som nästan alla svenskar med en fast inkomst kan söka.

De ger ut privatlån och det går att låna från 10 000 kronor – högst går det att med Sveas blancolån att låna 400 000 kronor men de har även bolån upp till 7,5 miljoner. Betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder hos Svea.

Svea Ekonomi erbjuder lån till privatpersoner från 2 000 upp till 400 000 kr utan säkerhet. Lånet kan till exempel användas till oförutsedda utgifter eller för att samla dyra smålån och krediter i ett bättre och billigare hopbakslån.

Det är enkelt att ansöka om att få låna pengar med låg ränta på Sveas hemsida och pengarna sätts in på kontot några dagar efter att lånet blivit beviljat.

Du får enkelt överblick över lånet och kan se din aktuella skuld på webbplatsen. Där går det att se gjorda avbetalningar och övrig information under ”Mina Sidor”.

Räntegaranti

Har du blivit erbjuden ett lån med lägre ränta hos en annan långivare? Med ett lån hos Svea Ekonomi har du i avtalet en räntegaranti  som innebär att du alltid kan vara säker på att ha  marknadens lägsta effektiva ränta och därmed det billigaste lånet. Räntegarantin innebär att om du mot förmodan blir erbjuden lägre ränta hos en annan långivare kommer de att matcha sin ränta och sänka din ränta till samma nivå.

En kreditprofil skapas automatiskt genom att alla datauppgifter beräknas och ett individuellt erbjudande tas fram med en ränta från 6,9% – 25,95%. En ränta på denna nivå är betydligt lägre än om du istället skulle ta ett snabblån.

Svea lån med betalningsanmärkning

Hos Svea Ekonomi är det möjligt att få låna pengar trots betalningsanmärkning – det behöver inte vara ett hinder. Oavsett om du behöver renovera hemma eller vill samla dyra smålån och krediter kan Svea Ekonomi ställa upp och hjälpa till.

När anmärkning inte hindrar ett bolån

Bolån kan sökas av alla som har en inkomst över 120 000 kronor om året.

Med en medsökande ökar chansen.

Betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder.

Svea lån med anmärkning

Om du har fast inkomst görs en bedömning av nuvarande och framtida betalningsförmåga.

Om andra låntagare har sagt nej, prova Svea Ekonomi.

Hos Svea Ekonomi går det att låna pengar även med låg kreditvärdighet. Hos storbankerna är det svårt (nästan omöjligt) att få lån med dålig kreditvärdighet till följd av en eller flera betalningsanmärkningar. Hos Svea Ekonomi behöver inte det vara ett problem.

Svea Ekonomin ser till helheten och kundens betalningsförmåga kan därför värderas upp jämfört med traditionella kreditvärderingsmetoder. Hos Svea Ekonomi går det att låna pengar med låg kreditvärdighet.

Specialist på omstartslån

Svea Ekonomi är specialiserade på samlingslån som de kallar omstartslån. Det är en lånelösning som gör det möjligt att samla alla krediter.När ett omstartslån beviljats kommer Svea Ekonomi att göra arbetet med att betala tillbaks alla gamla dåliga lån för kundens räkning. Eventuellt överskjutande belopp efter att alla gamla lån är lösta sätts in på kundens bankkonto.

Har bra erbjudanden för Skuldfinansiering / Hopbakslån

Den som sitter fast i en skuldfälla kan få hjälp att ta sig ur den onda cirkeln. Så om du har skulder hos kronofogdemyndigheten, flera betalningsanmärkningar eller problem med inkassoskulder kan du vända sig till Svea för hjälp med skuldfinansiering.

De kan göra en översyn av din ekonomi och kanske hjälpa till med att samla alla lån till ett enda och i ett slag förbättra sin ekonomiska situation.

Svea Ekonomi tar hand om kontakten med alla fordringsägare, löser skulderna, fixar ett hopbakslån och hjälper kunden till en nystart.

Många olika lånelösningar

Svea Ekonomi erbjuder flera lånelösningar anpassade till olika situationer i livet.

  • Konsumentlånet: detta är ett vanligt blancolån utan säkerhet. Här kan du ansöka om ett lån på mellan 10 000 kr och 400 000 kr men bara 200 000 kr om det inte finns någon medsökande.
  • Omstartslånet: detta är ett lån där du kan samla alla dåliga lån och krediter till ett billigare och bättre. Låna från 16 000 kr till 400 000 kr.
  • Bolån: detta är ett vanligt bolån som tas ett bostadsköp. Skillnaden med andra aktörer är att det kan beviljas även med betalningsanmärkningar. Låna från 50 000 kr till 7,5 miljoner kr.
  • Skuldfinansiering: detta är ett lån som används för lösa flera skulder eller en skuld hos Kronofogden.

Betalskydd

Med Sveas betalskydd kan du försäkra dig mot oförutsedda händelser och vara säker på att lånet alltid betalas oavsett vad som händer. Betalskyddet är till för att ge  dig och din familj utökad trygghet vid ofrivillig arbetslöshet eller sjukdom. Om en sådan situation infinner sig går försäkringen in o betalar månadskostnaden för lånet med  upp till 9 000 kr per månad i upp till 12 månader. I betalskyddet ingår ett livskydd som löser kvarstående skulder på upp till 400 000 kr vid dödsfall.

Amorteringsfri period

Svea Ekonomi erbjuder även att man kan låna amorteringsfritt under 0, 3, 6 eller 12 månader. Under den amorteringsfria perioden betalar man då enbart räntan på lånet.

Erbjuder 12 månader amorteringsfritt

Det går att få en amorteringsfri period på upp till 12 månader. Det innebär att låntagaren under en period enbart betalar ränta på ditt lån. När den amorteringsfria tiden löpt ut aviseras ränta och amortering enligt lånevillkoren.

Mer om Svea Ekonomi

Finansbolaget Svea Ekonomi grundades 1981. och är en europeisk finanskoncern med verksamhet i Skandinavien, Sverige, Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Nederländerna, Schweiz, Österrike och Tyskland. De erbjuder administrativa och finansiella lösningar företag samt in- och utlåning till privatpersoner.Koncernens vision är att bli en ledande finansiell aktör i Europa. Vägen dit är att genom personlig service erbjuda effektiva och kundanpassade finansiella tjänster. Ledorden i verksamheten är; Engagemang, Kompetens och Handlingskraft.

Det är en trygg och erfaren långivare med lång branscherfarenhet och kan hitta ett en lösning som passar de flesta.

Svea Ekonomi står under Finansinspektionens tillsyn

Kundservice och öppettider

Svea Ekonomis kundservice kan kontaktas via e-post eller telefon alla vardagar mellan 09:00 och 16:30. Växeln är har lunchstängt mellan 12:00 och 13:00 och är stängd under helger.

Svealånet

Svealånet

Svea Ekonomi AB

Evenemangsgatan 31

SE-169 81 Solna

Telefon: 08 735 90 00

Närstående företag

Lån & Svea Inkasso

Svea Ekonomi artiklar och tips om lån

Svea Ekonomi Facebook

Svea Ekonomi – Svealånet

Redaktionen

Claes Bengtsson

Claes Bengtsson guidar våra besökare till optimala beslut. Claes utbildning kombinerat med praktisk erfarenhet garanterar kvalificerad rådgivning.

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network