Canon Bläckpatroner på nätet ★ Prisjämförelse ★

Patroner

NYKUND: Patroner.se Bläckpatron eller fotopapper 1 krona


Inkclub

NYKUND: Inkclub Handla bläck för 1 krona Störst sortiment, multipack för storförbrukare.


112Ink

112INK Ingen frakt eller andra avgifter


Innehåll

Här kan du beställa bläckpatroner från nätet till din Canon skrivare. Om du vill spara pengar kan du köpa kompatibla patroner eller så kallade miljöpatroner.

Skrivartillverkaren introducerade bubblejet tekniken för bläckstråleskrivare redan 1985, en tid då skrivare var dyra, stora och klumpiga. Produkterna är särskilt populära hos professionella användare och fotografer.

Köpa bläckpatroner

Den stora nackdelen med bläckstråleskrivare att det inte tar lång tid för bläcket att ta slut. Till de flesta skrivare av den här typen medföljer en färg bläckpatron (vissa skrivare kan innehålla en separat färgpatronen för varje färg) och en svart bläckbehållare. Dessa patroner kan ta slut vid olika tidpunkter beroende på vilken typ av utskrifter du gör. Det innebär att du kanske enbart vill köpa en ny bläckpatron av en särskild sort. När skrivarens programvara indikerar att en patron har tagit slut är det dags att öppna skrivaren, leta upp numret på kassetten på framsidans etikett och du är redo att köpa din nya bläckpatron.

Välj Skrivarfamilj

BJ
BJC
i
MultiPass
Pixma
S
Selphy
SmartBase

Bläckpatroner Canon

Canons bläckpatroner anses vara några av de mest prisvärda bläckpatroner som  finns på  skrivarmarknaden idag. Men trots detta kan  patronerna bli en dyr utgift om du låter skrivaren gå varm på en regelbunden  basis. Det enda sättet att spara pengar utan att kompromissa med kvaliteten är  genom att använda kompatibla bläckpatroner till din skrivare. Extra mycket kan du spara om du väljer att jämföra priser och köpa dina bläckpatroner på nätet.

Du behöver inte oroa dig för att kvaliteten ska bli lidande om du väljer  billigare bläckpatroner eftersom de fungerar på samma sätt som de dyrare produkterna.  De kompatibla alternativen för skrivarbläck till Canon fungerar också bra och  har liknande kvalitetskrav för tillverkningen.

Den beprövade erfarenhet av Canons produkter har gjort att en del konsumenter  drar sig för att gå över till billigare alternativ. Det är viktigt att  uppmärksamma att prisnivån på kompatibla bläckpatroner är avsevärt läger och  att utskriftskvaliteten blir klar och tydlig och är så skarp som man kan  förvänta sig av motsvarande original bläckpatroner. Med alla dess egenskaper  kan du lugnt gå över till billigare alternativ och få fortsatt råd med valfritt  antal utskrifter av hög kvalitet!

Det bästa är att du kan framställa billiga utskrifter med garanterad kvalitet. Din  kundnöjdhet bör vara lika hög eller högre (eftersom du betalar ett lägre pris)  och om du gör utskrifter i ditt arbete kan du glädja dig åt att mer pengar blir  över till andra saker.

Om Canon

Canon Inc.

(キヤノン株式会社, Kiyanon Kabushiki Gaisha*)

Canon Logotyp

Ursprunget till dagens Canon går tillbaka till Japan år 1933. Goro Yoshida och hans svåger Saburo Uchida startade då sitt gemensamma företag Kwanon med målsättningen att utveckla en egen kamera. Efter ingående studier av de bästa modellerna som fanns att tillgå kunde de redan ett år senare presentera sin första egna produkt.

 

Bubble InkJet

Vi hoppar fram 40 år i tiden. Canon, nu ett stort multinationellt företag, insåg tidigt potentialen i bläckstråletekniken. De inrättade en forskning och utvecklingsgrupp under andra halvan av 1970-talet och ganska snart hade de uppfunnit ‘bubble jet’ tekniken.

Liksom många andra vetenskapliga upptäckter skedde genombrottet av en slump. Av misstag placerades en lödkolv på nålen till en spruta med bläck – och en bläckstråle sköt iväg. Forskargruppen hade upptäckt att värme kunde användas istället för tryck i canon bläckpatroner för att spraya bläck på papper. Den nya teknologin kunde presenteras 1981.

kyosei

Kyosei

Canons  företagsfilosofi bygger på Kyosei – ett japanskt ord som betyder leva och  arbeta tillsammans för det gemensamma goda – vilket alla anställda på företaget  följer. Kyosei formar Canons målsättning och värderingar, dess sätt att behandla  personalen och bedriva affärsverksamhet.

Filosofin  förkroppsligar företagets mål att bidra till välstånd i världen och lycka för  mänskligheten. Som ett globalt företag med denna filosofi arbetar Canon för att  förverkliga visionen att alla människor, oavsett ras, religion eller kultur,  kan leva och arbeta tillsammans i harmoni. Detta innebär i praktiken att företaget tar ansvar för konsekvenserna av dess verksamhet, respekterar kunder, samhällen  och länder de är verksamma i samt vår naturliga miljö.

*) Canon Aktiebolag

Svenska Canon

Så här installerar du en Canon Bläckpatron

Top