Snabblån & SMS lån – Direkt utbetalning

Snabblån 15 minuter

Snabblån med pengarna på kontot inom 15 minuter? Här finns de bästa kreditgivarna för ett litet lån.

Ett litet sms lån kan trots att de ofta får mycket skäll för sina höga kostnader vara värt sitt pris. Ett litet lån kan komma väl till pass och vara till god hjälp i många olika situationer. En räkning kan bli betald i tid, ett köpfynd kan göras och en trevlig utekväll kan göras lite längre än plånboken tillåter.

Frogtail

FROGTAIL: Ansvarsfull kreditgivning

✓ Snabblån upp till 50 000 kronor ✓ Utbetalning till banken redan samma dag.

Goodcash

GOODCASH: Lån utan säkerhet upp till 30 000kr

✓ Låna från 5000 kronor till 30 000 kronor ✓ Betalningsanmärkning och utmätningsförsök inget hinder.

Onea

ONEA: Pengar vid rätt tillfälle

✓ Flexibla lån med valfri avbetalningstid ✓ 500kr – 30 000kr ✓ Utbetalning 15 minuter till Nordeakonton.

Ferratum

FERRATUM: Mer än pengar till alla

✓ Villkor 21 år ✓ E-post, mobilnummer och bankkonto ✓ Första lånet 4000 kronor i 60 dagar helt utan ränta och avgifter

Vivus

VIVUS: Första lånet gratis

✓ Nya kunder lånar upp till 6000 kronor helt räntefritt och utan avgifter ✓ Åldersgräns 18 år

Innehåll

Även personer med dålig kreditvärdighet kan genom denna låneform få tillgång till en liten kreditlina. Genom att ansöka om ett snabbt lån online går det till och med att få utbetalning av lån på helgen. Många svenskar behöver ibland ett akutlån för att lösa kriser.

Det absolut snabbaste sättet att få en insättning av kontanter direkt på kontot är att kunden väljer en långivare som använder samma bank som där kontot finns.

Snabbast utbetalning direkt till kontot

Om det är första gången du behöver ett litet lån finns det flera företag som erbjuder räntefritt lån till nya kunder.

Pengar har en förmåga att rinna iväg snabbare än vi vill. När det tycks extra långt till nästa lön- eller studiemedelsutbetalning kan därför ett litet SMS eller webblån vara precis det som behövs för att fylla på kassan. Små lån är dock ofta dyra och det är därför extra viktigt att du jämför räntor och avgifter.

För den som behöver ett mindre lån på högst några tusen kronor finns det många långivare att vända sig till. Låneprocessen är enkel och okomplicerad. Åldersgränsen är lägre än för vanliga lån det räcker ofta att vara 18år för SMS lån

SMS- och mikrolån är lätta att söka. Det är bara att surfa in på en webbplats och knappa in personnummer och det kontonummer till vilket pengarna skall utbetalas. Besked om du får låna pengar lämnas snabbt och utan några frågor. Dessa lån används som ett akut förskottslån tills nästa utbetalning.

Eftersom mobillån och andra korta lån handlar om ganska små belopp tar långivaren inte så stor risk och det är därför lätt för de flesta att få låna pengar även om man tidigare har slarvat med någon räkning och fått en betalningsanmärkning. Det går alltså ofta att ta ett sms lån trots betalningsanmärkningar.

Hushållens löner och lån

Hushållens löner och lån

Lån och löneutveckling Sedan 1998 har hushållens lån ökat dubbelt så snabbt som inkomsterna. Summan av konsumtions- och bolån var vid utgången av 2018 fem gånger större än för 20 år sedan. I December 2018 uppgick hushållens lån hos svenska monetära finansinstitut (MFI) till 4 000 miljarder kronor. Det är ...
Läs Mer

Lån med utbetalning på helgen – Helglån med snabb utbetalning

Lån med utbetalning på helgen (lördag/söndag)? Om du behöver pengar omedelbart och inte kan vänta tills det blir vardag går det att ta ett snabbt helglån. Flera företag erbjuder enkla lån med utbetalning även på helgdagar. Det finns en efterfrågan från många konsumenter på lånetjänster som fungerar oavsett veckodag, även ...
Läs Mer

Smslån utan ränta – Räntefritt snabblån utan avgift

Smslån utan ränta; Många sms-, mobil-, snabblåneföretag erbjuder räntefria lån till nya kunder. Det finns många aktörer som vill låna ut pengar och genom att komma med ett generöst erbjudande vill de locka till sig nya kunder. Att låna utan ränta eller avgift är naturligtvis så förmånligt som det kan ...
Läs Mer

pengar

Att tänka på innan du tar ett sms lån

Så du behöver kontanter akut och funderar på ett ansöka om ett litet lån för att få tag på pengar snabbt? Även om du behöver ett akut lån och väljer att ta ett sms lån finns det ingen anledning att inte välja det bästa och billigaste lånet. Det finns så många företag på Internet att du kanske blir förvirrad. Det gäller nu att hitta en långivare som är tillförlitlig och trovärdig. Det finns många faktorer som måste bedömas vid valet av sms långivare och här är några av dem;

Ränta: Detta är förmodligen en av de viktigaste faktorerna för vad minilånet kommer att kosta dig. Ett snabblån har mycket högre ränta än ett vanligt blankolån på grund av sin utformning och risk för långivaren (ofta tas ingen kreditupplysning). Räntesatsen varierar väldigt mycket och därmed finns det en hel del pengar att spara på att hitta en långivare som kan erbjuda dig den lägsta räntan. Det är viktigt att skilja på effektiv ränta (ränta per år) och absolut ränta.

Långivare: För detta kan du fråga vänner och familj som kanske själva har tagit ett sms lån eller så kan du söka efter information på Internet. Du kan också kolla på olika varningslistor för att försäkra dig om att smslångivaren är seriös. Genom vår hemsida hittar du pålitliga och erkänt kvalificerade långivare.

Återbetalningsvillkor: En viktig regel för korta och dyra lån är att du bara ska låna det belopp som du är säker på att du kan betala tillbaka nästa gång du får lön eller pengar på annat sätt. När du väljer en långivare för snabba pengar måste du se till att alla de villkor som anges i lånevillkoren är tydliga och att det inte finns några dolda avgifter. Du bör också vara fullt införstådd i när lånet skall betalas tillbaka och vilka eventuella avgifter som kan uppkomma i samband med försenade betalningar.

Säkerhet: När du ansöker om ett sms lån online se till att långivaren genomför helt säkra och bevakade transaktioner och hanterar dina personuppgifter diskret.

Trygghet: Titta efter konsumentkreditföretagens logga så kan du känna dig trygg med att långivaren följer spelreglerna och är seriös.

Skuldfälla Artikel

Låna 500 kronor. Går det att få ett lån på en femhundring?

Låna 500 kronor? För att kunna ta ett banklån på en femhundring får vi gå tillbaks hundra år i tiden. Bara för några år sedan skulle de flesta tycka att ett så litet lån kan det väl bara inte vara möjligt att ta? Snabba internetbaserade betalningslösningar har sänkt hanteringskostnaden för ...
Läs Mer

Låna en mindre summa på Internet med rask utbetalning

Att be om att få låna en mindre summa kan upplevas som pinsamt. Som tur är finns det kreditgivare som specialicerat sig på väldigt små lån. Synonymer på lån på mindre summor är nästan lika många som det finns företag i branschen; Snabblån, mobillån, mikrolån, telefonlån, kortlån, internetlån, webblån etc ...
Läs Mer

Allt du behöver veta om smslån – Hur får man ett SMS lån?

Ett sms lån är ett litet lån för att täcka utgifter fram till nästa löning, det är tänkt att vara tillfälligt och för en kort period. Hos Lånet.com kan du hitta sajter på nätet som ger dig besked nästan direkt om de kan låna ut pengar. I de flesta fall ...
Läs Mer

Lån med dålig kreditvärdighet

De flesta råkar någon gång ut för att pengarna tar slut och att man behöver låna pengar snabbt. Det är knappast något att skämmas för. Det går aldrig att förutse allt som händer. En oväntad räkning eller en inbjudan till en fest som man inte kan tacka nej till. Vad gör man om man inte har råd?

Snabba Cash

Bäst är såklart om man kan avstå eller skjuta på en räkning men ibland går det inte. Idag behöver man inte ringa runt till släkt och vänner för att ordna snabba cash genom ett litet mikrolån. Det räcker med att göra en enkel låneansökan om ett lån på nätet och vips har man slantarna på sitt konto och kan rädda sig ur knipan.

Enkelt och snabbt är mottot för alla låneföretag som erbjuder snabblån men den snabba servicen har givetvis ett pris. Det är ganska dyrt att ta den här typen av lån och det gäller därför att planera så att det finns pengar att betala när räkningen kommer så att man inte får mer problem än man hade innan.

Hur får man ett snabbt lån online?

Snabb lån är tillgängliga genom olika långivare online. Hos många långivare kan du påskynda processen genom att fylla i din ansökan på deras webbplats. Formuläret skickas in och bearbetas av ett datorprogram omedelbart och beslutet är tillbaka på nolltid – ibland tar det mindre än 1 minut. När du blivit godkänd sätts dina pengar in på ditt bankkonto.

Automatisk ansökan snabblån

Varför är Internet ett snabbt sätt att få ett lån?

Varje onödigt steg tas bort när du ansöker om ett lån online. Från att slippa uppsöka en bank och tala med bankpersonal till att vänta i telefonköer. Det behövs ingen intervju och inga förklaringar till vad du ska använda pengarna till. Det är heller ingen väntetid för att få pengarna – det är knappt en fördröjning att tala om eftersom ett smslån ofta betalas ut direkt till kundens konto. På konsumentguiden Lastoffer kan du jämföra lån och hitta lånerbjudanden så att du kan välja ett som passar dig bäst efter behov och förutsättningar. De flesta som behöver ett snabbt lån vill se pengarna i handen direkt och inte vänta i flera dagar. För att tillgodo se behovet av små korta krediter har många företag startat upp online för att tillgodose de kunder som har ett brådskande behov av medel.

Hur fungerar snabblån?

Snabblån som erbjuds online använder avancerade digitala system och datorprogram för att kunna bevilja lån helt automatiskt och utan väntetider. I dag kan konsumenter låna med mobilen och skriva under lånet helt digitalt på webbplatser som erbjuder lån med bankid. Långivarens hemsida låter dig välja hur mycket du vill låna, hur lång tid du behöver lånet och hur stora avbetalningar du vill göra.

Efter att du lämnat uppgifter om dina önskemål i det digitala formuläret körs uppgifterna mot olika databaser och sedan ger systemet ett beslut om att godkänna utbetalningen.

Du kommer oftast att kunna hålla reda på betalningsdatum via webbplats eller e-postuppdateringar. Bäst är att lägga in en betalningsorder hos din internetbank så att återbetalningen inte blir för sen. När du tar ett snabblån se till att du aldrig missar en betalning – det kan bli dyrt.

Externa länkar

Finansinspektionen: Varningslistan

Wikipedia: Effektiv ränta

Sms lån med omedelbar utbetalning

smslanSms lån med omedelbar utbetalning är det mest bekväma sättet att enkelt övervinna kortsiktiga finansiella kriser. Sådana lån kommer att hjälpa dig genom att generera omedelbara kontanter när du behöver dem akut. Du behöver inte avsätta någon typ av säkerhet för att låna pengar eftersom sms lån med omedelbar utbetalning är lån utan säkerhet. Den positiva aspekten av sms lån med omedelbar utbetalning är att människor med dålig kreditvärdighet är också berättigade dessa lån.

Människor som har gått i konkurs, har skulder, eller bara har låg kreditvärdighet kan också ansöka om sms lån för att hantera sina finansiella motgångar. Även om du inte kan betala tillbaka lånet i tid, har du möjlighet att förlänga lånet genom att betala några extra avgifter till långivaren. Denna avgift för att förlänga återbetalningstiden på lånet varierar från 200 kr till 1000 kr beroende på lånebeloppet och långivaren.

Generellt är återbetalningstiden för sms lån 30 dagar. Du kan få förlängning med att återbetala lånet endast två gånger. Och efter det får långivaren vidta rättsliga åtgärder mot låntagaren för att återfå det utlånade sms lånebeloppet. Som vi alla vet, har kortfristiga lån alltid höga avgifter och kräver inte någon kreditupplysning. Du kan ansöka om sms lån med mobilen och när din låneansökan godkänns, kommer lånebeloppet att överföras till ditt personliga lönekonto inom ett par timmar. Långivaren skall hålla din personliga information som du lämnar i ansökan ytterst konfidentiell. Det lånebelopp som du kan bli beviljad beror på din kreditvärdighet och din återbetalnings kapacitet. Din nuvarande inkomst är också en av de faktorer som kan påverka lånebeloppet.

Du kan få ett sms lån som varierar i intervallet 1000 kr till 15000 kr. Du kan be din långivare att dra återbetalnings beloppet automatiskt från ditt personliga lönekonto förutsatt att du är säker på att du kommer att ha tillräckligt med pengar på ditt konto vid tidpunkten för återbetalning. Även om sms lån är ganska lätta att få, bör man vara försiktig väljer sms långivare. Detta för de stora olikheterna i form av räntor, avgifter och regler, återbetalningstiden och villkoren. Man bör välja det lån som finns med den lägsta räntan och lägsta avgiften. Kortfristiga kontant belopp är mycket fördelaktigt när du behöver akut ekonomiskt stöd och nästan alla behöver det för att bekämpa finansiella motgångar. Sms lån är också en av de enklaste sätten att möta dina finansiella behov. Dessa lån kräver ingen kreditupplysning. Detta är ett av de lån som du kan låna utan säkerhet, även om du har dålig kreditvärdighet. Du måste vara minst 18 år med ett personligt kontonummer och en stabil inkomstkälla. Få sms lån från pålitliga långivare som kan ge dig lånebeloppet till dig snarast, enligt dina kontant behov.

Statistik snabblån

Statistik snabblån

I diagrammet ovan visan ärendeutvecklingen av obetalda snabblån hos kronofogdemyndigheten.

Källa: Statistik Snabblån