Inky – Billigt bläck och fakturabetalning

2024-04-24

Inkys HemsidaInky är den pigga uppstickaren på den svenska bläckpatron och toner marknaden. Affärsidén är att vara billigare än konkurrenterna på bläckpatroner och lasertoners genom en effektivare distribution och lägre kostnader. Inkys europeiska leverantörer av kompatibla bläckpatroner och miljöpatroner är ISO-Certifierade vilket garanterar hög och jämn kvalitet.

Mest pengar sparar du på att köpa Inkys produkter från tredjepartstillverkare men de har även låga priser på originalprodukter.

Förutom toner och bläck saluför Inky fotopapper till låga priser samt ett mindre sortiment av elektronikprylar som USB minnen.

Rabattkod Inky?

Inkys erbjudande gäller alla kunder. De använder inte kampanjkoder.

Fördelar med att handla hos Inky

Nykundserbjudande

Nya kunder får köpa en bläckpatron för en krona.

Låga priser och snabb leverans

Tack vare inköp av stora volymer till Inkys kunder i hela Skandinavien kan Inky erbjuda mycket förmånliga priser. En låg fraktkostnad på 39kr oavsett beställningens storlek är det enda som tillkommer.

Smidiga betalningslösningar

Betala mot faktura (20 dagar), bank-/kreditkort eller direktbetalning via Internet från din bank.

Enkelt att beställa

En snygg och lättnavigerad hemsida gör det lätt att hitta rätt bläckpatron eller tonerprodukt.

Garantier och villkor

Inky garanterar att alla varor är felfria vid leverans och att de inte skadar din skrivare. Om du mot förmodan skulle få en felaktig eller defekt produkt ersätts den utan extra kostnader. Som kund hos Inky har man 14 dagars returrätt.

Sammanfattningsvis är det en hel del som gör Inky till ett bra val som bläck och tonerleverantör.

Redaktionen

Stig Eskilsson är skribent och expert inom området för bläckpatroner och toner. Med sin gedigna kunskap och passion för ämnet bidrar han regelbundet med informativa och insiktsfulla artiklar.

Utgivare

Lastoffer Network

[email protected]

© 2003-23

lastoffer.net

DMCA Protected

lastoffer network