Letalån – hittar bra lån

2024-07-19

Annonsören ej aktiv

Letalån.se var en lånemäklare som lär bankerna tävla om att få låna ut pengar till deras klienter genom att erbjuda de mest förmånliga villkoren.

De lånar alltså inte själva ut några pengar. Letalån är en tjänst som hittar långivare som är villiga att erbjuda sina kunder att låna 400 000 kronor med ränta från 3,25 %.

Du får svar inom 5 minuter direkt på deras hemsida.

Så här fungerar letalån.se

För att få ett lån över 30 000 kronor måste dessa villkor uppfyllas;

  • Vara 18 år fyllda
    Folkbokförd och skriven i Sverige
    Fast inkomst från arbete eller pension
    Årsinkomst minst 110 000 kr
    Skuldfri från kronofogden sedan minst 6 månader

För lån under 30 000 kronor

Du kan bli beviljad ett mindre lån om du till exempel arbetar extra timmar, är provanställd eller har ett vikariat. Minsta inkomst är 100 000 kronor.

De många fördelarna med Letalån.se

En förmedlare av lån som Letalån.se är har regelbunden kontakt med en mängd olika långivare, många har du kanske aldrig hört talas om.

Alternativet till att låta en mäklare göra jobbet är att ringa upp dussintals långivare och jämföra deras villkor och priser på egen hand.

Med en mäklare sparar du tid och huvudvärk av att ha att göra med många olika och ofta påstridiga säljare av lån och jämföra olika avtalsvillkor.

Med en mäklare kan du välja bort kreditgivare som du kanske har tidigare erfarenhet av och som du inte vill låna pengar av.

Letalån erbjuder tillgång till fler lån och bättre priser

Vissa långivare arbetar uteslutande med lånemäklare och är helt enkelt inte tillgängliga för att söka lån direkt hos.

Du kanske helt enkelt inte kan ringa vissa långivare för att höra efter om ett lån.

Mäklare får också kunna få specialpriser från långivare på grund av den affärsvolym som genereras vilket gör att du kan få ett lägre pris än vad som annars hade varit möjligt.

Ger möjlighet att spara på avgifter

Det finns flera olika typer av avgifter som kan vara inblandade vid ansökan om ett lån. Det vanligaste är en låneansökningsavgift som kan kosta upp till 1000 kronor.

När du gör en ansökan om ett lån via letalån.se slipper du den avgiften eftersom det är helt gratis att skicka en förfrågan om ett lån.

Letalån.se förmedlar lån mellan långivare och låntagare, men vad är skillnaden mellan att låna direkt och att vända sig till ett kreditmarknadsföretag för att hitta ett lån?

Därför att bankens rådgivare är förhindrad att rekommendera det bästa lånet

Lånerådgivare på en bank eller annat låneinstitut har som arbetsuppgift att rekommendera och ”sälja” de låneprodukter som deras arbetsgivare erbjuder.

Det finns ofta flera olika typer av lån att välja mellan men gemensamt är att de alla kommer från en och samma långivare nämligen den egna arbetsgivaren.

Bankens lånerådgivare är helt enkelt förhindrad att rekommendera några andra lån än de egna.

Lånehandläggaren tar emot din ansökan och arbetar för att hitta ett lån som passar ihop med vad de kan erbjuda.

Om en kreditupplysning ser okej ut får lånet godkänt och kunden blir erbjuden ett av bankens lån.

Då det var gratis att ansöka

För den som behöver ett lån är det gratis att anlita en lånemäklare som letalån.se.De får istället betalt via provision för att föra samman långivare och låntagare. De arbetar vanligtvis med många olika långivare och får betalt för att hitta kunder.

Lånemäklare hittar och utvärderar konsumenter som är intresserade av att ta ett lån och analyserar varje klients ekonomiska situation för att avgöra vilken långivare som passar bäst för kundens behov.

En bra låneförmedlare som letalån.se ser till att kunden blir erbjuden en så låg ränta som möjligt.

Lånemäklare tar ut en avgift för transaktionen och ju bättre affärer de kan ordna för sina uppdragsgivare desto mer får de betalt. Det är därför inte att rekommendera att berätta för en mäklare vilken ränta som kan accepteras – låt dem istället berätta vilka villkor de kan erbjuda.

Letalån.se kan ofta hitta långivare även för personer med betalningsanmärkningar eller andra tveksamheter som får den vanliga banken att dra öronen åt sig.

När du använder en låneförmedlare tas det en kreditupplysning och du får sedan ett antal förslag från olika banker och företag. Sedan är det bara att välja det lån som ger de bästa lånevillkoren som gick att hitta.

Vilka banker kunde jag få ett lån hos genom Letalån?

Leta Lån samarbetade med följande banker och låneinstitut: Avida Finans, Bigbank, Collector, Credento, Forex Bank, Ikano Bank, Konsumentkredit, Marginalen Bank, Med Mera Bank, MoneyGo, MyMoney, Resurs Bank, Santander, SevenDay, SveaDirekt, Swedbank, Villabanken och Wasa Kredit.

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network