Marginalen Bank – låna till det mesta

2024-06-13
Låna 500 000 kr utan säkerhet
Marginalen
Marginalen 🔗
Nöjdaste kunderna
Låna med låg ränta
Omstartslån

Erbjudande

25 000 - 500 000 Kr

Ränta: 4.52 - 19.32 %

Villkor

Inkomstkrav: 200 000 Kr

Ålder: 20 år -

Avgifter

Uppläggning: 250 Kr

Aviavgift: 10 Kr

Vanlig kreditsituation: Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 6,29 %, 5 års löptid (återbetalningstid), uppläggningsavgift på 0 kr och en aviavgift om 10 kr (vid betalning med autogiro) uppgår den effektiva räntan till 6,70 %. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1957 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 117 942 kr. Exemplet som är beräknat 2021-06-28, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Räntan är rörlig och kan variera från 4,52 % - 19,32 %, vilket innebär att effektiva räntan kan variera från 4,66 % - 22,07 %. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

Statistik Marginalen

Statistik (jämför med 41 långivare)

Exempel: Ränta 6,70 % (plats 8 av 41 långivare som uppgett exempelränta) och 16,97 % [enheter] lägre än genomsnittet.
Lägst och beviljad räntaExempelräntan i en vanlig kreditsituation (6,70 %) är 2,18 % [enheter] högre än Marginalens lägst annonserade ränta (4,52 %) .
Exempel: Belopp 100 000 kr (plats 10 av 40 långivare som uppgett exempelbelopp). Det genomsnittligt beviljade beloppet är 28 813 kr högre än genomsnittet för alla lån.
Högst och beviljade beloppBeviljat belopp i en vanlig kreditsituation (100 000 kr) motsvarar 20,0 % av Marginalens högsta lånebelopp (500 000 kr) .
Uppläggning; Avgift 250 kronor är 150 kronor lägre än genomsnittet (400 kr) för de 26 långivare som tar uppläggningsavgift.
Aviavgift 10 kronor är 25 kronor lägre än genomsnittet (35 kr) för de 22 långivare som tar uppläggningsavgift.
Trustpilot 4,0 poäng är 11:e högsta Trustscore av 14 långivare betygsatta på Trustpilot.

Frågor och svar

Marginalen Bank är en digital bank som erbjuder olika finansiella tjänster, inklusive lån och sparande.
Marginalen Bank erbjuder privatlån och omstartslån, med möjlighet till en flexibel amortering.
En flexibel amortering gör det möjligt för låntagaren att anpassa sin återbetalningstakt beroende på sin ekonomiska situation, vilket kan vara särskilt användbart vid oförutsedda händelser som exempelvis arbetslöshet.
Marginalen Banks låneskydd är en försäkring som skyddar låntagaren i händelse av sjukdom, arbetslöshet eller dödsfall. Försäkringen ger en extra trygghet om något oväntat skulle hända.
Marginalen Bank kan erbjuda lån till personer med betalningsanmärkningar vida omstartslånet, men räntan blir högre.
Du kan hantera ditt lån från Marginalen Bank online via bankens digitala plattform, där du kan se ditt återstående lånebelopp, betala av ditt lån och göra ändringar i din återbetalningsplan.
Marginalen Bank

Marginalen privatlån

Med privatlånet från Marginalen Bank får du låna till det mesta – utan säkerhet. Samla ihop småkrediter, köp den där bilen du drömt om eller renovera sommarstugan. Du bestämmer!

Att låna pengar från Marginalen Bank kan vara ett bra alternativ för den som behöver finansiera en större investering, såsom en renovering eller en bil.

Låna av Marginalen Bank

Ett lån från Marginalen Bank är en form av kredit som gör det möjligt för dig att låna pengar för att finansiera en större investering eller betala av tidigare skulder. Du kan ansöka om ett lån på upp till kronor och välja en återbetalningstid på upp till 15 år.

Vad är en flexibel amortering?

En flexibel amortering är en funktion som gör det möjligt för dig att anpassa din återbetalningstakt beroende på din ekonomiska situation. Om du exempelvis får in mer pengar på kontot en månad, kan du välja att betala mer på ditt lån för att minska den totala skulden snabbare.

Vilken ränta kan jag förvänta mig att betala?

Räntan på ditt lån från Marginalen Bank beror på din kreditvärdighet och hur stort lånebelopp du ansöker om. Banken använder en individuell räntesättning, vilket betyder att räntan du betalar är baserad på din unika situation.

Vad är Marginalen Banks låneskydd?

Marginalen Banks låneskydd är en försäkring som skyddar dig om du inte kan betala av ditt lån på grund av sjukdom, arbetslöshet eller dödsfall. Försäkringen ger dig en extra trygghet om något oväntat skulle hända.

Vad är bäst med Marginalen Bank?

Marginalen Banks styrka ligger i deras flexibilitet och deras fokus på att ge kunderna möjligheter att anpassa sina lån efter sin unika situation. Banken har också ett användarvänligt digitalt gränssnitt, vilket gör det enkelt att ansöka om och hantera ditt lån online.

Vad är viktigt att tänka på innan jag ansöker om ett lån från Marginalen Bank?

Innan du ansöker om ett lån från Marginalen Bank, är det viktigt att du har en tydlig plan för hur du kommer att betala av lånet. Du bör också se över din budget för att se till att du har råd att betala av lånet utan att det påverkar din ekonomiska situation negativt. Det kan också vara en bra idé att jämföra olika lån och räntor från olika banker för att hitta det lån som passar dig bäst.

Omstartslån med betalningsanmärkning

Omstartslån med betalningsanmärkning

Att ha betalningsanmärkningar kan vara en utmaning när det kommer till att få tillgång till finansiella tjänster och lån. Många traditionella banker och långivare är ovilliga att ge lån till personer som har dålig kreditvärdighet på grund av betalningsanmärkningar.

Som tur är finns det alternativ tillgängliga för dem som behöver en nystart och möjlighet att återuppbygga sin ekonomi. Ett sådant alternativ är Marginalen Banks omstartslån, som är specifikt utformat för kunder med betalningsanmärkningar.

En andra chans för bättre ekonomi

Marginalen Banks omstartslån erbjuder en andra chans för personer med betalningsanmärkningar att återhämta sig ekonomiskt. Det erkänner att betalningsanmärkningar inte alltid speglar en persons nuvarande ekonomiska förmåga och ger dem möjlighet att bevisa sin återbetalningsförmåga.

Detta kan vara särskilt viktigt för dem som har stött på svåra omständigheter i det förflutna men nu har stabilitet och en vilja att komma tillbaka på rätt spår.

Flexibla lånevillkor

Omstartslånet från Marginalen Bank är ett lån med flexibla låneformer som kan anpassas till den enskilda kundens situation. Banken tar hänsyn till faktorer som inkomst, skuldsättning och betalningsförmåga vid bedömningen av lånet. Detta gör det möjligt för låntagare att få tillgång till nödvändiga medel samtidigt som de får rimliga återbetalningsvillkor.

Flexibiliteten hos omstartslånet gör det möjligt för kunder med betalningsanmärkningar att skapa en hållbar återbetalningsplan och gradvis återhämta sig ekonomiskt.

Kan leda till bättre kreditvärdighet

Ett av de mest fördelaktiga aspekterna med Marginalen Banks omstartslån är att det kan bidra till att förbättra kreditvärdigheten hos kunder med betalningsanmärkningar. Genom att ta lånet och uppfylla sina återbetalningsåtaganden i tid kan låntagaren visa att de är ansvarsfulla och tillförlitliga när det gäller sina ekonomiska åtaganden.

En positiv återbetalningshistorik kan över tid hjälpa till att stärka kreditvärdigheten och öppna dörrar till fler finansiella möjligheter.

Rådgivning och support

Marginalen Bank förstår att varje kunds situation är unik, och därför erbjuder de personlig rådgivning och support under resans väg till återbetalning och en bättre framtida privatekonomi.

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network