Snabblån & SMS lån – Direkt utbetalning

Claes BengtssonSuperenkla snabblån med pengarna på kontot inom 15 minuter, var finns dom?

Här har jag samlat de 19 just nu bästa små, snabba lånen.

Ett litet snabblån kan trots att de ofta får mycket skäll vara en välkommen räddare i nöden. Ett litet lån kan komma väl till pass och vara till god hjälp i många olika situationer.

En räkning kan bli betald i tid, ett köpfynd kan göras och en trevlig utekväll kan göras lite längre än plånboken tillåter.

Snabblån

Frogtail FROGTAIL: Ansvarsfull kreditgivning

✓ Låna upp till 50 000 kronor ✓ Utbetalning till banken redan samma dag.

Goodcash GOODCASH: Lån utan säkerhet upp till 30 000kr

✓ Låna från 5000 kronor till 30 000 kronor ✓ Betalningsanmärkning och utmätningsförsök inget hinder.

NANOFLEX: Sveriges smidigaste korttidslån

✓ Låna upp till 10 000 kronor ✓ Snabb hantering ✓

Onea ONEA: Pengar vid rätt tillfälle

✓ Flexibla lån med valfri avbetalningstid ✓ 500kr – 30 000kr ✓ Utbetalning 15 minuter till Nordeakonton.

Ferratum FERRATUM: Mer än pengar till alla

✓ Villkor 21 år ✓ E-post, mobilnummer och bankkonto ✓ Första lånet 4000 kronor i 60 dagar helt utan ränta och avgifter

Vivus VIVUS: Första lånet gratis

✓ Nya kunder lånar upp till 6000 kronor helt räntefritt och utan avgifter ✓ Åldersgräns 18 år

Daypay

✓ Daypay ger svar direkt på skärmen ✓ Ingen UC ✓ Låna upp till 20 000 kr ✓ Direkbetalning till Swedbank och Handelsbanken.

leasyL’EASY: Cashloan

✓ Låna upp till 50 000 kronor ✓ Ränta från 9,9% ✓ Valfri avbetalningstid

Risicum RISICUM: Första lånet upp till 10 000

✓ Ny kund lånar upp till 4000 kronor räntefritt ✓ 18 års gräns ✓ Utbetalning inom 1 timme till Nordea och Handelsbanken

ExpressKredit EXPRESSKREDIT: Snabblån & Mobillån

✓ Låna upp till 8000 kr ✓ Ingen UC ✓ Godkänner betalningsanmärkningar

Everyday EVERYDAY: Som ett kreditkort i mobilen Kreditkortet i mobilen

✓ Få godkänt i förväg✓ Ta ut valfritt belopp 200kr – 15 000kr när som helst.

NÄTLÅN: Låna idag, välj själv när du vill betala tillbaka

✓ Låna från 1000-4000 kronor ✓ Bestäm själv när du vill betala tillbaka

Meddelandelån MEDDELANDELÅN: Sveriges nöjdaste lånekunder

✓ SMS lån utan UC ✓ Direkt utbetalning till Nordea och Handelsbanken

Kortlån KORTLÅN: Korta lån till låga kostnader

✓ Individuell prövning ✓ Samtliga räntor är avdragsgilla

Lånbutiken LÅNBUTIKEN: Första lånet upp till 10 000kr

✓ Identifiera dig med e-leg, mobilabonnemang eller Nordea ✓ Brukslån med lägre ränta än snabblån

Kundfinans KUNDFINANS: Låna upp till 12 000kr, enkelt och flexibelt

✓ Från 18 år ✓ Minsta inkomst 100 000kr ✓ Ny kund lånar upp till 3000 kronor

Mobillån i Sverige MOBILLÅN:Först i Sverige med sms-lån

✓ Låna från 1000 kr till 20 000 kronor i upp till 180 dagar ✓ Enkel och tydlig ansökan

Snabbfinans SNABBFINANS: Små enkla snabblån – när det behövs!

✓ Utbetalning till personligt bankkonto ✓ Låna upp till 9000 kronor och betala tillbaks på 120 dagar

Kredit 365 KREDIT 365: Små lån till svenska folket

✓ Betalningsanmärkning behöver inte vara något problem ✓ SMS Lån upp till 3000 kronor utan ränta eller avgifter

Även personer med dålig kreditvärdighet kan genom denna låneform få tillgång till en liten kreditlina. Genom att ansöka om ett snabbt lån online går det till och med att få utbetalning av lån på helgen. Många svenskar behöver ibland ett akutlån för att lösa kriser.

Det absolut snabbaste sättet att få en insättning av kontanter direkt på kontot är att kunden väljer en långivare som använder samma bank som där kontot finns.

Snabblån direkt utbetalning

Snabblån direkt utbetalning

Snabblån direkt till Nordeakonto

Snabblån direkt till Swedbank

Om det är första gången du behöver ett litet lån finns det flera företag som erbjuder räntefritt lån till nya kunder.

Pengar har en förmåga att rinna iväg snabbare än vi vill. När det tycks extra långt till nästa lön- eller studiemedelsutbetalning kan därför ett litet SMS eller webblån vara precis det som behövs för att fylla på kassan.

Små lån är dock ofta dyra och det är därför extra viktigt att du jämför räntor och avgifter.

SMS lån 18 år

För den som behöver ett mindre lån på högst några tusen kronor finns det många långivare att vända sig till. Låneprocessen är enkel och okomplicerad. Åldersgränsen är lägre än för vanliga lån det räcker ofta att vara 18år för SMS lån

SMS- och mikrolån är lätta att söka. Det är bara att surfa in på en webbplats och knappa in personnummer och det kontonummer till vilket pengarna skall utbetalas. Besked om du får låna pengar lämnas snabbt och utan några frågor. Dessa lån används som ett akut förskottslån tills nästa utbetalning.

Eftersom mobillån och andra korta lån handlar om ganska små belopp tar långivaren inte så stor risk och det är därför lätt för de flesta att få låna pengar även om man tidigare har slarvat med någon räkning och fått en betalningsanmärkning.

Lån med låg scoring

Låna med låg scoring! Scoring (kreditbetyg) påverkar möjligheten att låna pengar. En högre scoring gör det lättare att låna; ju lägre scoring, desto svårare blir det att låna. Lån för skuldsatta Sista chansen lån Låga krav på lån En låg scoring betyder inte att det är omöjligt få ett lån ...
Läs Mer
Hushållens löner och lån

Hushållens löner och lån

Lån och löneutveckling Sedan 1998 har hushållens lån ökat dubbelt så snabbt som inkomsterna. Summan av konsumtions- och bolån var vid utgången av 2018 fem gånger större än för 20 år sedan. I December 2018 uppgick hushållens lån hos svenska monetära finansinstitut (MFI) till 4 000 miljarder kronor. Det är ...
Läs Mer

Lån med utbetalning på helgen – Helglån med snabb utbetalning

Lån med utbetalning på helgen (lördag/söndag)? Om du behöver pengar omedelbart och inte kan vänta tills det blir vardag går det att ta ett snabbt helglån. Flera företag erbjuder enkla lån med utbetalning även på helgdagar. Det finns en efterfrågan från många konsumenter på lånetjänster som fungerar oavsett veckodag, även ...
Läs Mer

SMS Lån

Sms lån

Så du behöver kontanter akut och funderar på ett ansöka om ett litet lån för att få tag på pengar snabbt? Även om du behöver ett akut lån och väljer att ta ett sms lån finns det ingen anledning att inte välja det bästa och billigaste lånet.

Det finns så många företag på Internet att du kanske blir förvirrad. Det gäller nu att hitta en långivare som är tillförlitlig och trovärdig. Det finns många faktorer som måste bedömas vid valet av sms långivare och här är några av dem;

Ränta: Detta är förmodligen en av de viktigaste faktorerna för vad minilånet kommer att kosta dig. Ett snabblån har mycket högre ränta än ett vanligt blankolån på grund av sin utformning och risk för långivaren (ofta tas ingen kreditupplysning).

Räntesatsen varierar väldigt mycket och därmed finns det en hel del pengar att spara på att hitta en långivare som kan erbjuda dig den lägsta räntan. Det är viktigt att skilja på effektiv ränta (ränta per år) och absolut ränta.

Långivare: För detta kan du fråga vänner och familj som kanske själva har tagit ett sms lån eller så kan du söka efter information på Internet. Du kan också kolla på olika varningslistor för att försäkra dig om att smslångivaren är seriös. Genom vår hemsida hittar du pålitliga och erkänt kvalificerade långivare.

Återbetalningsvillkor: En viktig regel för korta och dyra lån är att du bara ska låna det belopp som du är säker på att du kan betala tillbaka nästa gång du får lön eller pengar på annat sätt.

När du väljer en långivare för snabba pengar måste du se till att alla de villkor som anges i lånevillkoren är tydliga och att det inte finns några dolda avgifter. Du bör också vara fullt införstådd i när lånet skall betalas tillbaka och vilka eventuella avgifter som kan uppkomma i samband med försenade betalningar.

Säkerhet: När du ansöker om ett sms lån online se till att långivaren genomför helt säkra och bevakade transaktioner och hanterar dina personuppgifter diskret.

Trygghet: Titta efter konsumentkreditföretagens logga så kan du känna dig trygg med att långivaren följer spelreglerna och är seriös.

Skuldfälla Artikel

Låna 500 kronor. Går det att få ett lån på en femhundring?

Låna 500 kronor? För att kunna ta ett banklån på en femhundring får vi gå tillbaks hundra år i tiden. Bara för några år sedan skulle de flesta tycka att ett så litet lån kan det väl bara inte vara möjligt att ta? Snabba internetbaserade betalningslösningar har sänkt hanteringskostnaden för ...
Läs Mer

Låna en mindre summa på Internet med rask utbetalning

Att be om att få låna en mindre summa kan upplevas som pinsamt. Som tur är finns det kreditgivare som specialicerat sig på väldigt små lån. Synonymer på lån på mindre summor är nästan lika många som det finns företag i branschen; Snabblån, mobillån, mikrolån, telefonlån, kortlån, internetlån, webblån etc ...
Läs Mer

Allt du behöver veta om smslån – Hur får man ett SMS lån?

Ett sms lån är ett litet lån för att täcka utgifter fram till nästa löning, det är tänkt att vara tillfälligt och för en kort period. Hos Lastoffer kan du hitta sajter på nätet som ger dig besked nästan direkt om de kan låna ut pengar. I de flesta fall ...
Läs Mer

Lån med dålig kreditvärdighet

De flesta råkar någon gång ut för att pengarna tar slut och att man behöver låna pengar snabbt. Det är knappast något att skämmas för. Det går aldrig att förutse allt som händer. En oväntad räkning eller en inbjudan till en fest som man inte kan tacka nej till. Vad gör man om man inte har råd?

Snabbt smslån

Bäst är såklart om man kan avstå eller skjuta på en räkning men ibland går det inte. Idag behöver man inte ringa runt till släkt och vänner för att ordna snabba cash genom ett litet mikrolån.

Det räcker med att göra en enkel låneansökan om ett lån på nätet och vips har man slantarna på sitt konto och kan rädda sig ur knipan.

Enkelt och snabbt är mottot för alla låneföretag som erbjuder snabblån men den snabba servicen har givetvis ett pris. Det är ganska dyrt att ta den här typen av lån och det gäller därför att planera så att det finns pengar att betala när räkningen kommer så att man inte får mer problem än man hade innan.

Smslån online

Snabb lån är tillgängliga genom olika långivare online. Hos många långivare kan du påskynda processen genom att fylla i din ansökan på deras webbplats.

Formuläret skickas in och bearbetas av ett datorprogram omedelbart och beslutet är tillbaka på nolltid – ibland tar det mindre än 1 minut. När du blivit godkänd sätts dina pengar in på ditt bankkonto.

Mikrolån

Mikrolån

Varje onödigt steg tas bort när du ansöker om ett mikrolån online. Från att slippa uppsöka en bank och tala med bankpersonal till att vänta i telefonköer. Det behövs ingen intervju och inga förklaringar till vad du ska använda pengarna till.

Det är heller ingen väntetid för att få pengarna – det är knappt en fördröjning att tala om eftersom ett mikrolån ofta betalas ut direkt till kundens konto. På konsumentguiden Lastoffer kan du jämföra lån och hitta lånerbjudanden så att du kan välja ett som passar dig bäst efter behov och förutsättningar.

De flesta som behöver ett snabbt lån vill se pengarna i handen direkt och inte vänta i flera dagar. För att tillgodose behovet av små korta krediter har många långivare startat upp online tjänster för att tillgodose de kunder som har ett brådskande behov av kontanter.

Minilån

Automatisk ansökan snabblån

Minilån som erbjuds online använder avancerade digitala system och datorprogram för att kunna bevilja lån helt automatiskt och utan väntetider.

I dag kan konsumenter låna med mobilen och skriva under lånet helt digitalt på webbplatser som erbjuder lån med bankid. Långivarens hemsida låter dig välja hur mycket du vill låna, hur lång tid du behöver lånet och hur stora avbetalningar du vill göra.

Efter att du lämnat uppgifter om dina önskemål i det digitala formuläret körs uppgifterna mot olika databaser och sedan ger systemet ett beslut om att godkänna utbetalningen.

Du kommer oftast att kunna hålla reda på betalningsdatum via webbplats eller e-postuppdateringar.

Bäst är att lägga in en betalningsorder hos din internetbank så att återbetalningen inte blir för sen. När du tar ett minilån se till att du aldrig missar en betalning – det kan bli dyrt.

Snabblån utan UC

Snabblån utan UCSnabblån utan UC är det mest bekväma och diskreta sättet att enkelt övervinna en liten finansiell kris. Ett sådant lån kan hjälpa dig genom att fixa omedelbara kontanter när du behöver dem akut.

Du behöver ingen säkerhet för att låna pengar eftersom sms lån är lån utan säkerhet. Den positiva aspekten av lån utan uc är att människor med dålig kreditvärdighet också kan få ett lån.

Människor som har gått i konkurs, har skulder, eller bara har låg kreditvärdighet kan också ansöka om sms lån för att hantera sina finansiella motgångar.

Även om du inte kan betala tillbaka lånet i tid, har du möjlighet att förlänga lånet genom att betala några extra avgifter till långivaren. Denna avgift för att förlänga återbetalningstiden på lånet varierar från 200 kr till 1000 kr beroende på lånebeloppet och långivaren.

Generellt är återbetalningstiden för sms lån 30 dagar. Du kan få förlängning med att återbetala lånet endast två gånger. Och efter det får långivaren vidta rättsliga åtgärder mot låntagaren för att återfå det utlånade sms lånebeloppet.

Som vi alla vet, har kortfristiga lån alltid höga avgifter och kräver inte någon kreditupplysning. Du kan ansöka om sms lån med mobilen och när din låneansökan godkänns, kommer lånebeloppet att överföras till ditt personliga lönekonto inom ett par timmar.

Långivaren skall hålla din personliga information som du lämnar i ansökan ytterst konfidentiell. Det lånebelopp som du kan bli beviljad beror på din kreditvärdighet och din återbetalnings kapacitet. Din nuvarande inkomst är också en av de faktorer som kan påverka lånebeloppet.

Du kan få ett sms lån som varierar i intervallet 1000 kr till 15000 kr. Du kan be din långivare att dra återbetalnings beloppet automatiskt från ditt personliga lönekonto förutsatt att du är säker på att du kommer att ha tillräckligt med pengar på ditt konto vid tidpunkten för återbetalning.

Även om sms lån är ganska lätta att få, bör man vara försiktig väljer sms långivare. Detta för de stora olikheterna i form av räntor, avgifter och regler, återbetalningstiden och villkoren.

Man bör välja det lån som finns med den lägsta räntan och lägsta avgiften. Kortfristiga kontant belopp är mycket fördelaktigt när du behöver akut ekonomiskt stöd och nästan alla behöver det för att bekämpa finansiella motgångar.

Sms lån är också en av de enklaste sätten att möta dina finansiella behov. Dessa lån kräver ingen kreditupplysning. Detta är ett av de lån som du kan låna utan säkerhet, även om du har dålig kreditvärdighet.

Du måste vara minst 18 år med ett personligt kontonummer och en stabil inkomstkälla. Få sms lån från pålitliga långivare som kan ge dig lånebeloppet till dig snarast, enligt dina kontant behov.

NödlånInget förskott på lönen? Ordna ditt eget löneförskott med ett förskottslån.

Om oväntade ekonomiska utgifter har försatt dig i knipa och du omedelbart behöver göra något för att få ordning på situationen kan ett snabblån vara den enda realistiska utvägen.

Snabblån trots betalningsanmärkning

I dag erbjuder marknaden ett brett utbud av finansiella lösningar. Även om du råkat dra på dig en betalningsanmärkning går det att hitta en lösning på problemet och ordna fram ett akut lån.

Ett akut sms lån är exempel på en service som ger tillgång till kontanter direkt.

Ett litet lån kan hjälpa dig att få den hjälp som behövs genom att erbjuda finansiering efter dina behov. På så vis kan du få sinnesfrid och behöver inte oroa dig för hur en tillfällig ekonomisk krissituation ska lösas.

Som framgår av namnet, är dessa lån avsedda för låntagare med ett akut och tillfälligt behov. Snabblån ger tillgång till kontanter snabbare än andra lån, men de är också dyrare än vanliga lån.

Krislån är avsedda för akuta och och tillfälliga behov

Snabblån trots betalningsanmärkningDet finns tillfällen då vi verkligen känner oss hjälplösa, när våra ekonomiska resurser blir tömda på grund av något plötsligt problem. I en sådan situation kan vi behöva ekonomiskt stöd.

Att komma fram till en lämplig finansiell lösning på penningproblem är idag ganska enkelt. Det finns många långivare som erbjuder lån för krislägen och snabblån trots betalningsanmärkning och de finns alla att hitta på internet.

Det är enklast att få ett akut förskottslån genom att skicka in en ansökan online. Lånesajter på nätet kan behandla din låneansökan och ge lånebesked direkt. Kunden får det önskade lånebeloppet inom 24 timmar (ibland på 15 minuter) och hela processen sker helt digitalt.

Dessa lån kan trots att de har höga avgifter vara lämpliga för att lösa en tillfällig kris eftersom det är den enda låneformen där pengar så snabbt förs över direkt till låntagarens bankkonto.

Det är alltid svårt att råka ut för akuta ekonomiska motgångar. Men med hjälp av ett akut sms lån kan dessa problem åtgärdas på ett bekvämt och problemfritt sätt.

Snabblån utan ränta

Snabblån utan ränta

Tvärtemot vad privatekonomiska experter tycker så kan ett litet snabblån ibland vara det bästa alternativet när det är krisläge. Varför? Jo, eftersom du lånar pengar för att lösa en situation som kanske skulle blivit ännu kostsammare utan aktivt agerande.

Tricket är att hitta ett ”provlån” – ett snabblån utan ränta. Dessa ges till nya kunder som vill prova hur servicen fungerar och har ingen ränta eller andra avgifter. De är enkla att få – det räcker med att vara folkbokförd i Sverige och ha fyllt 18 år. Den som har en inkomst från anställning har goda möjligheter att få godkänt på en ansökan med schyssta villkor.

Vi vet att det sista som våra kunder vill möta i akuta fall är högar av formulär och dokument att fylla i och väntar på dagar för godkännande. Så gör vi vårt bästa för att köra processen smidig för våra värdefulla kunder. Men långivaren begära lite mer information från dig, även om detta är ett program för ett kortfristigt lån.

Vad är snabblån?

Vad är snabblån?

Behöver du ett lån snabbt? Ta det lugnt. Oavsett vad problemet är finns det alltid pengar tillgängliga som kan lösa alla kriser med ett omedelbart tillskott av kontanter.

Ett snabblån är;

  • Enkelt att få
  • Ett litet belopp
  • Dyrt

Alla långivare hävdar att just deras service är bäst men när det gäller mindre så kallade snabblån gäller det att passa upp i val av kontantleverantör. På Lastoffer Network har hittar du bra långivare och de är många. När det finns konkurrens, gynnas konsumenten.

Ansökningsprocessen ska ske via krypterad SSL teknik (det syns i webbläsaren till vänster om adressen som https i grönt).

Även om krisen är ett faktum ska du inte låna från första bästa utan från en kvalitetslångivare som sätter kunden i centrum. Det går enkelt och snabbt att låna direkt med bara några knapptryckningar men det gäller också att lånet bra, har vettiga villkor och är det enklaste och säkraste sättet att få fram pengar på.

Alla våra certifierade långivare är fullt medvetna om att de bara är ett av många val för en konsument på jakt efter ett snabbt lån. Detta sätter press på dem att hålla sina priser nere, ge bra service och erbjuda en så snabb och effektiv service som möjligt. Allt detta är riktig bra för alla som har behov av snabba lånetjänster.

Statistik snabblån

Statistik snabblån

I diagrammet ovan visan ärendeutvecklingen av obetalda snabblån hos kronofogdemyndigheten.

Källa: Statistik Snabblån

Finansinspektionen: Varningslistan