Brother Bläckpatroner ★ Prisjämförelse ★ Lastoffer Network


Patroner

NYKUND: Patroner.se Bläckpatron eller fotopapper 1 krona


Inkclub

NYKUND: Inkclub Handla bläck för 1 krona Störst sortiment, multipack för storförbrukare.


112Ink

112INK Ingen frakt eller andra avgifter


logo_brother

Innehåll

En skrivare är kanske det viktigaste och mest uppskattade tillbehören du kan köpa till din dator. Den ger dig den fysiska kopian av de dokument som du framställt i ordbehandlingsprogrammet och låter dig skriva ut bilderna från din digitalkamera. Brother erbjuder kvalitetsskrivare till överkomliga priser. Att de säljer skrivare till låga priser betyder dock inte att kvaliteten är sämre än andra dyrare fabrikat. Förutom bläckstråleskrivare erbjuder Brother laserskrivare av olika modeller, funktioner och funktionalitet för både hem och kontor. De flesta skrivare använder bläckpatroner för att framställa text och bilder. Bläckpatronernas främsta fördelar är hög hastighet och tillgänglighet i olika storlekar.

Välj Skrivarfamilj

Bläckpatroner Brother

Det finns vissa faktorer som gör att patroner till Brother står ut från  mängden. Var och en av deras produkter är ett resultat av ett omfattande forsknings-  och utvecklingsarbete och  Brother bläckpatroner är speciellt utformade för att  undvika skada på maskinens skrivarhuvud. För att framställa ett helt färgspektra  med ett fåtal bläckpatroner har patronerna en matchande teknik för att  få skarpa och levande utskrifter. För att göra den grafiska processen lättare  för maskinen används en formel för skrivarbläck, så att rätt  viskositet bibehålls under hela processen. Detta garanterar ett smidigt flöde  av bläck genom skrivarens huvud så att kvaliteten garanters. Genom den unika  tekniken garanteras att det inte sker igensättning och läckage av bläck i  skrivaren. Företaget erbjuder en mängd olika skrivarmodeller. Framförallt uppskattade är  multifunktionsserien som fungerar som en skanner, skrivare och fax – allt i samma maskin.

Brother Manchester HQ

Om Brother

Brother Industries, Ltd. (ブラザー工業株式会社, Burazā Kōgyō Kabushiki-gaisha*)  År 1925 ärvde Japanen Masayoshi Yasui symaskinstillverkaren Yasui Sewing Machine Co och i samband med det ändrade han firmanamn till Yasui Brothers’ Sewing Machine Co. Sedan dess har företaget breddat sin verksamhet till allt från skrivmaskiner till bläckstråleskrivare. Det europeiska europeiska huvudkontor ligger i den klassiska textilindustristaden Manchester. Bakgrunden till det är rötterna i symaskinstillverkning och förvärvandet av Jones Sewing Machine Company (en av världens äldsta tillverkare av symaskiner) 1959. Koncernen är världens största tillverkare av faxar och de lanserade höghastighetsskrivare redan 1971. Brothers populära multifunktionsskrivare använder individuella bläckpatroner vilket är både en ekonomisk och miljövänlig lösning. Produkterna säljs även av andra företag under olika varumärken genom licensavtal.

*) ~Aktiebolag

Nyttiga länkar

Drivrutiner Brother skrivare

Brother

Top