Kredit365 – Få lån med anmärkning och betala skulder

2024-06-14

Kredit365 var en svensk långivare som erbjöd snabblån och kreditlösningar till privatpersoner. De tillhandahöll möjligheten att låna mindre summor pengar och erbjöd ofta snabba utbetalningar.

Snabblån som ersätter Kredit365

Snabblån från kredit 365

Kredit 365 var en långivaren specialiserad på små lån till svenska folket – här fick fler möjlighet att låna än hos de vanliga bankerna.

Även den som hade en betalningsanmärkning kunde bli beviljad ett lån.

Det behövde inte vara ett problem vid låneansökan hos Kredit 365.

Kredit 365 inhämtade  en kreditupplysning för samtliga ansökningar och gjorde en individuell bedömning av ärendet.

Om ansökan godkändes sattes pengarna in på angivet konto inom några timmar under ordinarie öppettider, annars dagen efter.

Direktöverföring kunde göras till Swedbank, Nordea samt Handelsbanken.

Nya kunder hos Kredit 365 kunde få låna 1000 kronor, 2000 eller låna 3000 kronor helt utan ränta och avgifter.

Ansökan utan kostnad och få besked direkt på skärmen.

Större lån (upp till 50 000) med betalningsanmärkning  hos samma långivare

Hos Kredit 365 gick det att ansöka om sms lån (mikrolån, snabblån) även med en betalningsanmärkning.

De flesta andra banker och kreditgivare beviljade inte lån för personer med betalningsanmärkning.

Kredit 365 gjorde en kreditbedömning som tog hänsyn till flera faktorer och kunde därför ge  lån med betalningsanmärkning – om skulden är betald.

Den som ansökte hos ett snabblån på Kredit 365s webbplats fick besked direkt på skärmen.

Människor som har råkat få en betalningsanmärkning och därmed drabbats av ett dåligt kreditbetyg är de som oftast behöver lite extra pengar men de är tyvärr de som har det svårast att få ett litet lån godkänt.

Här hjälpte Kredit 365 gärna till.

Det var en långivare som stod under Finansinspektionens tillsyn och som gav godkänt på lån även för personer som haft oturen att få en prick hos kronofogden på grund av en missad betalning.

Lån till kunder med svagt kreditbetyg

Det finns fler än en långivare på marknaden för konsumentkrediter som erbjuder snabba lån även för de som har en betalningsanmärkning.
Frågan är dock vad de olika erbjudandena egentligen innebär?

Att låna med dåligt kreditbetyg innebär en begränsning i både lånets belopp och återbetalningstid.

Denna speciella låneform kostar även mer än vanliga lån.

Alla långivare som lånar ut pengar, vill göra så bara till människor som de tror kommer att ha möjlighet att återbetala.

Detta är även reglerat i svensk lag. Det är inte tillåtet att låna ut pengar om det inte kan göras troligt att låntagaren har förmåga att betala tillbaks lånet.

Kredit 365 kunde erbjuda lån med svag kreditvärdighet baserat på en helhetsbedömning av kundens nuvarande ekonomiska situation men de som har rört till det för mycket får tyvärr avslag även här.

Anmärkning ska inte vara ett hinder

Mikrolån från Kredit 365 var en specialprodukt för kunder med dåligt kreditbetyg men precis som med andra långivare tog de en kreditupplysning och gör en kreditvärdering av alla ansökningar innan de beviljade ett lån.

Det måste göras troligt att kunden kan betala tillbaks lånet oavsett hur dålig kreditvärdering kan tyckas vara. I själva verket, görs detta för att skydda konsumenter från ta på sig lån de inte klarar av.

Vad är kreditvärdering?

Kreditpoäng eller «rating» är en ekonomisk parameter som indikerar en persons ekonomiska status.

En person som har en ’hög kreditvärdighet’ är en person som bankerna gärna lånar ut pengar till eftersom de på pappret inte tycks innebära några framtida problem.

Av erfarenhet vet kreditgivare att en person som har en ’dålig kreditvärdighet’ tenderar att slarva med betalningar och anses därför som en riskabel kund.

En betalningsanmärkning hänger kvar i 3 år och under den tiden är det svårt att få ett lån. 365 hjälper konsumenter som har en tillfälligt låg kreditpoäng och tillfälligt behöver låna pengar.

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network