Lån från Bank Norwegian – Låna pengar från Norge

2024-05-24

Lån från Bank Norwegian var låneprodukter som erbjöds av Bank Norwegian, en norsk bank som även verkade internationellt.

Bank Norwegian erbjöd olika typer av lån, inklusive privatlån och kreditkortslån. Deras låneprodukter kännetecknades ofta av en enkel ansökningsprocess och konkurrenskraftiga räntor.

Bank Norwegian Lån

Lån som ersätter Bank Norwegian

Trustpilot Minbelopp Maxbelopp Ränta från Ränta till Utbetalning Startavgift Aviavgift Upplysning
Lånekoll Direktutbetalning 4.9 10 000 600 000 2,9 26 Direktutbetalning – du slipper vänta 0 0 UC
COOP Låneskydd - 15 000 500 000 4,45 14,95 1-2 bankdagar 0 35 UC
Lendo Ansök på 2 min 4.6 10 000 600 000 4,7 33,75 Beror på långivare 0 0 UC
Rocker Spara tusenlappar - 10 000 600 000 3,45 25,95 Garanterat inom 3 dagar 398 0 UC och Bisnode

Statistik lån med låg ränta

Statistik (antal lån)

Antal lån 4
Snitt Trustpilot 4,8
Lägsta belopp 10 000 Kr
Högsta belopp 600 000 Kr
Snitt exempelbelopp 222 500 Kr
Lägst ränta 2,9 %
Högst ränta 33,8 %
Snitt exempelränta 5,7 %
Startavgift 1 (25 %)
Aviavgift 1 (25 %)
Utan UC 1 (25 %)
Anmärkning OK 2 (50 %)
Högkostnad (0 %)
Låg ålder (-20) 2 (50 %)
Pensionärslån (+65) 2 (50 %)

Räntespann lågräntelån

Lånekoll
COOP
Lendo
Rocker

Låna pengar från Norge?

Bank Norwegian vill ta andelar på den svenska marknaden och låter fler låna pengar med låg ränta genom att förmedla billiga norska lån.

Fyllda 23 år är grundkravet men de ger inga lån med betalningsanmärkningar då får man vända sig till någon annan.

Här kan du enkelt låna 5000 kronor – högst går det att låna 600 000 kronordet är samma ägare som lågprisflyget Norwegian

Bank Norwegian erbjuder lån utan säkerhet från 5 000 kronor till 600 000 kronor.När din låneansökan har blivit beviljad kan du administrera din ansökan på hemsidan.

Här kan du ladda upp eventuella dokument, ändra till högst lånebelopp, ange betalningsinformation för utbetalningen samt signera låneavtalet.

Du får ett erbjudande på en gång och hela ansökningsprocessen kan fullföras på internet. Avtal kan skrivas under elektroniskt med BankID vilket avsevärt förenklar och snabbar upp hela processen.

Fördelar med Norwegian

  • Låg ränta och bra villkor
  • Lånet kan lösas i förtid utan kostnad
  • Valfri återbetalningstid (upp till 15 år)
  • Ansök och få svar direkt på hemsidan

Inga papper att vänta på – signera med BankID/e-legitimation

Hurtig utbetalning av pengar

Utbetalning av lån tar 0 – 2 dagar och pengarna finns efter det på kontot inom 1 – 2 dagar.

Tydliga villkor för att få låna från Norge

För att bli beviljad ett blancolån hos Bank Norwegian måste du uppfylla följande minimikrav;

  • Inga registrerade betalningsanmärkningar
  • Myndig (18 år)
  • Folkbokförd på svensk adress de senaste 36 månaderna
  • Får inte ha en aktiv skuld hos Kronofogden

Bank Norwegian genomför en automatisk kreditvärdering när du skickar in din ansökan. Om du behöver låna pengar med låg kreditvärdighet måste du tyvärr vända dig till en annan långivare.

Låna från Norge

Räntorna på ett norskt lån från Bank Norwegian sätts helt och hållet individuellt och är baserat på en kreditupplysning och ekonomiska förutsättningar. Grundkravet är att vara myndig och ha en minimiinkomst.Att ansöka om ett lån med låg ränta från Norge är busenkelt det är bara att välja belopp och önskad återbetalningstid. Tänk på att räntan är rörlig och alltså kan förändras vid ränteförändringar på kreditmarknaden. Anlita Bank Norwegian för  att låna pengar från Norge.

Samla lån hos med norska Bank Norwegian

Om du har flera dyra lån och krediter som kostar för mycket kan du enkelt få alla gamla lån betala genom att ta ett nytt billigt omstartslån utan säkerhet. Det innebär många fördelar för dig som låntagare att samla lån och bli av med dyra krediter, inte minst ur bankens perspektiv.

Banken ser positivt på att du tar tag i och rensar upp i din privatekonomi eftersom kostnaderna sjunker samband med att du löser och samlar dyrare lån i ett större och bättre med lägre månadskostnad. Bank Norwegian ger dig chansen att samla dina lån och kan erbjuda en förmånlig lösning som stärker din privatekonomi.

Privatlån via Norge – hur får jag använda pengarna?

Ett privatlån, eller ett blancolån är ett lån helt utan säkerhet och det kan användas till precis vad som helst. Det möjliggör en tidigareläggning av inköp och att vi kan komma iväg på en drömsemester utan att först behöva gneta och spara i många år.

Många använder sitt norska lån till att baka ihop och samla andra dyrare lån och krediter i ett större med bättre villkor och lägre ränta. Men det är helt upp till kunden hur pengarna används och det behövs ingen förklaring till vad syftet med lånet är förutom om man ska lösa andra skulder.

En bra norsk kreditlösning

Lån Norge

Om du behöver pengar för att t.ex. lösa en oförutsedd situation, resa bort eller investera i ditt hem kan ett lån från Bank Norwegian vara precis vad du behöver.

Det finns inte längre något behov av att boka möte med en banktjänsteman och förklara varför du behöver ett lån. De kan hjälpa dig att få de pengar du behöver nu snabbt och säkert över webben.

Du kan göra din ansökan från hemmet eller på kontoret när som helst på dygnet.

Erbjudandet gäller lån från 5000 kronor upp till 600 000 kronor till bra villkor. De har enkla lån för alla situationer oavsett hur mycket pengar är det de behöver.

Den största fördelen med att ansöka om lån från Bank Norwegian är att ansökningsprocessen är så mycket lättare än andra långivare.

De behövs bara några grundläggande uppgifter vilket gör processen så mycket snabbare. Det innebär att du får svar direkt och kan sedan logga in på dina privata sidor och signera lånet med e-legitimation.

Där kan du bland annat själv ändra lånebelopp efter behov och meddela till vilket konto lånet skall betalas ut.

Bank Norwegians privatlån och kreditkort

Privatlånet hos Bank Norwegian är betydligt billigare än andra lätta lån och räntan kan konkurrera med de bästa erbjudandena på marknaden. Privatlånet är konkurrenskraftigt jämfört med andra långivare är flexiblare än de flesta med lånebelopp från 5 000 kr till 600 000 kr.

Längsta löptid är hela 15 år.Uppläggningsavgift

5 000 kr – 24 999 kr 0 kr

25 000 kr – 39 999 kr 149 kr

40 000 kr – 600 000 kr 399 kr

Bank Norwegians kreditkort är tänkt att användas för alla typer av inköp och inte bara för flygresenärer hos Norwegian. Förutom räntefri kredit ger kreditkortet cashpoint och bonus på inköp, det kan laddas med en kredit på upp till 100 000 kronor.

Sparkonto

Med ett sparkonto i en norsk bank får du faktiskt ett sparkonto som ger ränta på pengarna. Dessutom är pengarna försäkrade under den norska insättningsgarantin till 2 000 000 SEK.

Mer om Bank Norwegian

Bank Norwegian är en norsk internetbank med huvudkontor i Oslo. Företaget grundades 2007 och ägs av Norwegian Finans Holding ASA.I Sverige etablerades bankverksamhteten 2013, först erbjöds kreditkort och därefter billiga privatlån.

Allt som allt har Bank Norwegian runt 1100 000 kunder runtom i Norden. De har snabbt blivit populära bland svenskar som enkelt vill låna pengar från Norge över nätet.

Hos Bank Norwegian går det att få ett privatlån, skaffa kreditkort och även öppna ett nytt sparkonto. Här kan du låna upp till en summa av 600 000 kr med ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet.

Företaget ägs av det börsnoterade bolaget Norwegian Finans Holding ASA som grundades i Norge i november 2007. Bolagen ingår i samma koncern som flygbolaget med samma namn och de ger tillsammans ut ett gemensamt kreditkort där användaren tjänar cashpoints (bonus) på alla inköp.

Norwegian Bank är en bank enbart för privatpersoner som förutom kreditkort med bonus, privatlån utan säkerhet, förmånliga blancolån, bostadslån och omstartslån.

Bank Norwegian är en norsk bank med inriktning på privatpersoner. De erbjuder bland annat enkla privatlån via internet.

Bankens vision är att med ny teknologi och innovation erbjuda sina kunder de bästa lösningarna för finansiella tjänster över internet.

Dessutom skall kunderna erbjudas marknaden bästa villkor.

Bank Norwegian AS var ett dotterbolag helägt av Norwegian Finans Holding ASA.

Frågor och svar

Genom att fylla i ett elektroniskt formulär på hemsidan som sedan signeras med BankID. Bank-ID skaffar man enkelt från sin nuvarande bank.
Ja, Bank Norwegian erbjuder ett sparkonto som till skillnad från vanliga banker ger ränta på pengarna,
Nej, Bank Norwegian vänder sig bara till privatpersoner. Om du vill låna pengar till ditt företag kan du istället söka ett företagslån hos en annan långivare. Vi har samlat flera kreditgivare inriktade på lån till företagsmarknaden.
Grundkraven är att ha fyllt 23 år och ha varit folkbokförd i Sverige i minst 36 månader. Det går inte att söka om du har betalningsanmärkningar.
Räntan är individuell f n 4,99% - 22,99% och villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett lån på 65 000 kr upplagt på 5 år med exempelräntan 13,99% (effektiv ränta på 15,88%), blir det totala beloppet att betala 91 866 kr, vilket motsvarar 1 531 kr/mån. Lånetid 1-15 år. Max. effektiv ränta 29,27%

Populära lånebelopp

låna 10 000

låna 20 000

låna 50 000

låna 150 000

låna 250 000

låna 500 000

Mer om oss

Ekorapport

Kontakt

Säkerhetspolicy

Villkor

Nyheter

Artiklar

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-24

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network