Brother Bläckpatroner på nätet ★ Prisjämförelse ★

logo_brotherEn skrivare är kanske det viktigaste och mest uppskattade tillbehören du kan köpa till din dator. Den ger dig den fysiska kopian av de dokument som du framställt i ordbehandlingsprogrammet och låter dig skriva ut bilderna från din digitalkamera. Brother erbjuder kvalitetsskrivare till överkomliga priser. Att de säljer skrivare till låga priser betyder dock inte att kvaliteten är sämre än andra dyrare fabrikat. Förutom bläckstråleskrivare erbjuder Brother laserskrivare av olika modeller, funktioner och funktionalitet för både hem och kontor. De flesta av Brothers skrivare använder bläckpatroner för att framställa text och bilder. Bläckpatronernas främsta fördelar är hög hastighet och tillgänglighet i olika storlekar.

Butiker som har billiga bläckpatroner till Brother

Patroner

NYKUND: Bläckpatron eller fotopapper 1 krona

Inkclub

NYKUND: Handla bläck för 1 krona Störst sortiment, multipack för storförbrukare.

112Ink

Ingen frakt eller andra avgifter

Bläckpatroner Brother

Det finns vissa faktorer som gör att patroner till Brother står ut från  mängden. Var och en av deras produkter är ett resultat av ett omfattande forsknings-  och utvecklingsarbete och  Brother bläckpatroner är speciellt utformade för att  undvika skada på maskinens skrivarhuvud. För att framställa ett helt färgspektra  med ett fåtal bläckpatroner har Brothers patroner en matchande teknik för att  få skarpa och levande utskrifter. För att göra den grafiska processen lättare  för maskinen har Brother utarbetat en formel för skrivarbläck, så att rätt  viskositet bibehålls under hela processen. Detta garanterar ett smidigt flöde  av bläck genom skrivarens huvud så att kvaliteten garanters. Genom den unika  tekniken garanteras att det inte sker igensättning och läckage av bläck i  skrivaren. Brother erbjuder en mängd olika skrivarmodeller. Framförallt uppskattade är  multifunktionsserien som fungerar som en skanner, skrivare och fax – allt i samma maskin.

Om Brother

Brother Industries, Ltd. (ブラザー工業株式会社, Burazā Kōgyō Kabushiki-gaisha*) Brother Manchester HQ År 1925 ärvde Japanen Masayoshi Yasui symaskinstillverkaren Yasui Sewing Machine Co och i samband med det ändrade han firmanamn till Yasui Brothers’ Sewing Machine Co. Sedan dess har företaget breddat sin verksamhet till allt från skrivmaskiner till bläckstråleskrivare. Europeiska Brother Brothers europeiska huvudkontor ligger i den klassiska textilindustristaden Manchester. Bakgrunden till det är Brothers rötter i symaskinstillverkning och förvärvandet av Jones Sewing Machine Company (en av världens äldsta tillverkare av symaskiner) 1959. Brother är världens största tillverkare av faxar och de lanserade höghastighetsskrivare redan 1971. Brothers populära multifunktionsskrivare använder individuella bläckpatroner vilket är både en ekonomisk och miljövänlig lösning. Brothers produkter säljs även av andra företag under olika varumärken genom licensavtal. *) ~Brother Aktiebolag

 

 

Nyttiga länkar

Drivrutiner Brother skrivare

Brother

Top