Goodcash schyssta villkor på snabblån

2024-07-15
Låna trots anmärkning
GoodCash
GoodCash 🔗
Inga uppstartsavgifter
OK med anmärkning
Lös ut lånet tidigare

Erbjudande

10 000 - 50 000 Kr

Ränta: 25.74 %

Villkor

Inkomstkrav: 0 Kr

Ålder: 20 år - 62 år

Avgifter

Uppläggning: 0 Kr

Aviavgift: 0 Kr

Vanlig kreditsituation: Om du lånar 30.000 kronor med en återbetalningstid om 60 månader och följer avtalad plan kommer den effektiva årsräntan att uppgå till 29,00 % och den nominella fasta årsräntan till 25,74 %. Månadskostnaden kommer att vara 894 kronor och du kommer totalt att ha betalat 53.640 kronor (d.v.s. 749 kronor x 60 månader) när lånet är återbetalat. Detta innebär att kostnaden för krediten blir 23.640 kronor.

Statistik Goodcash

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 25,74 % är lägst exempelränta av 41 långivare som uppgett exempelränta. och 2,07 % [enheter] högre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (25,74 %) är samma som den lägst annonserade räntan
Exempel: Belopp 30 000 kr är högst exempelbelopp av 40 långivare som uppgett exempelbelopp. Det genomsnittligt beviljade beloppet är 41 188 kr lägre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (30 000 kr) motsvarar 60,0 % av Goodcashs högsta lånebelopp (50 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 0 kronor i uppläggningsavgift (37 % av alla långivare tar ingen startavgift).
Aviavgift 0 kronor i aviavgift (46 % av alla långivare tar ingen aviavgift).
Trustpilot Ej betygsatt på Trustpilot.

Frågor och svar

GoodCash är en online-plattform som erbjuder kortsiktiga konsumentlån till privatpersoner.
Hos GoodCash kan du låna mellan 10 000 och 50 000 kr.
Återbetalningstiden för GoodCash-lån varierar från 1 till 36 månader.
För att få ett lån från GoodCash måste du vara över 18 år, ha en fast inkomst och vara bosatt i Sverige.
Räntan på GoodCash-lån varierar beroende på lånets storlek och återbetalningstid. Du kan få information om räntan genom att ansöka om ett lån.
Du kan ansöka om ett lån från GoodCash genom att besöka deras webbplats och fylla i en online-ansökan.
Om din låneansökan godkänns kan du förvänta dig att få pengarna inom några dagar.
Om du inte kan betala tillbaka ditt lån i tid kan det leda till extra avgifter och högre räntekostnader. Det är viktigt att du kontaktar GoodCash så snart som möjligt för att diskutera eventuella problem med återbetalning.

Snabblån med schyssta villkor från Goodcash

GOODCASH: Lån utan säkerhet upp till 50 000kr

10 000 kronor50 000 kronor

✓ Max 9 betalningsanmärkningar

Goodcash snabblån  är fritt från avgifter som t.ex. årsavgift eller uppläggningsavgift.

Betala bara ränta för den tid som lånet behövs. De erbjuder generösa villkor och räntan ligger under gränsen för högkostnadskrediter.

Goodcash är ett billigare snabblån även för den som har en betalningsanmärkning.

Räntan drar du av i din deklaration och du kan när som helst välja att betala tillbaka lånet utan extra kostnader.

Fördelar med Goodcash snabblån

  • Betala tillbaks hela skulden när som helst
  • Betalningsanmärkning och gamla utmätningsförsök får finnas
  • Lätt att utöka lån
  • Inga papper behövs – signera med Bank ID
  • Utbetalning dagen efter
Goodcash

Vad har Goodcash för villkor?

  • Minst 20 år (detta år)
  • Högst 62 år
  • Ingen skuld hos kronofogden (anmärkningar kan vara okej)
  • Svenskt personnummer
  • Ej föremål för skuldsanering

Vem kan låna pengar från Goodcash ?

Goodcash ser till kundens framtida betalningsförmåga och därför behöver en betalningsanmärkning inte innebära ett avslag på en ansökan om lån.
Hos vanliga banker är det nästan omöjligt att få låna pengar även om det bara handlar om ett litet misstag.

Trots att alla skulder är betalda ligger en anmärkning kvar i mer än tre år. Det är tuffa villkor och ofta alldeles för hårt.

Alla kan missa en betalning eller hamna i en ekonomisk knipa. Den här långivaren ser till helheten och väger in alla faktorer. Det lätt att söka ett Goodcash snabblån.

Du behöver inte skriva ut några papper utan signerar lånet digitalt med Bank ID.

Goodcash lån med betalningsanmärkning

Att få ett lån trots betalningsanmärkning var förr i tiden omöjligt. Straffet för att slarva med en räkning är hårt, en anmärkning ligger kvar i tre år och om det dyker upp på en kreditupplysning åker ansökan i papperskorgen hos de flesta långivare.

Men det finns många godtagbara förklaringar till att en räkning inte blev betald i tid. Flytt till ny adress, sjukdom eller utlandsresor är några anledningar.

Trots att skulden är betald och det inte finns något skuldsaldo hos kronofogden blir det dock nobben hos banken. Goodcash är specialiserad på mindre privatlån från 10 000 kronor till 50 000 kronor. De gör en individuell bedömning av varje ansökan och kan bevilja lån även till den som har en prick hos fogden.

Den som fyllt 20 år kan göra en kostnadsfri ansökan om ett lån med lägre maxränta än liknande lånelösningar. Ett lån utan säkerhet (blankolån) baseras på låntagarens kreditvärdighet istället för någon typ av säkerheter.

Eftersom denna typ av lån innebär en större risk för långivaren har de högre räntor än lån mot säkerhet som bolån eller billån som är lån med låg ränta.

Risken med att låna ut pengar till personer som bevisligen slarvat med sin privatekonomi är hög. Räntan är hög eftersom de som betalar tillbaks sina lån även indirekt betalar för de som smiter ifrån sitt ansvar.

Ett lån med betalningsanmärkning är aldrig lika bra som vanliga banklån men det går trots det att hitta bättre alternativ än dyra sms lån eller lån från pantbanken.

Goodcash lån med låg kreditvärdighet

GoodCash har en enkel online-ansökningsprocess som gör det lätt för dig att ansöka om ett lån. Allt du behöver göra är att fylla i dina personuppgifter och din inkomst. Därefter kommer GoodCash att utföra en kreditkontroll och bedöma din låneansökan.

Snabb utbetalning

Ett av de stora fördelarna med att låna från GoodCash är att du kan få ditt lån utbetalt snabbt. Normalt sett tar det bara några timmar att få pengarna på ditt bankkonto efter att din ansökan har godkänts.

Flexibilitet

GoodCash erbjuder lån från 1 000 kronor upp till 20 000 kronor, vilket ger dig stor flexibilitet när det gäller hur mycket pengar du behöver låna. Dessutom erbjuder de olika återbetalningstider, vilket gör att du kan välja en plan som passar din ekonomiska situation och din livsstil.

Ingen säkerhet krävs

GoodCash erbjuder lån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver erbjuda någon form av tillgång som säkerhet för ditt lån. Detta gör det enklare för personer utan tillgångar att få lån och kan minska risken för att förlora värdefulla tillgångar om du inte kan betala tillbaka lånet.

Kundsupport

GoodCash har en kundsupport som är tillgänglig via telefon och e-post för att hjälpa dig med alla frågor och bekymmer. De är också transparenta med sina avgifter och villkor, vilket gör det enklare att förstå vad du kommer att betala tillbaka och när.

Ökad kreditvärdighet

Om du betalar tillbaka ditt lån i tid och fullt ut kan det öka din kreditvärdighet och göra det lättare att få lån i framtiden. GoodCash rapporterar till kreditupplysningsföretag, vilket innebär att din betalningshistorik kan bidra till att öka din kreditvärdighet och förbättra din ekonomiska profil.

GoodCash en pålitlig långivare som erbjuder snabba och enkla lån utan säkerhet till personer med lägre kreditvärdighet.

Deras flexibilitet, transparenta villkor och kundsupport kan göra dem till ett bra alternativ för personer som behöver låna pengar snabbt och enkelt.

Goodcash kan erbjuda lån till personer med svag kreditvärdighet eftersom de baserar sin kreditbedömning på framtida betalningsförmåga.

Det finns några långivare som erbjuder särskilt utformade lån för personer med dålig kredit historia men många är onödigt dyra.

För den som behöver låna pengar snabbt trots svag kreditvärdighet till följd av en eller flera betalningsanmärkningar är det viktigt att förstå att lånealternativen är begränsade.

Det finns inga billiga lån men det däremot lån med villkor som är acceptabla. Det gäller alltså att välja det bästa alternativet och Goodcash är ett av dem.

Goodcash Mikrolån

Hos Goodcash går det minst att låna 5000 kronor. Det är ett belopp som faller inom kategorin Mikrolån. Ett mikrolån är ett annat namn på snabblån.

Till skillnad från många andra snabblån är Goodcash lån inte en högkostnadskredit. Ett mikrolån hos Goodcash är billigare än lån hos många snabblåneföretag.

Mikrolån är krediter på mindre belopp. Hos Goodcash behöver det inte vara dyrt att få ett mikrolån.

Goodcash bank ID

Hos Goodcash använder kunden BankID för att digitalt signera lånet.Det gör att handläggningen går mycket då det inte behövs någon korrespondens med pappersdokument som skickas fram och tillbaks via posten.

Goodcash erbjuder marknadsmässiga räntor utan kostsamma avgifter och är måna o m sina kunder.

De har som ambition att lämna besked så fort som möjligt och så fort lånet är godkänt med e-legitimation sker utbetalningen till bankkontot utan dröjsmål.

BankID är det vanligaste digitala legitimationssättet och används av alla svenska Internetbanker och Myndigheter som CSN och Försäkringskassan.

Att ansöka om ett lån med hjälp av bank-id är snabbt, enkelt och tryggt.

BankID går enkelt att beställa gratis hos den ordinarie banken.

Om du inte redan har en e-legitimation är det bara att besöka den egna bankens hemsida och ladda ner den.

Om Goodcash

Goodcash är en långivare som skiljer sig från traditionella låneinstitut genom att de ser till varje individs egna möjligheter att i framtiden kunna betala tillbaks lånet.

Istället för att bara titta på låntagarens historik med eventuella betalningsanmärkningar eller annat negativt ser Goodcash kundens framtida potentiella betalningsförmåga.

Kundservice Goodcash

Telefon: 031 – 755 41 00

Goodcash är bifirma till ett av Sveriges ledande finansbolag Prioritet Finans AB.

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network