Färgpatroner till skrivare

Populära nätbutiker


Patroner

NYKUND: Patroner.se Bläckpatron eller fotopapper 1 krona


Inkclub

NYKUND: Inkclub Handla bläck för 1 krona Störst sortiment, multipack för storförbrukare.


112Ink

112INK Ingen frakt eller andra avgifter


cmyHär hittar du erbjudande på färgpatroner från ledande återförsäljare som erbjuder låga priser och förmåner för nya kunder.

Förutsättningen för att du ska kunna rätt färgpatron är att du tänker igenom dina utskriftsbehov innan du köper en ny skrivare så att du väljer ett kostnadseffektivt och praktiskt alternativ. En av de viktigaste faktorerna att tänka på är den typ av färgpatroner som behövs vilket kommer att styra dina framtida inköp och därmed möjligheten att spara på  kostnaden för bläck över tid över tid.

Prisjämförelse Bläckpatroner

Vilken typ av färgpatron behöver du?

Inte alla använder sina skrivare på samma sätt. Vissa användare vill ha lätthet och bekvämlighet med minst antal patroner som möjligt. En del förlitar sig huvudsakligen på svart bläck, medan andra behöver livliga färgutskrifter. Och vissa användare vill bara ha de billigaste färgpatronerna och köper gärna storförpackningar för att spara pengar. Läs nedan för att lära dig att välja mellan olika typerna av bläck du behov och, kanske ännu viktigare, hur du får mest värde ur skrivaren och dess bläck.

Tre-i-ett färgpatroner för enstaka färgutskrifter

Om du gör de flesta av dina utskrifter i svart, är tre-i-ett färgpatroner ett billigt alternativ. Tillsammans med en svart bläckpatron kan en ny skrivare som använder flerfärgspatroner producera skarpa svarta utskrifter och, när du behöver dem, färg utskrifter. Trefärgs patroner innehåller tre färger i en enda patron, vanligen röd, gul och cyan. Färgerna blandas för att producera de nyanser du behöver när du skriver ut. Om du skriver ut alla färger lika ofta är det en bekväm lösning. Tre färgs bläckpatroner är också ett miljövänligt alternativ till flera bläckpatroner. Kort sagt, skrivare som använder en kompositpatron är perfekta för dagliga dokumentutskrifter och enstaka färgdokument.

Enskilda färgpatroner för avancerade utskrifter

Om du kommer att använda din skrivare för frekventa färgutskrifter kan en ny skrivare som använder av individuella färgpatroner vara ditt bästa val. Det gäller särskilt om du skriver ut i enstaka färger då du bara behöver ersätta en individuell patron, vilket minskar kostnader för utskrift på lång sikt. De flesta skrivare med individuella färgbläckpatroner kräver fyra patroner; mer avancerade modeller kan dock ha åtta individuella färgkassetter.

Spara tid och pengar med XL-patroner

Användare som vill ha valuta för deras pengar kan köpa extra stora bläckpatroner. Högavkastningspatroner producerar nästan två tredjedelar mer utskrifter än vanliga medelstora patroner och är perfekta för kontor som skriver ut ett stort antal dokument varje dag. Skrivarbläck med hög kapacitet är ett ”grönt” alternativ. De kan användas flera månader i taget och de sparar också pengar på grund av snittkostnaden per utskrift blir avsevärt lägre.

Spara maximalt på färg med återtillverkade patroner

Nu har du förmodligen fått lite kläm på vilken typ av bläck du behöver för din nya skrivare. Kanske har den halvfulla startpatronen som följde med din nya skrivare redan tagit slut och behöver bytas? Det bästa sättet att minska dina långsiktiga tryckkostnader är genom renoverade bläckpatroner. Miljöbläckpatroner kostar mindre än hälften så mycket som nya men ger nästan samma kvalitet på utskrifter. Patroner är också bra för miljön eftersom de har återanvänts och fyllts på med nytt skrivarbläck. Om alla använde renoverade färgkassetter skulle mängden avfall som hamnar på tippen över hela landet minska drastiskt och vår planet skulle bli en hälsosammare plats att leva på.

Top