Epson Bläckpatroner på nätet ★ Prisjämförelse ★


Patroner

NYKUND: Patroner.se Bläckpatron eller fotopapper 1 krona


Inkclub

NYKUND: Inkclub Handla bläck för 1 krona Störst sortiment, multipack för storförbrukare.


112Ink

112INK Ingen frakt eller andra avgifter


epson-printer

Epson fick uppdraget att utveckla en skrivare till olympiska sommarspelen i Tokyo 1964 och använde sig av sina kunskaper i klocktillverkning för att utveckla bläckstråletekniken. En Epson skrivare har till skillnad från de vanligaste HP och Lexmark skrivarna stationärt skrivarhuvud vilket innebär att tillbehör i form av bläckpatroner därför blir relativt billiga då plastbehållaren endast innehåller bläck och inte har någon elektronik påmonterad.

Innehåll

Beställ och köp bläck till Epson

Här kan du beställa bläckpatroner till Epson en av de tidiga pionjärna i bläckstråleteknik. Epson bläckpatroner skiljer sig från de flesta andra märken av skrivare (Brother, Canon, HP, Dell, Lexmark, Kodak) då tekniken använder sig av vibrationer, i stället för värme för att överföra droppar av bläck från skrivarens skrivhuvud till papperet.

Det går snabbt, det är enkelt och framförallt billigt att köpa bläck på nätet i stället för på stormarknaden. Nästan alla online återförsäljare av skrivartillbehör erbjuder ett fullständigt urval av Epson patroner. Om du söker efter lågpris bläck till Epson finns det inget bättre ställe att göra inköpen på än hos en Internetbutik. Mest sparar du genom att välja kompatibla bläckpatroner. Dessa produkter är inte tillverkade av Epson utan av lågkostnadsfabriker i Asien.

Bläckpatroner till Serie P

P50

Bläckpatroner till Serie PX

PX650 PX700W PX710W PX800W
PX800FW PX810FW

Bläckpatroner till Serie S

S20 S21

Bläckpatroner till Serie SX

SX100 SX105 SX110 SX115
SX200 SX205 SX210 SX215
SX400 SX400WiFi SX405 SX405WiFi
SX410 SX415 SX510W SX515W

Välj skrivarfamilj för övriga Epson

Epson BX
Epson C
Epson CX
Epson D
Epson DX
Epson R
Epson RX
Epson SX
Bläckpatroner Epson

___________________________________________________
epson-patron

Bläckpatroner Epson

Epson kompatibla bläckpatroner kan spara konsumenterna mycket pengar. På den här sajten kan du jämföra priser på bläckpatroner till din Epson skrivare. Vi granskar och jämför återförsäljare av billiga kvalitetsprodukter som ett ekonomiskt alternativ när du behöver köpa bläckpatroner till din skrivare.

Förbrukningsvaror såsom bläckpatroner och papper, kostar mycket mer än den ursprungliga skrivaren. När en bläckstråleskrivare kan kosta 500 kronor och en ny  nästan lika mycket är det inte svårt att räkna ut att byta patroner blir en stor kostnad. När det är möjligt att få motsvarande prestanda och spara pengar på samma gång bör därför du som konsument överväga att köpa kompatibla produkter istället.

Vad är kompatibla patroner?

Kompatibla, även känd som generika är bläck- och tonerkassetter som görs av någon annan tillverkare än märkestillverkare. Kompatibla patroner är till skillnad från miljöpatroner inte renoverade utan helt nya, och de uppfyller samma specifikationer som märkespatronen. Kvaliteten kan dock variera och vi rekommenderar därför endast produkter tillverkade i ISO certifierade fabriker.

Vad är fördelarna med icke original patroner?

Framförallt är priset mycket lägre, dessuom innehåller patronerna ofta mer bläck än motsvarande originalprodukt.

Om Epson

Seiko Epson Corporation

(セイコーエプソン株式会社, Seikō Epuson Kabushiki-gaisha*)

Klocktillverkaren Seiko blev inför Tokyo OS 64’ utvald att sköta den officiella tidtagningen. En nyordning var att alla resultat skulle registreras elektroniskt och Seiko tillverkade därför en skrivare för utskrifter av alla tider. Fyra år senare hade skrivaren utvecklats till en kommersiell produkt – EP-101 (Electronic Printer). Efterföljaren till EP kallades initialt son of EP vilket snart hade kastats om och bildat det nya varumärket – Epson.

Micro Piezo bläckstråleteknik

 

Epsons Piezo teknologi bygger på ett skrivarhuvud i flera lager. Tekniken användes första gången 1993 i bläckstråleskrivaren Epson Stylus 800.

Eftersom bläck i den här typen av bläckstråleskrivare inte hettas upp går det att använda en betydligt större variation av bläckblandningar.

Epson’s skrivarhuvud är stationärt, det är konstruerat för att hålla många år. Separata bläckbehållare för varje färg är en ekonomisk lösning eftersom bara de Epson bläckpatroner som tagit slut behöver bytas ut.

*) Seiko Epson Aktiebolag

 

Så här installerar du en Epson bläckpatron

Top