Prisjämförelse
Brother DCP L-3500-Series

WL Tonerkassett gul, 2300 sidor BT247Y ersätter

BT247Y

KOMPATIBEL
Pris: 959 Kr

WL Tonerkassett gul, 2300 sidor BT247Y ersätter

Bra val! Tonerkassett BT247Y ersätter Brother TN247Y och är vårt billigaste alternativ av kvalitetstoner. Den noga utvalda tonerkassetten innehåller minst lika mycket toner som motsvarande originalprodukt.
Patroner.se

Frakt

Frakt 49 kr

Erbjudande

Bläck eller fotopapper 1 krona

Läs mer om Patroner.se

Frågor och svar

Vilka typer av bläckpatroner finns det till Brother DCP L3500Series?

Det finns tre typer av bläckpatroner till Brother DCP L3500Series.

Brother original

Med en bläckpatron tillverkad av Brother säkerställs högsta tänkbara kvalitet.

En kompatibel produkt till Brother DCP L3500Series fungerar på samma sätt som en originalprodukt men har ett lägre pris. Kvaliteten är väldigt nära originalprodukten. För en vanlig användare märks ingen skillnad.

En miljöbläckpatron till Brother DCP L3500Series består helt eller delvis av återanvända delar.

Vilken bläckpatron passar till Brother DCP L3500Series?

Tillverkarens artikelnummer för bläckpatroner som passar till Brother DCP L3500Series

TN243BK
TN243C
TN243M
TN243Y
TN247BK
TN247C
TN247M
TN247Y

Vad kostar bläckpatroner till Brother DCP L3500Series?

En bläckpatron till Brother DCP L3500Series kostar mellan 781 och 1 536 kronor.

Finns det kompatibla bläckpatroner till Brother DCP L3500Series?

Ja, det finns kompatibla produkter till Brother DCP L3500Series att beställa hos: Patroner.se.

Finns det miljöbläckpatroner till Brother DCP L3500Series?

Det finns för tillfället ingen återförsäljare som erbjuder miljövänliga produkter till Brother DCP L3500Series.

Brother DCP L-3500-Series

Brother DCP L-3500-Series är en pålitlig och mångsidig skrivare som är idealisk för både hemma- och kontorsbruk. Med en mängd olika funktioner och förmågor kan DCP serien producera högkvalitativa utskrifter på ett brett utbud av material.

En av de mest imponerande funktionerna hos Brother DCP skrivare är dess höga utskriftshastighet. Skrivarna kan producera upp till 27 sidor per minut (ppm) i svartvitt och 10 ppm i färg, vilket gör dem till en av de snabbaste bläckstråleskrivarna på marknaden. Den här funktionen gör att användare kan slutföra utskriftsjobb snabbt och effektivt, vilket är särskilt användbart i en hektisk arbetsmiljö.

DCP serien är också känd för sin höga utskriftskvalitet. Med en upplösning på upp till 6 000 x 1 200 dpi kan Brother DCP L-3500-Series bläckstråleskrivare producera skarpa och detaljerade utskrifter av både text och bilder. Detta gör skrivarna idealiska för att skriva ut allt från textdokument till färgfotografier.

En annan funktion som användare uppskattar hos Brother DCP skrivare är deras mångsidighet. Skrivarna kan skriva ut på en mängd olika pappersstorlekar och -typer, inklusive kuvert, etiketter, fotopapper och kartong.

Dessutom kan de användas som skanner och kopiatorer, vilket gör dem till ett allt-i-ett-alternativ för användare som behöver mer än bara en skrivare.

En annan fördel med Brother DCP-serien är dess enkelhet att använda. Med enkel installationsprocess och intuitiva användargränssnitt är det lätt att sätta upp och använda skrivaren direkt från lådan. Dessutom är de kompatibla med en mängd olika operativsystem, vilket gör dem till en idealisk skrivare för både Windows- och Mac-användare.

Slutligen är Brother DCP är prisvärda och är i jämförelse med många andra laser- och bläckstråleskrivare på marknaden en idealisk lösning för användare som behöver en pålitlig skrivare med bläckpatroner och toner till ett rimligt pris.

Brother DCP L-3500-Series är en idealisk lösning för både hemma- och kontorsbruk. Med hög utskriftshastighet, hög utskriftskvalitet, mångsidighet och enkel användning är de en pålitlig och effektiv skrivare som kommer att hjälpa dig att slutföra dina utskriftsjobb på ett smidigt och effektivt sätt.

Kontakt

Integritetspolicy

Villkor

© 2003-23

lastoffer network